Ακολουθήστε μας

Νέα

Tα …mind games του Βελλίδη στον Μακέντα που δεν έπιασαν…




Μπορεί η Λαμία να προηγήθηκε έναντι του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι πού άνοιξε την αυλαία του νέου πρωταθλήματος, ωστόσο η ισοφάριση του Παναθηναϊκού μας χάρισε και ένα στιγμιότυπο που σπάνια βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα.

Ο Σκουλάς είχε μόλις συμβουλευτεί τo VAR, δείχνοντας την άσπρη βούλα καθώς η μπάλα βρήκε στο χέρι του Πλιάτσικα.

Ο Μακέντα παίρνει τη μπάλα και είναι έτοιμος να εκτελέσει το πέναλτι.

Το χρονόμετρο δείχνει το 34ο λεπτό και ο Μάρκος Βελλίδης πλησιάζει για πρώτη τον Ιταλό στράικερ στο σημείο του πέναλτι. Του ανοίγει κουβέντα. Το παιχνίδι αποπροσανατολισμού έχει αρχίσει… Όμως, το τρικ με τα…mind games δεν θα πιάσει…

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο φορ των “πράσινων” στήνει την μπάλα στην άσπρη βούλα. Απέναντι του η πρόκληση της ισοφάρισης. Προσπαθεί να συγκεντρωθεί. Και ο Βελλίδης αντίθετα προσπαθεί να παίξει με το μυαλό του. Ο ρέφερι δίνει σαφείς οδηγίες στον τερματοφύλακα που θα τοποθετηθεί και στη συνέχεια παίρνει θέση για την εσχάτη των ποινών.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκου μπιζάρουν τον Μακέντα που… φλερτάρει με το γκολ. Αντίθετα ο Βελλίδης προσπαθεί να παίξει με το μυαλό του Ιταλού.

“Μακέντα;”, φωνάζει δυνατά στα 11 μέτρα.

“Μακέντα” του φωνάζει άλλες δύο φορές και ο στράικερ του Παναθηναϊκού τον κοιτάζει κατάματα.

Ο Βελλίδης του δείχνει τρεις φορές, με χαρακτηριστικό τρόπο τη δεξιά του γωνία και του γνέφει “εδώ σούταρε”

Στο κοντινό πλάνο του Ιταλού , φαίνεται μα του κουνάει καταφατικά το κεφάλι.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η μπάλα είναι στο πλεκτό του “κίπερ” των κυανόλευκων και το τρικ του Βελλίδη δεν έπιασε….

Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού κινήθηκε επιδεικτικά προς τον συνάδελφο του, σιγοψιθυρίζοντας του “εκεί που ήθελες την έστειλα”

Δείτε τη στιγμή του πέναλτι:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή