Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Super League: Σέντρα στις 21 Αυγούστου

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε τη διεξαγωγή έκτακτης Γ.Σ. στις 19/7 για την τροποποίηση του καταστατικού της, ενέκρινε την έναρξη της Super League Interwetten στις 21/9 και τη δημιουργία σχολής διασωστών.

Σημαντικές αποφάσεις πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Η πρώτη εξ αυτών αφορούσε την σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 19 Ιουλίου.

Μοναδικό θέμα της θα είναι οι Τροποποιήσεις του Καταστατικού της Ομοσπονδίας επί των προτάσεων που έγιναν από την UEFA και την FIFA μετά την επίσκεψη τεχνικού κλιμακίου εμπειρογνωμόνων των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών.

Η Εκτελεστική Επιτροπή παράλληλα ενέκρινε την 21 Αυγούστου ως την ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Η άλλη σημαντική απόφαση αφορά τη δημιουργία σχολής διασωστών και την οργάνωση και διεξαγωγή σεμιναρίων πρώτων βοηθειών με την υποστήριξη του ΕΚΑΒ για την κάλυψη αθλητικών γεγονότων. Μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει τη σημασία της μετά τα όσα έγιναν με τον Έρικσεν στο Euro 2020.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

“Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις.

Την πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-Μελών της Ε.Π.Ο. την Δευτέρα 19 Ιουλίου με μοναδικό θέμα τις Τροποποιήσεις Καταστατικού της Ομοσπονδίας. Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη εξαιτίας μη επαρκούς χρόνου διαβούλευσης επί των προσφάτως προτεινομένων από την UEFA και την FIFA τροποποιήσεων καταστατικού, οι οποίες διαβιβάστηκαν στην Ομοσπονδία μετά την επίσκεψη τεχνικού κλιμακίου εμπειρογνωμόνων των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών.

Την επανέναρξη του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Άμμου, κατόπιν σχετικής εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων.

Τη δημιουργία σχολών για διασώστες και την οργάνωση και διεξαγωγή σεμιναρίων πρώτων βοηθειών με την υποστήριξη του ΕΚΑΒ για την κάλυψη αθλητικών γεγονότων, κατόπιν εισήγησης της Ιατρικής Επιτροπής.

Την έγκριση του αιτήματος της Super League 1 για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 21 Αυγούστου 2021.

Την έγκριση του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών 2021/2022.

Την έγκριση έκθεσης πεπραγμένων της Εκτελεστικής Επιτροπής από 1/6/2020 έως 31/5/2021 (διοικητικός απολογισμός).

Την έγκριση του προϋπολογισμού της περιόδου 1/1/2022 – 31/12/2022”.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αντίπαλοι

Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού

Ένα 24ωρο πριν από τον μεγάλο Φθιώτικο «εμφύλιο» στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Αστέρα Σταυρού και τον ΠΑΣ Λαμία, το γήπεδο του Αστέρα παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή εικόνα, έτοιμο να φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι κορυφής.

Με συντονισμένες παρεμβάσεις όλο αυτό το διάστημα, το συνεργείο του Βασίλη Ντούβα, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, κατάφερε να φέρει τον αγωνιστικό χώρο σε εξαιρετική κατάσταση, ίσως και στην καλύτερη των τελευταίων ετών.

Ο χλοοτάπητας είναι ομοιόμορφος, καλοσυντηρημένος και απόλυτα έτοιμος να υποστηρίξει έναν αγώνα υψηλής έντασης, όπως αυτόν που αναμένεται την Κυριακή.

Οι άνθρωποι του γηπέδου δουλεύουν αδιάκοπα όλη την εβδομάδα, με στόχο να παραδοθεί ένας αγωνιστικός χώρος αντάξιος της σημασίας της αναμέτρησης, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού της Φθιώτιδας.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή