Νέα
Στη Λεωφόρο με την ψυχολογία στα ύψη!


Σήμερα στις 20:30 ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 23η αγωνιστική της Stoiximan SuperLeague, έχοντας ως πρώτο στόχο να μην ηττηθεί.
Το δύσκολο πρόγραμμα του ΠΑΣ Λαμία ξεκινά, με την ομάδα της Φθιώτιδας να παίζει σήμερα στις 20:30 στη Λεωφόρο κόντρα στον 2ο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό.
Είναι ένα από τα τέσσερα δύσκολα ματς που θα κληθεί να δώσει η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολο πριν ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΣ προέρχεται από μία ακόμη καλή εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα, όπου κέρδισε με ανατροπή τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1 σκορ και θέλει κόντρα στους «πράσινους» να φύγει αλώβητος και εννοείται να παλέψει για τη νίκη.
Ο Βόκολος δεν θα έχει στη διάθεσή του σε αυτό το ματς τον Πέδρο Αμαράλ.
Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ, συμπλήρωσε 3 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αποφασίστηκε να χάσει το συγκεκριμένο ματς.
Έτσι, θα έχουμε μία σίγουρη αλλαγή στη βασική ενδεκάδα της Λαμίας με τον Σίντκλεϊ να είναι αυτός ο οποίος θα πάρει τη θέση του φορμαρισμένου τις τελευταίες αγωνιστικές Αμαράλ.
Από την άλλη οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την Παρασκευή τη μίνι προετοιμασία τους για αυτό το ματς και ακολούθως έγινε γνωστή η αποστολή από τον Φατίχ Τερίμ.
Από αυτήν απουσιάζουν ο Φώτης Ιωαννίδης, που δεν έχει ακόμη ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, καθώς και ο Τάσος Μπακασέτας που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα
Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν


Με την κατάθεση του φακέλου συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σηματοδοτήθηκε το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΑΣ Λαμία, με τη διοίκηση να στρέφει πλέον την προσοχή της στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», στον Lamia Polis 87,7 ο φάκελος συμμετοχής κατατέθηκε επιτυχώς, ανοίγοντας τον δρόμο για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς σε όλα τα επίπεδα.
Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή διαδραμάτισε και φέτος η οικονομική στήριξη της οικογένειας Παπαϊωάννου, η οποία αναμένεται να αποτελέσει για ακόμη μία σεζόν τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.
Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε το «Διπλό Μαρκάρισμα» προηγήθηκε κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις συζητήσεις να οδηγούν στη συνέχιση της συνεργασίας και να δίνουν το «πράσινο φως» για την έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού.
Σε ό,τι αφορά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του Γιώργου Ζαχαρόπουλου έχει αρκετούς υποστηρικτές.
Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης των Λάκη Παπανικολάου και Βαγγέλη Στουρνάρα, καθώς και προπονητής της ομάδας Κ-16, φέρεται να έχει σημαντική υποστήριξη εντός του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει, προς το παρόν, κάποια οριστική ή προχωρημένη συμφωνία.
Οι επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς αναμένεται να δρομολογηθούν οι πρώτες ουσιαστικές αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν.
Με την οικονομική στήριξη να θεωρείται δεδομένη, η ομάδα αποκτά ένα σημαντικό εφόδιο, πάνω στο οποίο θα επιχειρήσει να χτίσει την αγωνιστική της πορεία στη Γ’ Εθνική.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
-




Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»
-






Aud | Διπλό Μαρκάρισμα»: Όλο το μεταγραφικό ρεπορτάζ για Κηφισσό, Αστέρα Σταυρού και ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
-




Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος
-




ΠΑΣ Λαμία: Οι ποδοσφαιριστές «φωνάζουν» για τα δεδουλευμένα και την επόμενη μέρα
-




Ποδοσφαιρική νοσταλγία και θέαμα στο φιλικό των Βετεράνων Άρη Αγίου Κωνσταντίνου – Α.Σ. Λαμία
-






ΠΑΣ Λαμία: Εγγυητής ο Παπαϊωάννου – Οι προϋποθέσεις και τα αισιόδοξα μηνύματά του για την επιστροφή στη Super League | Vid
-






Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας







