Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Superleague: Γινόμαστε μία ομάδα για τα εξαφανισμένα παιδιά

Lamiara

Αναλυτικά η ενημέρωση της Λίγκας: 

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, ώστε κάθε παιδί να βρει το δρόμο για το σπίτι του!

Η πρωτοβουλία αυτή, έχει ως στόχο την κινητοποίηση των πολιτών και την ενεργή συμμετοχή τους στις διαδικασίες εντοπισμού εξαφανισμένων παιδιών, μέσω της  Ευρωπαϊκής Γραμμής για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000.

Η αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League κ. Κάτια Κοξένογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά, αλλά και αίσθημα ευθύνης, η Super League, εκπροσωπώντας όλες τις ομάδες, συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της φίλαθλης κοινής γνώμης.

Ο καθένας και η καθεμία από εμάς, μπορούμε να βοηθήσουμε στον εντοπισμό ενός παιδιού που αγνοείται.

Είναι ένας αγώνας στον οποίο κανένας δεν περισσεύει.

Όλοι μαζί δείχνουμε την αλληλεγγύη μας, όλοι μαζί βοηθάμε, όλοι μαζί συμμετέχουμε!

Η Super League θα συνεχίσει να στηρίζει ενεργά και να προβάλλει συστηματικά όλες τις ενέργειες που αποσκοπούν στο κοινό καλό».

Ο πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος σημείωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη Super League και όλες τις ομάδες που στήριξαν ουσιαστικά αυτή την πρωτοβουλία.

Η συμμετοχή όλων στη διαδικασία εντοπισμού ενός παιδιού που αγνοείται, είναι κάτι καθοριστικό.

Με την ενέργεια Football cares φέτος, 138 ποδοσφαιρικές ομάδες από όλο τον κόσμο, μεταφέρουν το μήνυμα ώστε κάθε παιδί που αγνοείται να βρει το δρόμο για το σπίτι του.

Στην πρωτοβουλία «Football Cares» συμμετέχει η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα, υποστηρίζοντας το έργο του Διεθνούς Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και θύματα Εκμετάλλευσης Παιδιά (International Centre for Missing and Exploited Children), μέλος του  Δ.Σ. και στενός συνεργάτης του οποίου είναι «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα υλοποιεί δράσεις με στόχο την πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση κάθε περιστατικού εξαφάνισης παιδιού, έχοντας αναπτύξει πρωτοβουλίες και δράσεις μοναδικές στην Ελλάδα.

Σε στενή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, τους συναρμόδιους θεσμικούς φορείς σε εθνικό και διεθνές επίπεδο δραστηριοποιείται έντονα στην πρόληψη του φαινομένου καθώς και τη διαχείριση των περιστατικών εξαφάνισης παιδιών, συντονίζει το Amber Alert Hellas και το Missing Alert Hellas, λειτουργεί στην Ελλάδα την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000.

Νέα

Έκτακτο! Κρούσμα Κορωνοϊού στην Ξάνθη / Στον αέρα το αυριανό παιχνίδι

Lamiara

Θετικός σε κορονοϊό μέλος της Ξάνθης μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι Ακρίτες την Πέμπτη και με βάση το ιατρικό πρωτόκολλο η ομάδα μπήκε σε καραντίνα, θα γίνουν νέα τεστ και ανάλογα με τα αποτελέσματα τους θα παρθεί η όποια απόφαση.

Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στη Super League είναι γεγονός και πρόκειται για μέλος της Ξάνθης που είχε ταξιδέψει στη Λαμία για το ματς του Σαββάτου με την τοπική ομάδα.

Παίκτες και μέλη του συλλόγου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις την Πέμπτη και στη διάρκεια της Παρασκευής έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα με ένα εξ αυτών να είναι θετικό.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αποστολή που είχε καταλύσει στη Νέα Αγχίαλο και ειδοποιήθηκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ώστε να βρεθεί στο ξενοδοχείο. Και οι παίκτες της Ξάνθης θα παραμείνουν σε καραντίνα στο ξενοδοχείο, τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως το προγραμματισμένο για το Σάββατο παιχνίδι με τη Λαμία δεν θα διεξαχθεί και μένει να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Με βάση το ιατρικό πρωτόκολλο οι παίκτες και τα μέλη της αποστολής της Ξάνθης θα υποβληθούν σε νέες εξετάσεις την Παρασκευή το βράδυ από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, περιμένοντας τα αποτελέσματα το Σάββατο. Εκ νέου την Κυριακή θα κάνουν και πάλι εξετάσεις ώστε να βγουν τα αποτελέσματα τη Δευτέρα.

Αν βγουν και τα δύο τεστ αρνητικά για όλους τότε θα γίνει το ματς με τη Λαμία τη Δευτέρα το βράδυ. Αν όχι τότε όλη η ομάδα θα μπει σε πενθήμερη καραντίνα. Για το κρούσμα έχει ενημερωθεί ήδη η Super League και αναμένεται να βγει και επίσημη ανακοίνωση.

Να θυμίσουμε ότι στην αποστολή της Ξάνθης που είχε ταξιδέψει στη Λαμία βρίσκονταν οι: Άμπαντ, Μπέντο, Μπαξεβανίδης, Φασίδης, Κασάδο, Σόσα, Θυμιάνης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Τερκί, Μουλέν, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον, Φοσέ, Κάστρο, Γκαργκαλατζίδης.

Πηγή: Sport24

Περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ “ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ”

Streamhost.gr

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>