Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

Σέντρα το Σάββατο. Πρεμιέρα στις 16:00 με Αιγινιακό.

Όπως σας ανακοινώσαμε  πρώτοι νωρίτερα σήμερα το πρωί μέσα από την σελίδα μας στο Facebook, ύστερα από την σχετική επιστολή που είχε σταλεί την Κυριακή σε όλες τις ΠΑΕ σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος αυτή τελικά θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει δοθεί λύση σε όλα τα προβλήματα που βρίσκονται γύρω από αυτό.

 Όπως είπαμε λοιπόν την Κυριακή η διοργανώτρια αρχή έστειλε επιστολή σε όλες τις ΠΑΕ ρωτώντας την θέση τους σχετικά με την έναρξη ή όχι του πρωταθλήματος. 10 ήταν οι ΠΑΕ οι οποίες ψήφισαν καταφατικά. 7 ψήφισαν αρνητικά ενώ μια ΠΑΕ ψήφισε λευκό.

Βέβαια μπορεί να μην έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν το πρωτάθλημα όμως υπάρχει συμφωνία με τη ΕΡΤ για την τηλεοπτική στέγη, χωρίς να γνωρίζουμε την τελική συμφωνία, ενώ θετικά αναμένεται να κλείσει και το θέμα της χορηγίας.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ…

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από την διοργανώτρια αρχή η οποία ανέφερε τα εξής:

«Σχετικά με την έναρξη του Πρωταθλήματος Football League 2016-2017 και κατόπιν επικοινωνίας της διοργανώτριας με όλες τις ΠΑΕ, ανακοινώνονται τα εξής:
Εξέφρασαν γραπτώς την βούληση τους και οι 18 ΠΑΕ. Από αυτές:
Δέκα (10) ΠΑΕ τοποθετήθηκαν θετικά ως προς την έναρξη του Πρωταθλήματος
Επτά (7) ΠΑΕ τοποθετήθηκαν αρνητικά και
Μία (1) ΠΑΕ δεν τοποθετήθηκε ούτε θετικά ούτε αρνητικά
Ως εκ τούτου, το Πρωτάθλημα Football League 2016-2017 ξεκινά στις 22/10/2016».




ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ


Στη συνέχεια είχαμε και την ανάρτηση του προγράμματος της πρεμιέρας, με τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των παιχνιδιών στην ιστοσελίδα της Football League. Μία πρεμιέρα η οποία βρίσκει την Λαμία αντιμέτωπη εκτός έδρας με τον Αιγινιακό, αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το Σάββατο 22/10 στις 16:00, Να τονίσουμε επίσης ότι πιθανότατα θα υπάρχει και εκδρομή για το Αιγίνιο, με τον ενδιαφέρον να είναι ήδη αρκετά μεγάλο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

Σάββατο 22 Οκτωβρίου

Απόλλων Σμύρνης – Καλλιθέα (16:00, Γήπεδο Πανιωνίου)
Σπάρτη – Πανθρακικός (16:00, Δημ. Στάδιο Σπάρτης)
Αν. Καρδίτσας – Άρης (16:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)
Αγροτικός Αστέρας – ΑΟ Τρίκαλα (16:00, Γήπεδο «Δ. Κοντικάκης»)
Αιγινιακός – Λαμία (16:00, Δημ. «Γ. Παραλυκίδης»)
Κισσαμικός – ΟΦΗ (16:00, Γήπεδο Μάλεμε)
Αχαρναϊκός – Καλλονή (16:00, Δημ. Αχαρνών)

Κυριακή 23 Οκτωβρίου

Παναιγιάλειος – ΑΟ Χανιά (16:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου)

Σημείωση: Ο αγώνας Πανσερραϊκός – Πανελευσινιακός δεν θα διεξαχθεί λόγω εκκρεμοδικίας της ΠΑΕ Πανελευσινιακός.




Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ


Άμεση ήταν και η τοποθέτηση της ομάδας μας, από τον μεγαλομέτοχο Π.Παπαϊωάννου ο οποίος δήλωσε στο flnews.gr:

«Εμείς σαν Λαμία θέλουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά υπό έναν όρο, να γίνει άμεσα συμβούλιο της Λίγκας και μετά να πάρουμε απόφαση για την έναρξη. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν σοβαρά θέματα, οικονομικά και διαδικαστικά και δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Πρέπει να βρεθούν χορηγοί και να υπάρξουν έσοδα για τις ομάδες, γιατί αλλιώς θα αντιμετωπίσουμε καταστάσεις χειρότερες από το περσινό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χωρίς κατηγορία

Vid | Ο Κοντονίκος σόκαρε την Παναχαϊκή!

Στο ντέρμπι παραμονής της Super League 2, η Παναχαϊκή των χιλίων προβλημάτων προηγήθηκε με γκολ του Τασουλή στο 89′, η ΑΕΚ Β, ωστόσο, γλίτωσε την ήττα με πέναλτι του Κοντονίκου στο 90’+10′, για το τελικό 1-1!

Ματς… ακατάλληλο για καρδιακούς στο «Σεραφείδιο», με την ΑΕΚ να σώζει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος κόντρα στην Παναχαϊκή για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League 2, με τον Κοντονίκο να ισοφαρίζει στο 90+10′ το γκολ του Τασουλή (89′) για το τελικό 1-1, στερώντας σημαντική ευκαιρία από τους Αχαιούς για να ανασάνουν βαθμολογικά.

Παρότι γλίτωσε την ήττα στο τέλος, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πλέον βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς μετά από 4 ματς σε αυτήν τη μίνι διαδικασία υποβιβασμού έχει 12 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον ουραγό Asteras B AKTOR, ενώ την επόμενη αγωνιστική (5η) έχει ρεπό, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους ανταγωνιστές της να την προσπεράσουν.

Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης, μάλιστα, παραμένει η μόνη χωρίς νίκη, καθώς την ίδια ώρα ο Παναργειακός του Βασίλη Κωστίκα έκανε «σεφτέ», επικρατώντας του Asteras B AKTOR 1-0, με το πρώτο του τρίποντο μετά από 4,5 μήνες και έβαλε φωτιά στη μάχη της παραμονής!

Ο Τασουλής στο 89′ το πέτυχε μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ωστόσο δεν έμελλε να είναι και γκολ νίκης, καθώς στο 90+10′ και αφού είχε μείνει με 10 παίκτες και η Παναχαϊκή, ο Κοντονίκος ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή