Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Πήρε πρώην κυανόλευκο ο Απόλλων Λάρισας!

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλων Λάρισας επέστρεψε ο Νεμάνια Ομπράντοβιτς, ο οποίος πέρασε από την ομάδα μας, την σεζόν 2014-15 στην επάνοδό της στην Β΄Εθνική!

Ο Ομπράντοβιτς ο οποίος στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί επίσης με τις φανέλες των Κέρκυρα και Αχαρναϊκού, επιστρέφει για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή των Λαρισαίων.

Με την φανέλα της Λαμίας, πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 4 φορές.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση μιας ακόμη σπουδαίας μεταγραφής!

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, θέλοντας να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ο Απόλλωνας και κατόπιν της σύμφωνης άποψης του νέου τεχνικού μας, κ. Κώστα Φραντζέσκου, συμφώνησε με τον υψηλόσωμο Σέρβο επιθετικό Nemanja Obradovic.

O Obradovic που έχει ύψος 1.89 (84 κιλά) έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του εξωτερικού (μεταξύ αυτών οι Rad Belgrad, Vozdovac, Cwkaricki, Metalurg Donetsk, Kisuarda, Spartak Subotica, Indija), ενώ είχε παίξει και στην ελληνική Super League 1 με την φανέλα της Κέρκυρας το 2014 και της Λαμίας το πρώτο εξάμηνο του 2015.

O Nemanja που είναι γεννηθείς στις 29 Μαϊου 1989 στο Βελιγράδι, παίζει τόσο σαν σέντερ φορ, όσο και σαν “κρυφός” κυνηγός, αλλά και στις πτέρυγες της επίθεσης.

Πρόκειται για έναν αρκετά δυνατό επιθετικό που δύσκολα μπορεί αντίπαλος αμυντικός να τον εκτοπίσει, ενώ δείχνει δεινότητα στο σκοράρισμα!

Όλοι στον Απόλλωνα θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Nemanja θα μας βοηθήσει αρκετά ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Obradovic που βρίσκεται ήδη στην Λάρισα, θα αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα μας, ενώ στα γραφεία του Απόλλωνα, τον καλωσόρισε και τον παρουσίασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Λιότσιος.

Ο Nemanja Obradovic θα πάρει την φανέλα με το Νο 25.

O Obradovic προέρχεται από αγωνιστική εγρήγορση με την Indija στην λίγκα της Σερβίας, όπου είναι τέταρτη στην βαθμολογία.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αντίπαλοι

Μεταγραφικά: Θέλει Τσιλούλη ο Ατρόμητος

Ο Σωτήρης Τσιλούλης αποτελεί μια από τις επιλογές που εξετάζει ο Ατρόμητος στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, υπό τον όρο ότι θα αποδεσμευτεί από την ΑΕΚ!

Ο Ατρόμητος αναζητά ενίσχυση στη μεσοεπιθετική του γραμμή και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Σωτήρη Τσιλούλη.

Ο 29χρονος παίκτης, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2026, δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα.

Η ομάδα του Περιστερίου σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτησή του, με την προϋπόθεση ότι ο παίκτης θα λύσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και θα μείνει ελεύθερος.

Ο Τσιλούλης έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί τόσο στα δύο άκρα της επίθεσης όσο και ως μεσοεπιθετικός, κάτι που τον καθιστά ελκυστική επιλογή για τον Πάμπλο Γκαρσία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομά του είχε συνδεθεί πρόσφατα με τον ΠΑΣ Λαμία, ως πιθανός στόχος για επιστροφή στην ομάδα.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή