Ακολουθήστε μας

Match Center

Νέο 0-0. Έχασε πέναλτι και Ασίγκμπα…






Τέταρτο φιλικό προετοιμασίας για την Λαμία με τους ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ να δείχνουν καλό πρόσωπο. Είχαν κυκλοφορία, είχαν τις φάσεις, έχασαν πέναλτι και έμειναν στο 0-0.




Ο Μπάμπης Τεννές παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο φιλικό με τον Πανιώνιο δίνοντας μάλιστα φανέλα βασικού στον Ταπόκο ο οποίος πιθανότατα θα αποκτηθεί.


Πιο συγκεκριμένα ξεκίνησε τον Σαράνοβ κάτω από τα δοκάρια, τους Βάντερσον, Αντέτζο και Ασίγκμπα στην τριάδα της άμυνας, τους Παπαργυρίου και Μπουλούλη στις πτέρυγες, Αντρονικ και Ταπόκο στα χαφ και τους Βασιλαντωνόπουλο, Τσούκαλο και Μπούτνικ στην επιθετική τριπλέτα.

Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για την ομάδα μας στο 8ο λεπτό όταν ο Παπαργυρίου σούταρε δυνατά με τον Επασί να διώχνει με τις γροθιές, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Αντρονικ δοκίμασε μακρινό σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.
Στο 15ο λεπτό και πάλι η Λαμία απείλησε με τον Μπούτνικ να σουτάρει και στη συνέχεια ο Τσούκαλος με δεύτερη προσπάθεια καθυστέρησε και κόπηκε από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.
Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μητρόπουλο να σουτάρει από μακριά και την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.
Στο 24′ ο Αντρονικ εκτέλεσε ένα κερδισμένο φάουλ με τον Επασί να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπούτνικ ένιωσε ενοχλήσεις και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου αφήνοντας τη θέση του στον Ρόμανιτς.
Στο 38′ μια κεφάλια του Ζησοπουλου ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τσαμπούρη δεν απείλησε τον Σαράνοβ, ενώ στην επόμενη φάση και έπειτα από συνεργασία Νανζί, Μαρκόφσκι και Γιακουμάκη και σουτ του τελευταίου ο Σαράνοβ είπε όχι.





Αλλαγές και λίγες φάσεις στην επαναληψη




Με πολλές αλλαγές στην επανάληψη ο ΠΑΣ Λαμία αφού πέρασαν εντός Μελίσσας, Αναστασιάδης, Δημούτσος, Μπερτόλιο, Επστάιν, Καραγκούνης, Μπλάζιτς, Μπαράλες και διατηρήθηκαν οι Μπουλούλης, Ασίγκμπα και Αντέτζο
Στο 46′ κάθετη του Μπερτόλιο στον Μπαράλες ο οποίος τσίμπησε την μπάλα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώχνει…  Στο 57′ ο Μπαράλες έσπασε ωραία στον Μπερτόλιο, σουτ του τελευταίου η μπάλα όμως πέρασε αρκετά άουτ. Αρκετά λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 74′ ο Ιωαννίδης έπιασε τη κεφάλια όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Επστάιν πήρε την μπάλα από τον Μπερτόλιο έκανε και το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Στο 85ο λεπτό ο Ασίγκμπα αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο μετά από κόντρα με τον Βήχο. Μάλιστα με τη λήξη της αναμέτρησης μετέβη υποβασταζόμενος στα αποδυτήρια…Απο τις αντιδράσεις τόσο του ίδιου όσο και του ιατρικού επιτελείου φάνηκε πως το πρόβλημα ήταν πιο σοβαρό από ότι έδειχνε αρχικά…


Τελικά και στο 88ο λεπτό η Λαμία είχε την ευκαιρία να φύγει νικήτρια όμως το πέναλτι που κέρδισε ο Μπαράλες και εκτέλεσε ο ίδιος απέκρουσε ο Μπάγιτς. 

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος με την Λαμία να δίνει συνέχεια στα φιλικά της την ερχόμενη Τετάρτη με αντίπαλο τον Ν.Π.Σ Βόλο στο Δακ Λαμίας… 




Oι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Μάντζιος): Επασί (46’ Μπάιτς) – Τσαμπούρης, Ομο, Ζησόπουλος, Ντιόγκο, Μητρόπουλος (46’ λ.τρ. Καραχάλιος), Χατζηλάμπρος (60’ Βήχος), Γιακουμάκης (46’ Σαβαντογκό), Σουμπίνιο (72’ Μπαστακός), Νανζί (46’ Καθάριος), Μαρκόφσκι (72’ Ιωαννίδης).




ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές) : Σαράνοβ,Βάντερσον, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Παπαργυρίου Βασιλαντωνόπουλος Μπουλούλης, Αντρονικ, Ταπόκο, Τσούκαλος, Μπούτνικ


Αγωνίστηκαν και οι: Μελισσάς, Αναστασιάδης, Δημούτσος, Μπερτόλιο, Επστάιν, Καραγκούνης, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Κωστίκας, 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Match Center

Μοιρασιά στο “Αθανάσιος Διάκος” / ΠΑΣ Λαμία – Τηλυκράτης 1-1

Ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) είχε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Τυληκράτη, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό, φάσεις και ένταση μέχρι το τελευταίο λεπτό στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος».

Ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) είχε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Τυληκράτη, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό, φάσεις και ένταση μέχρι το τελευταίο λεπτό στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος».


Δυνατό ξεκίνημα από τον Τυληκράτη

Ο Τυληκράτης μπήκε πιο επιθετικά στο παιχνίδι και μόλις στο 6’ δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή, όταν μετά από σέντρα του Γεωργιάδη ο Μορφάκης σούταρε, με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα των αμυντικών του ΠΑΣ Λαμία. Τρία λεπτά αργότερα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και απομάκρυνση της άμυνας, ο Κεχαγιάς επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Στάγκου.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να απειλούν και στο 16’ ο Κεχαγιάς δοκίμασε εκ νέου την τύχη του με σουτ στην κίνηση, χωρίς όμως να βρει στόχο.


Ανέβασε ρυθμό η Λαμία και πίεσε

Η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία για τη Λαμία ήρθε στο 37’, όταν ο Διαμαντής έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά, πέρασε τον αντίπαλό του και γύρισε την μπάλα στην περιοχή, όμως η άμυνα του Τυληκράτη πρόλαβε να απομακρύνει πριν ο Φράγκος εκτελέσει από πλεονεκτική θέση.

Στο 39’ οι γηπεδούχοι έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ, με τον Φυτόπουλο να εκτελεί φάουλ και τον Τρούμπουλο να παίρνει την κεφαλιά, η οποία κόντραρε σε αντίπαλο και κατέληξε κόρνερ, περνώντας ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Από την εκτέλεση του κόρνερ με πάσα, ο Ντότης σούταρε απευθείας, με τον Γαλάνη να αποκρούει με δυσκολία.


Προβάδισμα για τη Λαμία στο ξεκίνημα του β’ μέρους

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, η Λαμία κατάφερε να πάρει προβάδισμα. Στο 48’ ο Δημήτρης Τσιάκας, μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια από τα αριστερά, πέρασε δύο αντιπάλους και με δεξί σουτ στην κλειστή γωνία νίκησε τον Γαλάνη, γράφοντας το 1-0.

Οι «κυανόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν, χάνοντας ευκαιρίες στο 50’ με κεφαλιά του Βρέττα από φάουλ του Φυτόπουλου και στο 55’ με σουτ του ίδιου παίκτη που κατέληξε στα σώματα.


Η απάντηση του Τυληκράτη και το εντυπωσιακό γκολ ισοφάρισης

Ο Τυληκράτης δεν έμεινε αμέτοχος και στο 59’ ο Περιστέρης κινήθηκε ανάμεσα στα στόπερ της Λαμίας, σούταρε, αλλά ο Στάγκος αντέδρασε σωστά. Δύο λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης έκανε το γύρισμα από δεξιά για τον Σδράβο, ο οποίος με προβολή στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα άουτ.

Η ισοφάριση ήρθε στο 64’ με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Περιστέρης εκτέλεσε απευθείας φάουλ από μακρινή απόσταση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, «παγώνοντας» το ΔΑΚ, για το 1-1.


Φινάλε με χαμένες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα οι δύο ομάδες αναζήτησαν το νικητήριο γκολ. Στο 80’ ο Σδράβος σέντραρε και βρήκε τον Περιστέρη σε καλή θέση, όμως το σουτ του δεν ήταν καλό. Στο 85’ ο Ζαλοκώστας δοκίμασε σουτ που πέρασε άουτ.

Στις καθυστερήσεις η Λαμία άγγιξε τη νίκη. Στο 90+2’ ο Νίκος Ματθαίου εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με τον Γαλάνη να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση, ενώ στη συνέχεια ο Ραφαήλ Μαργαρίτης έχασε μεγάλη ευκαιρία από κοντά. Η τελευταία φάση του αγώνα ήρθε στο 90+7’, όταν σε νέα εκτέλεση φάουλ του Ματθαίου, ο Τσιάκας πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή