Ακαδημίες
Διεθνή: Νέα νίκη για την Εθνική Νέων με βασικό Κοντονίκο


Η Εθνική Νέων επικράτησε 2-0 της οικοδέσποινας Κροατίας για την 3η και τελευταία αγωνιστική του διεθνούς τουρνουά φιλικών αγώνων, το οποίο διεξήχθη στην πόλη Ούμαγκ της Κροατίας.
Στο 67′ ο Παναγιωτακόπουλος έδωσε το προβάδισμα στην Εθνική Ομάδα μετά από ασίστ του Γκιτέρσου και στο 73′ ο Λιατσικούρας διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά της Κροατίας με 2 νίκες σε 3 αγώνες. (είχε προηγηθεί η επικράτηση 3-0 επί της Λετονίας και η ήττα από την Τουρκία με 2-1).
Τον προσεχή Μάρτιο (20-26 Μαρτίου), η Εθνική Ομάδα θα συμμετάσχει στον 4ο όμιλο της Elite Round, οι αναμετρήσεις του οποίου θα διεξαχθούν στην Πορτογαλία.
Η σύνθεση της Εθνικής:
Νικολακούλης, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Φίλων, Κοντονίκος, Γκιτέρσος, Γκούμας, Κοντορουχάς, Μπακούλας, Πασαχίδης, Λιατσικούρας.
Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Κοσίδης, Καλοσκάμης, Δεληανίδης, Παναγιωτακόπουλος, Μπρέγκου, Κοκκάκης, Σημαντηράκης, Κωστούλας, Ανδρικόπουλος.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Ακαδημίες
Pics | Φιέστα τίτλου για την αήττητη Κ16 του ΠΑΣ Λαμία


ο απόγευμα της Κυριακής 10/5 πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων του πρωταθλήματος στην Κ16 του ΠΑΣ Λαμία. Το συγκρότημα του Γιώργου Ζαχαρόπουλου έκανε μια καταπληκτική σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣ Φθιώτιδας, 2025–26 με απόλυτο ρεκόρ. 22 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, 66 βαθμούς και τέρματα 109-6.
Ο Πρόεδρος, Μιχάλης Κορδολέμης και μέλη της διοίκησης της ΕΠΣ Φθιώτιδας καθώς και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λαμιέων Θανος Στεργίου, έκαναν την απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές, ενώ τιμητική διάκριση δόθηκε στον Ανάργυρο Κεραμίδα καθώς αναδείχθηκε MVP του φετινού πρωταθλήματος και πρώτος σκόρερ της ομάδας με 19 τέρματα.
Στο πλαίσιο αυτής της γιορτής πραγματοποιήθηκε πριν την απονομή φιλικό παιχνίδι με την Μικτή ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Φθιώτιδας με τα νεαρά ταλέντα της Λαμίας και όλου του Νομού Φθιώτιδας να εντυπωσιάζουν με την εμφάνισή τους. Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με σκορ 0-0.
Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Προέδρου του Νέου Κρικέλλου, Νώντα Χαντζή.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Καμπάς με βοηθούς του Λιασκώνη και Χουλιάρα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΣ Λαμία (Γιώργος Ζαχαρόπουλος): Παντζιάς, Ζέρβας, Ζήσιμος, Συκάς, Καλογερίδης, Ράμμος, Χαβελές, Κουτσοτόλιας, Χαρτοδιπλωμένος, Κεραμίδας, Τσανής.
Έπαιξαν και οι: Πράπας Ζ., Πράπας Ν., Μπρέκης, Τσουβαλής, Γκαρλαούνης, Ζήσιμος.
Μικτή ΕΠΣ Φθιώτιδας (Γιώργος Νικολάου): Κανδηλάρης, Ζερζεβούλης, Χαντζής, Τσικριπής, Μπουντούρρις, Γαϊτάνης, Τσοκαλίδης, Πάνος, <πακογιάννης, Ιγγλέζος, Τόσκα.
Έπαιξαν και οι: Μέγας, Μπατσούλας, Σταυρόπουλος, Υφαντής, Κατσαντώνης, Καραγεώργος
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-






Κ-16: Τη Κυριακή στις 17:30 η απονομή στους πρωταθλητές
-






Pics | Φιέστα τίτλου για την αήττητη Κ16 του ΠΑΣ Λαμία
-




Γυναικεία Ομάδα: Φινάλε στη σεζόν με λευκή ισοπαλία
-




ΠΑΣ Λαμία: Ολοκλήρωσε τη σεζόν, ατομικά προγράμματα, διοικητικές εξελίξεις και φιέστα Κ16
-




Αποκάλυψη! Ο Πιτσιόλο επιστρέφει στην Ελλάδα 20 χρόνια μετά!
-




Επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από 3,5 χρόνια ο Φέστα!
-




Ανακοίνωση με αιχμές από τους οργανωμένους φιλάθλους της Λαμίας – Ζητούν δημόσιες απαντήσεις από τη διοίκηση










