Μεταγραφές
Tα δεδομένα για Κόνιασπορ και Τουράμ / Το ύψος της ρήτρας – Τι θέλει ο παίκτης
Η Κόνιασπορ, όπως πρώτο αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας το lamiaragate3.gr έχει δείξει κάτι παραπάνω από ένα απλό ενδιαφέρον για τον βασικό σέντερ φορ και πρώτο σκόρερ της Λαμίας, Ροτζέριο Τουράμ.
Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο παίκτης είναι ένας από τους πρώτους στόχους της ομάδας και είναι αποφασισμένοι να «σπάσουν» την ρήτρα του Βραζιλιάνου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται στα 135χιλ.€.
Να σημειωθεί πως στα ρεπορτάζ της γειτονικής χώρας, υπογραμμίζεται πως μέχρι αύριο το βράδυ το θέμα θα έχει «κλείσει» με τον Τουράμ να φοράει τη φανέλα της Κόνιασπορ. Μάλιστα, δεν τίθεται κανένα οικονομικό θέμα για τους Τούρκους καθώς και τη ρήτρα μπορούν να την αντέξουν αλλά και τα 335χιλ.€ συνολικό κόστος για το deal, μπορούν να τα δώσουν.
Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο μάνατζερ του Τουράμ τα έχει βρει σε όλα με τους διοικούντες της ομάδας από την SPOR TOTO SÜPER LİG, με την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να μετακομίσει στην Τουρκία να παραμένει άγνωστη.
Τέλος, όπως αναφέρει το gazzetta.gr, την ίδια στιγμή ο τεχνικός της Κόνιασπορ, Αϊκούτ Κοτσαμάν είναι υπ’ ατμόν και ουδείς παίρνει όρκο αν θα συνεχίσει στον πάγκο της, παρότι το επόμενο επίσημο παιχνίδι της ομάδας είναι στις 17 Ιανουαρίου με την Ανκαραγκιουτσού, δείχνει υπό πίεση. Μία ενδεχόμενη αλλαγή προπονητή, πάντα επηρεάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό μίας ομάδας.
Όπως καταλαβαίνετε κανείς δεν μπορεί να πει με απόλυτη σιγουριά για το πως θα καταλήξει το όλο θέμα και για το αν ο Ροτζέριο Τουράμ ταξιδέψει για άλλες πολιτείες με το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή να θέλει τον επιθετικό της ομάδας μας να φορά τα “πράσινα” την ερχόμενη εβδομάδα…
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Mεταγραφικά: Απέκτησε τον Ηλία Παναγάκο ο ΠΑΣ Λαμία


Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ηλία Παναγάκο, ενισχύοντας την αμυντική του γραμμή με έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.
Ο Παναγάκος είναι 20 ετών, καθώς γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 2006, και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.
Ο νέος ποδοσφαιριστής της Λαμίας αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Ολυμπιακού, έχοντας περάσει από όλα τα ηλικιακά τμήματα των «ερυθρόλευκων». Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Πειραιά, κατέκτησε τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη, αποτελώντας μέλος των επιτυχημένων τμημάτων υποδομής του συλλόγου.
Μέχρι πρότινος, ο 20χρονος στόπερ αγωνιζόταν σε επαγγελματικό επίπεδο με τον Ολυμπιακό Β΄, αποκτώντας εμπειρίες από το πρωτάθλημα και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Η ανακοίνωση:
Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Ηλία Παναγάκο.
Ο Παναγάκος, που είναι 20 ετών (27/07/2006) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας του Ολυμπιακού, καθώς έχει περάσει απ’ όλα τα τμήματα υποδομών του και έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης με τους “ερυθρόλευκους”, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν ως επαγγελματίας στον Ολυμπιακό Β΄.
Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στον Ανδρούτσο Γραβιάς ο Τσάτσος / Επιβεβαίωση για το Διπλό Μαρκάρισμα
-




Από τη Λαμία στον ΑΟ Σκιάθου ο Αποστόλου
-




Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΣ Λαμία από τη Νέα Αρτάκη
-




Γυναικεία Ομάδα: Σήμερα στις 20:30 η πρώτη της νέας σεζόν
-




Φιλικά: Κυριακή στις 18:00 το ΠΑΣ Λαμία – Αίαντας Σούρπης
-




Αντίπαλοι: Ημέρα φιλικών η Τετάρτη για τους αντιπάλους του ΠΑΣ Λαμία!
-




Μεταγραφικά: Επιστρέφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Αλέξανδρος Καψαλιάρης για τον “άσσο”
-




Ξεκίνησε η προετοιμασία των γυναικών του ΠΑΣ Λαμία
-






Pics & Vid | Ξεκίνησε το χτίσιμο ο ΠΑΣ Λαμία
-






Στο μικροσκόπιο οι «νέοι»: Τσέλα και Αρσενίδης προ των πυλών – Θετικές εντυπώσεις από τους Γάλλους
-




Φιλικό τεστ με τον Αίαντα Σούρπης ο ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Μια ανάσα από τη μεταγραφή που ξυπνά μνήμες – Στη Λαμία ο Δημήτρης Ράμμος
-




Ζαχαρόπουλος: «Δεν ήταν στόχος το Κύπελλο – Θέλουμε στοχευμένες μεταγραφές»
-




ΠΑΣ Λαμία: Πρόβα τζενεράλε με Άρη Αγίου Κωνσταντίνου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος
-




ΠΑΣ Λαμία: Τεστ με γκολ και νίκη 4-2 επί του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου
-




Συνεχίζει στην Αγία Νάπα της Κύπρου ο Βρέττας / Το αποχαιρετηστήριο μήνυμα στον ΠΑΣ Λαμία
-




Σάββατο στις 18:30 η πρόβα τζενεράλε του ΠΑΣ Λαμία με τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου το ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Νέας Αρτάκης
-






Χωρίς τον ΠΑΣ Λαμία το Κύπελλο Ερασιτεχνών Φθιώτιδας – Οι 25 ομάδες της κλήρωσης
-




Πρώτο δείγμα θετικό! ΠΑΣ Λαμία – Αίαντας Σούρπης 5-0



































