Νέα
Χάβος: Μέχρι το 30′ ελέγχαμε το παιχνίδι….
Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της Λαμίας με τον Ολυμπιακό ο προπονητής της ομάδας μας ανέφερε πως μέχρι το πρώτο ημίωρο είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού , ενώ απάντησε και για την αλλαγή του Μπερτόλιο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
“Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη μεγάλη πρόκριση απέναντι σε ένα μεγαθήριο όπως η Μίλαν. Οσον αφορά στο σημερινό ματς, ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα ερχόταν με το πόδι στο γκάζι. Ξέρουμε ότι παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε. Αυτό που είχαμε να κάνουμε ήταν να περιορίσουμε τους χώρους, γιατί αν ο Ολυμπιακός σε βρει σε ανοικτό γήπεδο, έτσι όπως είναι ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή, μπορεί να σκοτώσει οποιαδήποτε ομάδα.
Θεωρώ ότι έως το 30-31′ σε οργανωμένη άμυνα δική μας, ο αντίπαλος δεν είχε φάσεις που θα μας τρομοκρατούσε ή θα μας έβαζε σε πρόβλημα. Στο χάσιμο της μπάλας από εμάς, σε ένα πούλημα εύκολο δικό μας, μας βρήκαν σε ανοικτό γήπεδο και έγινε το 1-0. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα.
Στο ημίχρονο στην ανάπαυλα, είπαμε να έχουμε προσοχή και συγκέντρωση. Δυστυχώς δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ και κάπου εκεί τελείωσε το ματς. Μετά ο Ολυμπιακός πήρε μέτρα πίσω και ήταν λογικό. Έτσι, πήραμε κάποια μέτρα εμείς, αλλά το χάναμε στις πάσες. Τα παιδιά προσπάθησαν απέναντι στην ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Η προσοχή μας πλέον είναι στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα”, ανέφερε ο Μάκης Χάβος.
Για ποιο λόγο βγήκε ο Μπερτόλιο;
“Το παιχνίδι ήταν στο 3-0 και από εκεί και πέρα έπρεπε να δώσουμε ανάσες, γιατί έχουμε μεσοβδόμαδα παιχνίδι Κυπέλλου και μετά με τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα. Ο Μπερτόλιο έχει πάρει πολλά παιχνίδια και θέλαμε να είναι πιο φρέσκος για τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται”.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Επίσημο! Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Ντούβας


Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ της εκπομπής «Διπλό Μαρκάρισμα», καθώς ο ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Ντούβα.
Ο 17χρονος αμυντικός (γεννημένος στις 03/11/2008) επιστρέφει στη Λαμία, δικαιώνοντας τις πληροφορίες της εκπομπής μας. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική με την ομάδα του Σταυρού, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της Λαμίας για τρία χρόνια στα τμήματα υποδομών. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας.
Η ομάδα της Φθιώτιδας καλωσορίζει ξανά τον Γιάννη Ντούβα στην οικογένειά της και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του συλλόγου.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Αποκάλυψη: Δοκιμάζει παίκτη με εμπειρία από το Conference League ο ΠΑΣ Λαμία!
-




Ποδαρικό στο 2026 με “φθιωτικό ντέρμπι” – Στις 3/1 το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού
-




Vid | Ντότης στο Διπλό Μαρκάρισμα: “Απέρριψα ομάδες Sl2 για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Βρέττας On Fire / ΠΑΣ Λαμία – Πρόοδος Ρωγών 4-0
-




Μοιρασιά στο “Αθανάσιος Διάκος” / ΠΑΣ Λαμία – Τηλυκράτης 1-1
-




ΠΑΣ Λαμία 1964 – Πρόοδος Ρωγών: Στόχος η επιστροφή στις νίκες και η διατήρηση της κορυφής
-




Vid | Λ. Παπανικολάου: “Δεν έχουμε εκμεταλλευτεί όσο θα θέλαμε την έδρα μας”
-




ΠΑΣ Λαμία: Η ανάλυση του πρώτου γύρου | Vid
-




Γυναικεία Ομάδα: Επιστροφή στις νίκες
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Γ’ Εθνική: Το πανόραμα του Ομίλου και η επόμενη αγωνιστική
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




Vid | To μάρς πέναλτι που ζητά ο ΠΑΣ Λαμία
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία
-




Live από τα Τρίκαλα: Η εξέδρα της Λαμίας!
-




Ποδαρικό στο 2026 με…αποκλεισμό / ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού 0-3






















