Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Συμφώνησε με Καρμιώτισσα ο Σασί

Lamiara

Μπορεί το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών να ανέφερε πως η Δόξα Κατωκοπιάς ήταν ο πιθανότερος επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ισμαήλ Σασί ωστόσο, χθεσινό δημοσίευμα μιλά για συμφωνία με την Καρμιώτισσα.

Σε συμφωνία με τον Ισμαήλ Σασί προχώρησε η Καρμιώτισσα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της σελίδας kerkida.net.

Ο ισχυρός άνδρας της Καρμιώτισσας, Χρύσης Μιχαήλ συνεχίζει την ενίσχυση της ομάδας του με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να μην απέδωσε τα μέγιστα στο πέρασμά του από την Λαμία λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, ωστόσο στην Κύπρο έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια του από το πέρασμά του σε ΑΕΖ, Οθέλλο και ΑΕΛ.

Ο Τυνήσιος επιστρέφει στην Κύπρο ενώ θα είναι συμπαίκτης με τον αδελφό του, Μομό Σασί που αγωνίζεται ήδη στην Καρμιώτισσα.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο Σασί θα είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που αποκτά η Καρμιώτισσα, προερχόμενος από τη Super League, αφού μέχρι στιγμής έχει ανακοινώσει τους Μπραγκάν, Κυριακίδη και Οικονόμου!

Μεταγραφές

Εβδομάδα ανακοινώσεων για τον ΠΑΣ Λαμία!

Lamiara

Εβδομάδα ανακοινώσεων είναι αυτή που ξεκινά σήμερα για τον ΠΑΣ Λαμία με τους κυανόλευκους να “τρέχουν” αρκετά θέματα ενόψει και της επίσημης πρώτης.

Μπορεί για τους ποδοσφαιριστές οι διακοπές να συνεχίζονται ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας που από σήμερα ξεκινούν δουλειά…

Αρχικά να αναφέρουμε ότι σήμερα ή το αργότερο αύριο θα έρθει στη Λαμία το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας προκειμένου να καταστρώσει το πλάνο της προετοιμασίας.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι αναμένουμε εξελίξεις και σχετικά με την έλευση του Μανώλη Σκύβαλου ως βοηθός του Γιώργου Πετράκη, κάτι που από τη στιγμή που διέρρευσε η αλήθεια είναι ότι τηρείται σιγή ιχθύος χωρίς να μπορούμε να μιλάμε με βεβαιότητα για συμφωνία…

Εδώ έρχονται να προστεθούν οι πληροφορίες του lamiara.gr που θέλουν τον Λάκη Παπανικολάου να διατηρείται στο τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας.

Από εκεί και πέρα μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις σχετικά με ανανεώσεις συμβολαίων αλλά και μεταγραφές.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, στα κυανόλευκα συνεχίζουν και οι Βύντρα, Καραμάνος, Σκόνδρας, Αντέτζο και Αραβίδης οι οποίοι έχουν έρθει σε συμφωνία για ανανέωση.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν συναντήσεις και συζητήσεις με ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ αλλά και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Αυτές θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα και θα συνοδευτούν κατά περίπτωση και από τις αντίστοιχες ανακοινώσεις….

Από τα ονόματα που μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί για την ομάδα μας, ανοικτές παραμένουν οι περιπτώσεις των Προβιδάκη, Γερολέμου, Σαραμαντά και Απόστολου Σκόνδρα….

Περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ “ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ”

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>