Γυναικείο Ποδόσφαιρο
Γυναικεία Ομάδα: Στο Euro Legends Youth Cup οι κυανόλευκες | Pics


Από τα Τρίκαλα ξεκίνησε το Legends 2004 Youth Cup, που έχει γίνει πλέον θεσμός.
Οι πρωταθλητές Ευρώπης πραγματοποιούν το καθιερωμένο ταξίδι που τους φέρνει κοντά σε περισσότερα από 1200 αγόρια και κορίτσια, για να μοιραστούν αξίες και ιδανικά, να διδάξουν τις αρχές του ομαδικού πνεύματος και να μεταδώσουν τις πολύτιμες γνώσεις τους.
Ένα mentoring event προπονητικού και αγωνιστικού χαρακτήρα, μία διαδραστική, βιωματική διαδικασία για παιδιά ακαδημιών ποδοσφαίρου της ηλικιακής κατηγορίας Κ12, μία πολύτιμη εμπειρία – οδηγός για την υπόλοιπη ζωή των παιδιών, εντός και εκτός αθλητισμού.
Στην πόλη των Τρικάλων παραβρέθηκαν οι Δέλλας, Καραγκούνης, Μπασινάς, Νταμπίζας, Φύσσας και Κατεργιαννάκης που μίλησαν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Τρικάλων, της ΑΕΛ, της Αναγέννησης Καρδίτσας, της Αγίας Άννας, της Δήμητρας και της Ακαδημίας Olympic.
Μεταξύ των ακαδημιών βρέθηκαν και οι αθλήτριες των γυναικείων ομάδων του ΠΑΣ Λαμία και του Α.Ο. Τρίκαλα οι οποίες και αναμετρήθηκαν.
Τις κυανόλευκες συνέδραμε με την παρουσία του ο Γιώργος Καραγκούνης με τον “τυπάρα” να σκοράρει δύο γκολ! Με την ομάδα των Τρικάλων αγωνίστηκε ως σέντερ φορ ο Φάνης Κατεργιαννάκης.
Δείτε τι ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία:
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γυναικείο Ποδόσφαιρο
Επιτυχημένη σεζόν παρά την ήττα για την Κ-17 των γυναικών


Μόνο υπερηφάνεια για τα κορίτσια του ΠΑΣ Λαμία!
Ένα όμορφο ταξίδι έλαβε τέλος για τη φετινή σεζόν αφού η ομάδα Κ17 γυναικών του συλλόγου, στο γήπεδο του Μοσχάτου, γνώρισε την ήττα με 3-1 από την αντίστοιχη του ΟΦΗ κι έτσι ολοκλήρωσε την πορεία της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα υποδομών Κ17 γυναικών που διοργανώνεται από την ΕΠΟ.
Τα κορίτσια του Κώστα Παπαστάμου ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα, χάνοντας στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης 2 μεγάλες ευκαιρίες εκ των οποίων στη μία η μπάλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι της εστίας της αντιπάλου ομάδος, η οποία ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη φάση που δημιούργησε με την Μοσχαμπάρη (19΄). Με εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και άψογη εκτέλεση από την Κουφοκώστα (23΄) τα κορίτσια της Λαμίας έφθασαν στην ισοφάριση, δύο τέρματα όμως της Δασκαλάκη (27΄) και Κουτσουρή (38΄) έκριναν το τελικό αποτέλεσμα και την πρόκριση του ΟΦΗ στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΣ Τριαντών Ιαλυσού ο οποίος επεκράτησε της ΑΟ ΡΕΑ με σκορ 4-1.
Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο ΠΑΟΚ και η Αγία Παρασκευή.
Έτσι ολοκληρώθηκε μια εξαιρετική σεζόν για τα κορίτσια (στις 8 καλύτερες ομάδες), τα οποία συνέλεξαν εμπειρίες ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, ενώ ήταν ανταγωνιστικές καθ΄ όλη τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα απέναντι σε αθλήτριες που προέρχονται από σύλλογο που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής γυναικών.
Ο ερασιτέχνης συνεχάρη ως τυπικά γηπεδούχος την ΕΠΣ Πειραιά για την άψογη διοργάνωση του αγώνα και να ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Οδυσσέα Μοσχάτου κο Κώστα Παπακώστα για τις διευκολύνσεις προς τις 2 διαγωνιζόμενες ομάδες.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Η δική μας 21η Μαΐου… (pics & vids)
-
Το πρώτο πλήγμα, όχι το τέλος – Ο Παπαϊωάννου είναι το στήριγμα, η Λαμία η αποστολή!
-
«Καμπανάκι» για τον ΠΑΣ Λαμία: Δεν έλαβε άδεια συμμετοχής για τη Super League 2 της σεζόν 2025-26
-
Pics | Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία η Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία – Το “αντίο” με πέναλτι του Ζαλοκώστα
-
Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα
-
Ο χάρτης της Super League 2 της νέας σεζόν
-
Ανέλαβε τον Ηρακλή ο Μπάμπης Τεννές – Η σφραγίδα στην αποτυχία ενός πειράματος!
-
Στάικος: “Δεν χρειάζονται μεμψιμοιρίες για τη φετινή σεζόν – Όλα έχουν πάντα ένα σκοπό”
-
Η νηνεμία πριν την καταιγίδα….
-
“Φρένο” στα σενάρια εξαγοράς ΑΦΜ από τον ΠΑΣ Λαμία!
-
Μετ’ εμποδίων το φινάλε για τη Λαμία κόντρα στην Athens Καλλιθέα
-
Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να αγοράσει το ΑΦΜ του ΠΑΣ Λαμία!
-
Η αγάπη για την ομάδα δεν υποβιβάζεται!
-
Στις 14 Σεπτεμβρίου η σέντρα της νέας Super League 2 – Τον Αύγουστο η απόφαση για τον αριθμό των ομίλων
-
Στάικος: “Υπάρχει κινητικότητα για την επόμενη ημέρα – Θα γίνει συνάντηση με τη διοίκηση”
-
Σοβαρός τραυματισμός και χειρουργείο για Σουρδή!
-
Στα άκρα Λαμία και Σαράνοφ – Το CAS επιδικάζει 55.000 ευρώ στον Σέρβο τερματοφύλακα
-
ΠΑΣ Λαμία: Πήρε τα σκήπτρα του νεότερου από τον Τσιάκα ο Καψαλιάρης!
-
Το μήνυμα των φιλάθλων του ΠΑΣ Λαμία
-
Vid | Μαρτσούκος: “Προς ανανέωση του τηλεοπτικού με ΣΚΑΪ – Θα ζητήσω VAR από τον Βρούτση – Νέα διοργάνωση για τα ερασιτεχνικά σωματεία!”