Ακολουθήστε μας

Lamia Polis 87.7

Σαραμαντάς: “Παροξυσμός στο γκολ του Τόσιτς – Να μην φτάσουμε και του χρόνου στο ίδιο σημείο” “

Στην εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” τηε Δευτέρας μέσα από τη συχνότητα του Lamia Polis 87,7 φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Σαραμαντάς.

Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός έκανε την αποτίμηση της φετινής σεζόν, στάθηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου και έστειλε το δικό του μήνυμα για την επόμενη σεζόν η οποία θα τον βρει και πάλι στον ΠΑΣ Λαμία μιας και έχει ακόμη ένα χρόνο συμβολαίου.

Αναλυτικα μίλησε: 

Για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε επιτυχώς: Εντάξει ήταν άλλη μία δύσκολη χρονιά τέλος καλό όλα καλά. Αν και ψυχοφθόρα για άλλη μία χρονιά κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια και ελπίζω να συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά από εδώ που σταματήσαμε, να κρατήσουμε την ίδια ομαδικότητα τον ίδιο τόνο και να συνεχίσουμε για τη νέα σεζόν. Αν κάτι θα ήθελα να αφήσω πίσω ίσως να ήταν αυτό που κάθε χρόνο μέχρι τελευταία στιγμή ουσιαστικά μας βγαίνει σε εισαγωγικά η ψυχή. Θα ήθελα αν γίνεται δηλαδή να εξασφαλίσουμε την παραμονή πιο γρήγορα έτσι ώστε να μπορούμε να πορευτούμε και να κοιτάμε μπροστά. Αυτό θα ήθελα να αφήσω πίσω.

Για τη νέα σεζόν: Εντάξει εγώ έχω συμβόλαιο έτσι κι αλλιώς και στις προτεραιότητες μου εννοείται πως είναι η ομάδα γιατί η ομάδα εντάξει είναι πρότυπο για τη superleague ο πρόεδρος και όλοι οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα οπότε εννοείται πως είναι στις προτεραιότητες μόνο ΠΑΣ Λαμία.

Για το αν επιθυμούν παραμονή Βόκολου: Ο κύριος Βόκολος έδωσε τα διαπιστευτήρια μόνος του δεν χρειάζονται να κάνουμε εμείς κάποια σύσταση και οι άνθρωποι της ομάδας γνωρίζουν τι άτομο είναι. Είναι φοβερός προπονητής και ένας σοβαρός άνθρωπος ευελπιστώ ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί τη νέα χρονιά και πιστεύω ότι θα πρέπει η χρυσή τομή να βρεθεί σε όλα ανάμεσα τους και να συνεχίσουμε όλοι μαζί.

Για το παιχνίδι και την ατμόσφαιρα στη Νίκαια: Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε μία τέτοια αντιμετώπιση, ότι δηλαδή δεν περιμέναμε να είναι όλα ήρεμα. Ήταν ένα ματς κατηγορίας και ο Ιωνικός είναι μία ομάδα η οποία φημίζεται για την έδρα της από κει και πέρα φυσιολογικά συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήμασταν προετοιμασμένοι ψυχολογικά και αγωνιστικά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας.Για τον κόσμο το περιμέναμε.

Για το γκολ του Τόσιτς: Η αδρεναλίνη στα ύψη. Είναι από τις στιγμές που δεν ξεχνάς ποτέ. Έτσι όπως τον βιώνουμε καθημερινά ο Τόσιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ποιότητα το γνωρίζω και ήμουνα πεπεισμένος ότι η εκτέλεση του θα είναι πολύ καλή δεν γνώριζα αν θα την έκανε γκολ, αλλά ήξερα ότι η εκτέλεση του θα ήταν πολύ κοντά. Όταν μπήκε το γκολ πραγματικά παροξυσμός για αυτό που βιώσαμε.

Για τον τραυματισμό του και την υποδοχή κατά την επιστροφή: Μετά το χτύπημα δεν ήξερα και δεν θυμόμουν ακριβώς πόσο είναι το σκορ να σας πω την αλήθεια νόμιζα ότι είναι 2-1 και έλεγα στα παιδιά “πάμε είναι δικό μας το ματς”. Εγώ υπέστησα μια μικρή διάσειση αλλά ευτυχώς συνήλθα και κατάφερα να ζήσω όσα έγιναν το Σάββατο το βράδυ. Τους ευχαριστούμε όλους και για τους πανηγυρισμούς και για την υποδοχή που τύχαμε. Τους το χρωστάμε και εύχομαι να τους αποζημιώσουμε την επόμενη χρονιά, να είμαστε αυτοί που πρέπει και να έρχονται στους αγώνες και να φεύγουνε χαρούμενοι!

Ακούστε τις δηλώσεις του:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lamia Polis 87.7

Vid | Μαρτσούκος: “Προς ανανέωση του τηλεοπτικού με ΣΚΑΪ – Θα ζητήσω VAR από τον Βρούτση – Νέα διοργάνωση για τα ερασιτεχνικά σωματεία!”

Στον Lamia Polis 87,7 και την εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” με τους Λάμπρο Αρναούτογλου και Νίκο Μώκο φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 7/5 ο πρόεδρος της Super League 2 Πέτρος Μαρτσούκος σε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με αρκετές ειδήσεις για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Super League 2 ειδικότερα.

diplo markarisma- martsoukos

Στον Lamia Polis 87,7 και την εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” με τους Λάμπρο Αρναούτογλου και Νίκο Μώκο φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 7/5 ο πρόεδρος της Super League 2 Πέτρος Μαρτσούκος σε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με αρκετές ειδήσεις για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Super League 2 ειδικότερα.

Αφού έκανε μία μίνι αποτίμηση της φετινής σεζόν, αποκάλυψε πως αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να ανανεωθεί η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος επιδιώκοντας αύξηση των εσόδων, αποκάλυψε πως θα ζητήσει τη συνδρομή της πολιτείας για την τοποθέτηση VAR και στην Super League 2, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο format του Κυπέλλου Ελλάδας με την αποκοπή των ομάδων της Γ’ Εθνικής. Επ’ αυτού σχολίασε πως θα πραγματοποιηθεί ένα Κύπελλο Ερασιτεχνών όπου θα δίνει το κίνητρο και την δυνατότητα στις ερασιτεχνικές ομάδες να προσθέσουν ένα τρόπαιο στην τροπαιοθήκη τους.

Τέλος επεσήμανε πως θα πρέπει τόσο η Super League 1 όσο και η Super Leagu 2 να υιοθετήσουν την υποχρεωτική συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών στην αρχική 11αδα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Το Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα. Πιστεύω ήταν άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, η Super League 2 προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να βρει την αίγλη που της αξίζει. Με πάρα πολλά ντέρμπι να κρατά μέχρι τελευταία αγωνιστική το ενδιαφέρον για το ποιες ομάδες θα ανέβουν στην Super League 1 και ποιες θα υποβιβαστούν! Φέτος είχαμε την ευχάριστη έκπληξη να έχουμε έναν πάροχο όπως είναι ο ΣΚΑΙ, ο οποίος επένδυσε στο προϊόν μας και πιστεύω ότι μας έφτασαν στο σημείο να έχουμε μεγάλες τηλεθεάσεις σε συνάρτηση με το αγωνιστικό ενδιαφέρον!

Για το αν υπάρχει διάθεση ανανέωσης συνεργασίας με τον πάροχο: Μετά από αυτές τις τηλεθεάσεις τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΣΚΑΙ και πιστεύω πως μέχρι τέλους του μήνα, το αργότερο στις αρχές του επόμενου η Super League 2 θα έχει πάλι τηλεοπτική στέγη και τη νέα χρονιά!

Για το format του νέου πρωταθλήματος: Είναι μία απόφαση που θα λάβει το Δ.Σ μέσα στο καλοκαίρι. Αν θα είναι 1 ο όμιλος ή δύο! Η Super League 2 με έναν όμιλο και τόσα ηχηρά ονόματα που θα υπάρχουν και φέτος θα είναι πιο ανταγωνιστική σίγουρα. Θα κρατήσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Φανταστείτε ντέρμπι Καλαμάτα – Ηρακλής, Πανιώνιος – Γιάννενα, με όλες τις ομάδες στον ίδιο όμιλο. Από εκεί και πέρα, πρέπει να κοιτάξουμε και το οικονομικό κομμάτι των ομάδων, όπως αποφασίσαμε στη τελευταία συνάντηση. Να ζυγίσουμε τι χρήματα επιπλέον θα  πρέπει να δαπανήσουν οι ομάδες αν πάμε σε έναν όμιλο. Οπότε όλα αυτά, θα πρέπει να έχουμε την υπομονή να τα δούμε και βέβαια να δούμε ποιες και πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει Δ.Σ. και θα ορίσουμε το χρονικό ορίζοντα των δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων.

Για τα έσοδα: Θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τα έσοδα των ομάδων και από το τηλεοπτικό αλλά και από τη φορολογία στοιχήματος. Ήδη φέτος ήταν πιο αυξημένα και θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά τους κυρίους Βρούτση και Μαυρωτά που συνέβαλαν σε αυτό!

Για το αν υπάρχει περίπτωση VAR: Το έχω στο μυαλό μου και θα το ζητήσω από τον Υπουργό σε ένα ραντεβού που θα κάνουμε τις επόμενες ημέρες, αν μπορεί να βοηθήσει με το VAR στη Super League 2. Eγώ θα ζητήσω την αύξηση του ποσοστού από τη φορολογία του στοιχήματος, να φτιαχτούν τα γήπεδα των ομάδων της κατηγορίας και μετά το VAR!

Για τους αγωνιστικούς χώρους: Υπάρχει επιτροπή και στη Super League 2 όμως οι ομάδες στο πρωτάθλημά μας αγωνίζονται κυρίως σε δημοτικά γήπεδο τα οποία μετά λύπης μου το λέω πολλές φορές μοιάζουν παραμελημένα. Τις προηγούμενες χρονιές υπήρχαν γήπεδα ακατάλληλα για επαγγελματίες αθλητές, φέτος ήταν σαφώς καλύτερα και ελπίζουμε να γίνουν ακόμα καλύτερα!

Για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής που βγαίνουν από το Κύπελλο: Πλέον θα υπάρχει κύπελλο επαγγελματικών ομάδων. Νομίζω ήταν απόφαση που πάρθηκε με γνώμονα τα γήπεδα. Δεν γίνεται ποδοσφαιριστές με πολύ υψηλά συμβόλαια των μεγάλων ομάδων να αγωνίζονται σε ακατάλληλα και επικίνδυνα γήπεδα για τραυματισμό. Θα γίνει ένας νέος θεσμός το Κύπελλο Ερασιτεχνών όπου εκεί θα έχει τη δυνατότητα μία ομάδα να πάρει ένα Κύπελλο και να το προσθέσει στη τροπαιοθήκη της.

Για την υποχρεωτική συμμετοχή νεαρών και αν προβλέπεται για την Super League 2: Ήταν πάρα πολύ κίνηση της ΕΠΟ, πιστεύω καλό είναι να την ακολουθήσουμε και εμείς και η Super Legue 1, να βάζουμε δηλαδή υποχρεωτικά έναν ή δύο ποδοσφαιριστές νεαρούς να παίζουν, όχι μόνο στην αποστολή. Θα το δούμε!

Για το Super Cup την Κυριακή ανάμεσα σε ΑΕΛ και Κηφισιά: Θα είναι γιορτή του ποδοσφαίρου. Δύο πρωταθλήτριες ομάδες σε ένα εξαιρετικό γήπεδο όπως είναι το AEL FC Arena. Μακάρι να γεμίσει!

 

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή