Γ' Εθνική
Vid | Παπανικολάου: Δικαιούμασταν τη νίκη – Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά


Δείτε τι δήλωσε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία ο προπονητής των κυανόλευκων Λάκης Παπανικολάου.
«Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι αρκετά δυνατό. Ξέραμε ότι θα κρινόταν στη δύναμη και στις μονομαχίες και καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούμε νωρίτερα, αλλά δεν την κάναμε γκολ. Πιστεύω ότι τακτικά ήμασταν πολύ καλοί.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά μετά το δεύτερο γκολ, θεωρώ ότι φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, ενώ ο αντίπαλος είχε μείνει και με δέκα παίκτες. Δεν κινδυνεύσαμε και θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι που το δικαιούμασταν. Δίκαιο το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε. Για εμάς δεν λέει κάτι ιδιαίτερο· απλώς πήραμε τρεις βαθμούς, μια νίκη.
Τις προηγούμενες δύο-τρεις αγωνιστικές, όσον αφορά τα αποτελέσματα στην έδρα μας, δεν ήμασταν τόσο καλά. Όμως, όπως σας έλεγα και τότε —κι αυτό λέω και τώρα που κερδίσαμε— εμάς αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρουν άλλα πράγματα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια διαφορετική ομάδα. Θέλουμε μια ομάδα με ταυτότητα και χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο, με ένταση και πίεση προς τον αντίπαλο. Γι’ αυτό δουλεύουμε καθημερινά και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε.
Καταρχάς, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε μαζί μας. Μας βοήθησε πάρα πολύ. Επίσης, θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Βαγγέλη Τοσαΐτη, που τραυματίστηκε και έμαθα ότι έχει πρόβλημα στην ωμοπλάτη. Του εύχομαι γρήγορη επιστροφή. Ο Βαγγέλης είναι παιδί δικό μας· ξεκίνησε από τις υποδομές της Λαμίας και του εύχομαι να επιστρέψει το συντομότερο.
Όσο για το πάθος που ζητούσα στις προηγούμενες αγωνιστικές: πάντα το ζητάω, γιατί η ένταση που θέλουμε να έχουμε στα παιχνίδια βγαίνει από το πάθος. Σήμερα υπήρχε και πάθος και μεγαλύτερη ένταση. Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι και, όπως καταλαβαίνετε, όλοι θέλουν να το κερδίσουν. Αυτά τα ντέρμπι έτσι είναι· δεν διεκδικούν δάφνες για την ποδοσφαιρική ποιότητα, αλλά για τη δύναμή τους.»
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
ΠΑΣ Λαμία – Φωκικός: Ο Τσιντζάς σφυρίζει την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής
Η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, όπου αγωνίζονται οι ομάδες της Φθιώτιδας.


Τους διαιτητές των αγώνων της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανακοίνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ), με τον ΠΑΣ Λαμία να υποδέχεται τον Φωκικό την Κυριακή, στις 16:00.
Την αναμέτρηση στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Τσιντζάς της ΕΠΣ Θεσσαλίας, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Τασιόπουλο και Αναστάσιο Μακρόπουλο, επίσης από την ΕΠΣ Θεσσαλίας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Θεόδωρος Καραμπούλας της ΕΠΣ Λάρισας.
Οι «κυανόλευκοι» έχουν μπροστά τους την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Φωκικό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην αγωνιστική τους παρουσία και στην προσπάθεια για το επιθυμητό αποτέλεσμα μπροστά στο κοινό τους.
Οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής
Στα υπόλοιπα παιχνίδια του 5ου ομίλου, ο Κηφισσός θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στις 13:00, ενώ ο Ταμυναϊκός Αλιβερίου θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Σχηματαρίου. Η Θήβα θα παίξει με τον ΑΟ Καρύστου, ενώ ο Αστέρας Λιανοκλαδίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τα Άγραφα.
Αναλυτικά οι ορισμοί:
- ΠΑΣ Λαμία – Φωκικός (16:00): Κωνσταντίνος Τσιντζάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας), με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Τασιόπουλο και Αναστάσιο Μακρόπουλο. Παρατηρητής: Θεόδωρος Καραμπούλας (ΕΠΣ Λάρισας).
- Κηφισσός – Διαγόρας Αγίας Παρασκευής (13:00): Δημήτριος Μαργιόλας (ΕΠΣ Καρδίτσας).
- Ταμυναϊκός Αλιβερίου – Αναγέννηση Σχηματαρίου (16:00): Δημήτριος Γιαλικάρης (ΕΠΣ Αθηνών).
- Θήβα – ΑΟ Καρύστου (16:00): Εμμανουήλ Νικολαΐδης (ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής).
- Άγραφα – Αστέρας Σταυρού (16:00): Παναγιώτης Ζύγας (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας).
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΣ Λαμία από τη Νέα Αρτάκη
-




Θλίψη στην οικογένεια του ΠΑΣ Λαμία – Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος «Ντίνος» Σκαφτούρας
-




Γιώργος Ζαχαρόπουλος: «Το πιστέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό» μετά τη νίκη του ΠΑΣ Λαμία
-




Ζαχαρόπουλος: «Δεν ήταν στόχος το Κύπελλο – Θέλουμε στοχευμένες μεταγραφές»
-




ΠΑΣ Λαμία: Τεστ με γκολ και νίκη 4-2 επί του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου
-




Χωρίς τον ΠΑΣ Λαμία το Κύπελλο Ερασιτεχνών Φθιώτιδας – Οι 25 ομάδες της κλήρωσης
-




ΠΑΣ Λαμία: Πρόβα τζενεράλε με Άρη Αγίου Κωνσταντίνου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος
-




Σάββατο στις 18:30 η πρόβα τζενεράλε του ΠΑΣ Λαμία με τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου
-




ΠΑΣ Λαμία για Ντίνο Σκαφτούρα: “‘Ενας από τους πιο εμβληματικούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Λαμία”
-




Γιώργος Ζαχαρόπουλος: Το αήττητο σερί του 1,5 χρόνου και η πρώτη μεγάλη πρόκληση στη Γ’ Εθνική
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2026-27
-






Γ’ Εθνική (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου
-




Πήρε και Δημήτρη Αρσενίδη ο ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία Γυναικών: Στον 4ο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας – Όλο το πρόγραμμα
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Οι διαιτητές του ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Νέας Αρτάκης
-




Κυανόλευκος και επίσημα ο Θωμάς Αρσενίδης
-




ΠΑΣ Λαμία: Ορίστηκαν οι διαιτητές για την πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική
-




ΑΟ Νέας Αρτάκης: Ο αντίπαλος του ΠΑΣ Λαμία με υψηλές βλέψεις και ενισχυμένο ρόστερ
-




Πρεμιέρα στην Γ’ Εθνική με ντέρμπι στην Τιθορέα-εντός έδρας ο ΠΑΣ Λαμία! Ζωντανά από τον LAMIA POLIS 87.7 – ΒΙΝΤΕΟ
-




Ήττα με ανατροπή για τον ΠΑΣ Λαμία από τον Ταμυναϊκό




























