Ακολουθήστε μας

Ροή Ειδήσεων

Το…. Τρολ(ο)κομείο της -Τοπικής- επικαιρότητας! (vol. 2)

Στο «Τρολ(ο)κομείο» της εβδομάδας πρωταγωνιστής ο ΠΑΣ Λαμία!

Στη Λαμία αφιερωμένες οι νέες παραστάσεις του Πλανητάριου

Στις μαύρες τρύπες της Λαμίας θα είναι αφιερωμένες οι νέες παραστάσεις του Πλανητάριου, μετά και την ανακάλυψη και της τελευταίας του Αγίου Λουκά. Το μαγικό ταξίδι των ευρώ στην ροή του χωροχρόνου και η κβαντική δύναμη που ασκούν στις αστεράτες Λαμιώτικες δημοτικές αρχές, κρίθηκαν ως πιο ενδιαφέρουσες από τις Διαστημικές καταιγίδες, την εξερεύνηση του κόκκινου πλανήτη και το μυστήριο των πεφταστεριών. Στην επίσημη πρεμιέρα των προβολών, θα παραδοθεί στην πόλη της Λαμίας για την προσφορά της στις μαύρες τρύπες, το ειδικό βραβείο Στίβεν Χόκινγκ ενώ εκπρόσωπος του δήμου, θα απονείμει το Χρυσό (τρύπιο) Κλειδί στο Πλανητάριο ευχαριστώντας το για την συνεργασία.

**Η νέα στήλη του Lamianow που… διαβάζει με χιουμοριστικό τρόπο την επικαιρότητα

Μεγάλη επιτυχία του Πάμε Πακέτο / Βρέθηκαν χαμένα πλακάκια μετά από μια δεκαετία

Τα πλακάκια που προέρχονταν από την ίδια μάνα-παρτίδα, αγνοούνταν εδώ και 12 περίπου χρόνια. Μετά από επίμονες  προσπάθειες της εκπομπής εντοπίστηκαν τα μισά στο τουριστικό περίπτερο του Αγίου Λουκά και τα άλλα μισά (και περισσότερα) σε γνωστή –επώνυμη κατοικία μεγάλης συνοικίας της Λαμίας. Φήμες λένε πως δόθηκαν για «υιοθεσία». Αυτόπτες μάρτυρες αφηγούνται, πως  οι κούτες που αφήνονταν έξω από το υπό κατασκευή τότε ιδιωτικό οίκημα, είχαν κολλημένο χαρτάκι που περιείχε το συγκινητικό μήνυμα « Κρατήστε τα και να τα προσέχετε σαν να είναι δικά σας. Να σας έχει καλά ο Θεός». Τα χαμένα πλακάκια δεν μπόρεσαν για τεχνικούς λόγους να ξανασυναντηθούν. Το ευχάριστο μήνυμα του εντοπισμού τους όμως κάνει ήδη το γύρο της πόλης.

 Βασικά… σε ποθώ!

Η φράση «Βλέπω τον πόθο μέσα στα μάτια σου….» ευθύνεται για το παρατσούκλι που φέρει ένας από τους «πρώτης γραμμής»  γνωστός αυτοδιοικητικός της Λαμίας.

Λίγους μήνες νωρίτερα, στην προεκλογική περίοδο, ο συγκεκριμένος ποθητός – υποψήφιος τότε-  χρησιμοποιούσε την ατάκα «Βλέπω τον πόθο μέσα στα μάτια σου…» χαιρετώντας υποψήφιους ψηφοφόρους,  αλλάζοντας κατά περίπτωση το αντικείμενο του πόθου.

Π.χ.- Βλέπω τον πόθο μέσα στα μάτια σου. Θέλεις να αλλάξουμε την πόλη- Βλέπω τον πόθο μέσα στα μάτια σου. Θέλεις να (σου) αλλάξουμε τα φώτα…. Και άλλοι ευσεβείς ΠΟΘΟΙ!

Η UHU ανέλαβε την ευθύνη για το κόλλημα του VAR, στο ματς της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Τρίζει η παντοκρατορία του Τσακ Νόρις και έχουμε 3 αποδείξεις για του λόγου το αληθές

Φανερά ενοχλημένος εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα ο Τσακ Νόρις βλέποντας την παγκόσμια φήμη του να καταρρέει, μετά την εμφάνιση του κκ Συμεών.  Το όνομα του Τσακ που συνδέθηκε με το ακατόρθωτο, έρχεται πλέον στη δεύτερη σειρά της κατάταξης.  Λυπάμαι Τσακ. Είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος!

-Μόνο ο Συμεών μπορεί να κόψει το φλουρί για να βρει τη βασιλόπιτα

-Ο Συμεών είναι ανιψιός της Θείας Λειτουργίας!

– Όταν ο Θεός έδωσε στον Μωυσή τις 10 εντολές χαραγμένες σε πέτρινες πλάκες, ο Συμεών τις είχε ήδη σε φλασάκι.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική..

Πηγή:LamiaNow

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Αφιερώματα

Αποκάλυψη! Ο Πιτσιόλο επιστρέφει στην Ελλάδα 20 χρόνια μετά!

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που περνούν από μια ομάδα και ξεχνιούνται γρήγορα.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που, παρά το σύντομο πέρασμά τους, καταφέρνουν να κερδίσουν μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές του κόσμου.

Ένας από αυτούς είναι αναμφίβολα ο Αγκουστίν Πιτσιόλο.

Ο Αργεντινός μέσος φόρεσε τη φανέλα της Λαμίας τη σεζόν 2006-07 και μπορεί η παρουσία του να μην κράτησε πολύ, όμως η αγωνιστικότητά του, το πάθος που έβγαζε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως ο εξαιρετικός χαρακτήρας του τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στους φίλους της ομάδας.

Και μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες από τότε, όμως ο Πιτσιόλο δεν ξέχασε ποτέ τη Λαμία.

Αντιθέτως, παρακολουθούσε διαχρονικά την πορεία της ομάδας και διατηρούσε το ενδιαφέρον του για όσα συνέβαιναν στην πόλη και τον σύλλογο.

Άλλωστε, είχαμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε μαζί του απευθείας από την Αργεντινή, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική συνομιλία με εικόνα και ήχο μέσω του Τρίο Μπελκάντο, όπου μοιράστηκε τις αναμνήσεις και τα συναισθήματά του για τη Λαμία.

Σήμερα, σχεδόν 20 χρόνια μετά το πέρασμά του από τα γαλανόλευκα, ο Αγκουστίν Πιτσιόλο επιστρέφει στην Ελλάδα.

Αυτή τη φορά όχι για επαγγελματικούς λόγους, αλλά με αφορμή ένα προσωπικό ταξίδι που τον φέρνει ξανά κοντά σε έναν τόπο που τον σημάδεψε.

Και φυσικά, από το πρόγραμμά του δεν θα μπορούσε να λείπει η Λαμία, μια πόλη που, παρά τη σύντομη παραμονή του, άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στη μνήμη και την καρδιά του.

Η επίσκεψή του αποτελεί μια όμορφη αφορμή για να ξανασμίξει με παλιούς φίλους, να θυμηθεί στιγμές από μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική περίοδο και να διαπιστώσει από κοντά πόσο έχει αλλάξει η ομάδα και η πόλη όλα αυτά τα χρόνια.

Φυσικά, εμείς ανυπομονούμε να τον συναντήσουμε από κοντά και να τον φιλοξενήσουμε στην εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα» του Lamia Polis 87,7, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τις ιστορίες του από τη Λαμία του τότε, αλλά και τις σκέψεις του για τη σημερινή πορεία της ομάδας και το μέλλον.

Άλλωστε μη ξεχνάμε, πώς μιλώντας μας πριν λίγα χρόνια, είχε αποκαλύψει πως ακολουθεί την προπονητική, εκφράζοντας την κρυφή του επιθυμία κάποια στιγμή να επιστρέψει στον σύλλογο.

Ποιος ξέρει. Ίσως αυτό το ταξίδι να αποτελέσει το εφαλτήριο!

Καλώς να ορίσεις ξανά στη Λαμία, Αγκουστίν!

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται ποτέ….

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή