Νέα
Σατσιάς: “Στενοχωρημένος για το διαζύγιο – Η ομάδα χρειαζόταν υπομονή η οποία δεν υπήρχε”


Ο Μαρίνος Σατσιάς μίλησε για το διαζύγιό του με τη Λαμία και το πλάνο που έμεινε στη… μέση.
Τη στενοχώρια του για την εξέλιξη που τελικά είχε η συνεργασία του με τη Λαμία εξέφρασε ο Μαρίνος Σατσιάς σε δηλώσεις του στο metrosport. Ο Κύπριος τεχνικός έκανε λόγο για ένα πλάνο που έμεινε στη μέση, υπογραμμίζοντας ότι θα ήθελε περισσότερη υπομονή από την διοίκηση της ομάδας, καταλήγοντας όμως ότι δεν έχει παράπονο για την απόφασή αυτή.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την απόλυσή του:
«Έφταιξε το αποτέλεσμα. Η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Οι αποφάσεις είναι πάντα αποδεκτές. Το πλάνο πήγε πολύ καλά. Είπαμε ότι το πρότζεκτ θα είναι να ενσωματωθούν νέα παιδιά, με μείωση του μπάτζετ. Το αποδέχτηκα, στην πορεία, όμως, φάνηκε ότι είχαμε θέμα μεσοεπιθετικά. Θέλαμε έναν-δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές. Στις δυσκολίες να βγουν μπροστά. Δυστυχώς δεν έγινε».
Για τις διαφορές της περσινής με τη φετινή ομάδα:
«Την προσθήκη του Σιόβα δεν την πρόλαβα. Ήρθε και ανέτοιμο το παιδί… Η ποιότητα της περσινής ομάδας δε συγκρίνεται με την περσινή, μόνο ο Καρλίτος είχε βάλει 10 γκολ και έδωσε 25 πόντους. Εμείς φέτος δεν είχαμε το εύκολο γκολ, κάναμε φάσεις, αλλά μας έλειπε η ποιότητα».
Για τα συναισθήματα που του αφήνει η αποχώρησή του:
«Είμαι στεναχωρημένος. Εχω δουλέψει σκληρά για να φτάσει η ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Όλοι οι παίκτες ήρθαν από Β’ Εθνική ή δεν έπαιζαν στις ομάδες τους, μας έλειπαν οι ηγετικές μορφές. Πηγαίναμε καλά. Οι αποφάσεις είναι αποδεκτές, αν και δε με βρίσκουν σύμφωνο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν έχω παράπονο και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Περίμενα περισσότερο χρόνο και να κατανοηθεί το πλάνο. Είχαμε πει ότι χρειαζόταν υπομονή από τη στιγμή που η ομάδα θα βασιζόταν σε νεαρά παιδιά».
Για το προφίλ του Άρη:
«Είναι ποιοτική ομάδα, με καλούς παίκτες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Με τις υποδεέστερες ομάδες υπάρχει ένας εφησυχασμός και σαν Λαμία μπορούσαμε να το εκμεταλλευτούμε. Πιστεύω ότι θα δυσκολευόταν απέναντι σε κλειστή άμυνα. Αποδείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε και με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Ο Μανού Γκαρθία, αλλά και οι ακραίοι είναι αρκετά επικίνδυνοι. Αυτός, όμως, δημιουργεί και παίζει και κάθετα. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι για τον Άρη».
«Στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό υπάρχουν αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές. Εμάς, για παράδειγμα, μας έκανε κομμάτια ο Ελ Κααμπί. Δεν μπορώ να πω για κάποιον συγκεκριμένο. Για να πάρεις αποτέλεσμα σε τέτοια παιχνίδια, πρέπει να κλείσεις τους χώρους και τις ευκαιρίες σου να τις κάνεις τέρματα».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα
Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία


Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.
Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.
Δείτε φώτο:






Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Aud Στουρνάρας: «Θέλουμε γεμάτο τον ΔΑΚ – το πρώτο ματς μπορεί να αλλάξει τα πάντα»
-




ΠΑΣ Λαμία: Φιλικό με Παρνασσό Αμφίκλειας πριν τα Play Offs
-




ΠΑΣ Λαμία: Μεγάλος για την κατηγορία, μικρός για τον εαυτό του / Του Νίκου Μώκου
-




Play Offs Γ’ Εθνικής: Πρεμιέρα εντός έδρας με Άρη Φιλιατών ο ΠΑΣ Λαμία / Το πλήρες πρόγραμμα
-




Παρασκευή 13/3 η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση της Γ’ Εθνικής
-






Στουρνάρας: «H ομάδα δημιουργήθηκε τελευταία στιγμή δεν ήταν αρχικός στόχος η άνοδος – Δώσαμε το 100%»
-




Πλήρης και αποφασισμένος ο ΠΑΣ Λαμία για το ξεκίνημα των Play Offs
-




«Ανώτερη αλλά άστοχη η Λαμία, “κόλλησε” στο 0-0 με τον Άρη Φιλιατών»
-




Live Streaming: Η Κλήρωση της Γ’ Εθνικης (Playoffs & Playout)
-




Ορισμός – Πρόκληση: Ο Τσίντζας στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Pics | «Άγρια Δύση» στη Λαμία καταγγέλει η Ελασσόνα / Στο Νοσοκομείο Λαμίας ο Σαραφίδης – Τι αναφέρει το Φύλλο Αγώνα
-




Στουρνάρας: «Δίνουμε το 200%, αλλά το γκολ δεν έρχεται – Must win τα επόμενα παιχνίδια»
-




Aud | Μουρούτης: «Σεβασμός στη Λαμία, αλλά στόχος το θετικό αποτέλεσμα»
-




Τοπικά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Θανάση Παπακώστα
-




Ντέρμπι με τα όλα του, χωρίς νικητή / Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Έ(Χ)ασε τεράστια ευκαιρία για κορυφή / ΠΑΣ Λαμία – Ελασσόνα 1-1
-




Live Chat & Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Γ’ Εθνική: Το διαιτητικό τρίο στο Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία
-




Aud | Πριν το πρώτο σφύριγμα: Οι προπονητές της πρώτης εξάδας μοιράζονται τις σκέψεις τους για τα Play Offs της Γ’ Εθνικής
-




Στην τελική ευθεία ο 3ος όμιλος της Γ’ Εθνικής – Όλα τα σενάρια για τον πρωταθλητή και τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου















