Ακολουθήστε μας

Νέα

Πήρε τη σκυτάλη από τον Ρομανιτς ο Ταϊρόν!

Μπορεί η Λαμία να γνώρισε την ήττα χθες στον Βόλο, μια ήττα που έδωσε συνέχεια στο αρνητικό σερί των κυανόλευκων, ωστόσο οι κυανόλευκοι άνοιξαν λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα.

Πιο συγκεκριμένα ο Ταϊρόν ήταν ο ποδοσφαιριστής που σκόραρε χθες ανοίγοντας λογαριασμό στο φετινό πρωτάθλημα τόσο για τον ίδιο όσο και για τον ΠΑΣ Λαμία.

Μάλιστα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πήρε τη σκυτάλη από τον Ρόμανιτς ο οποίος τις δύο προηγούμενες σεζόν πέτυχε το πρώτο κυανόλευκο γκολ της σεζόν.

Έτσι ο Ταϊρόν του “χάλασε” το σερί που είχε χτίσει τα δυο τελευταία χρόνια απέναντι σε Παναθηναϊκό και Άρη!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία

Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.

Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.

Δείτε φώτο:

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή