Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

Κ20: Λαμία- Αστέρας Τρίπολης 0-1







Την ήττα γνώρισε η ομάδα Κ20 του ΠΑΣ Λαμία από την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης με 0-1 το πρωί του Σαββάτου 20/1 στο γήπεδο της ΕΠΣΦ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Υποδομών Κ20 της Super League.

Η ομάδα της Λαμίας αν και έχασε πολλές ευκαιρίες δεν κατάφερε να σκοράρει και δέχθηκε γκολ σε μια αντεπίθεση στο 87΄από τον Μαρίνο.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Παπακωνσταντίνου με βοηθούς τους Δόσκορη και Καλαμάτα

Oι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Λάκης Παπανικολαου): Πουλίτσας, Καραγιάννης Χ. (70΄Καραγιάννης Η.), Δημάς, Αντωνίου, Νικολακούλης, Φούντας, Καρακούσης, Κασούμης, Πατσαρούχας, Μανιάς, Λαμπρόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γεώργιος Γεωργουλόπουλος): Τσιμόπουλος, Ζήσης, Μιχελής, Ζορμπάς, Αντζούλας, Τανουσάι (59΄ Μαρίνος), Τσέκος, Μπλατσός (66΄ Καρδάρης), Τζίμας, Γλέζος, Jang (81΄ Κωτσόπουλος)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χωρίς κατηγορία

Vid | Ο Κοντονίκος σόκαρε την Παναχαϊκή!

Στο ντέρμπι παραμονής της Super League 2, η Παναχαϊκή των χιλίων προβλημάτων προηγήθηκε με γκολ του Τασουλή στο 89′, η ΑΕΚ Β, ωστόσο, γλίτωσε την ήττα με πέναλτι του Κοντονίκου στο 90’+10′, για το τελικό 1-1!

Ματς… ακατάλληλο για καρδιακούς στο «Σεραφείδιο», με την ΑΕΚ να σώζει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος κόντρα στην Παναχαϊκή για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League 2, με τον Κοντονίκο να ισοφαρίζει στο 90+10′ το γκολ του Τασουλή (89′) για το τελικό 1-1, στερώντας σημαντική ευκαιρία από τους Αχαιούς για να ανασάνουν βαθμολογικά.

Παρότι γλίτωσε την ήττα στο τέλος, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πλέον βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς μετά από 4 ματς σε αυτήν τη μίνι διαδικασία υποβιβασμού έχει 12 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον ουραγό Asteras B AKTOR, ενώ την επόμενη αγωνιστική (5η) έχει ρεπό, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους ανταγωνιστές της να την προσπεράσουν.

Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης, μάλιστα, παραμένει η μόνη χωρίς νίκη, καθώς την ίδια ώρα ο Παναργειακός του Βασίλη Κωστίκα έκανε «σεφτέ», επικρατώντας του Asteras B AKTOR 1-0, με το πρώτο του τρίποντο μετά από 4,5 μήνες και έβαλε φωτιά στη μάχη της παραμονής!

Ο Τασουλής στο 89′ το πέτυχε μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ωστόσο δεν έμελλε να είναι και γκολ νίκης, καθώς στο 90+10′ και αφού είχε μείνει με 10 παίκτες και η Παναχαϊκή, ο Κοντονίκος ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή