Ακολουθήστε μας

Νέα

Μάντζιος: «Τα ματς με Παναιτωλικό και Αστέρα μας στέρησαν ένα καλύτερο πλασάρισμα»

Μάντζιος: «Τα ματς με Παναιτωλικό και Αστέρα μας στέρησαν ένα καλύτερο πλασάρισμα»

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό και το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ξεχώρισε ο Άκης Μάντζιος, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το σημερινό 0-0 απέναντι στην ΑΕΛ, ως τις αιτίες που έχασε η Λαμία τη δυνατότητα να μπει στα πλέι-οφ!

Παράλληλα, ο 50χρονος προπονητής της ομάδας της Φθιώτιδας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του απέναντι στους «βυσσινί», ενώ στάθηκε και στο δύσκολο έργο της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο…

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάντζιος:

Για το σημερινό ματς: «Ήταν ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση και πάθος. Είχε αρκετό ρυθμό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Θέλαμε να το κερδίσουμε. Μπήκαμε καλά στο πρώτο εικοσάλεπτο, δημιουργώντας κάποιες φάσεις, πλαγιοκοπώντας περισσότερο. Το ίδιο έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο. Μπήκαμε αρκετά καλά και δημιουργήσαμε 2-3 κλασικές ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε το γκολ που θα μας έδινε μια βαθμολογική ώθηση. Από εκεί και πέρα μένουν τρία παιχνίδια, που θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε, για να δούμε που θα τερματίσουμε και τι μπορούμε να κάνουμε μετά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στα παιδιά που προσπάθησαν και για μια ακόμα φορά, ευχαριστώ και τον κόσμο που μας βοήθησε».

Για το αν χάθηκαν απόψε τα πλέι-οφ: «Έχει ακόμα τρία παιχνίδια. Εμείς το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές ότι πρώτος μας στόχος ήταν η ομάδα να αποφύγει τις δύο τελευταίες θέσεις. Σε αυτό τον τομέα έχουμε καλό πλασάρισμα. Από εκεί και πέρα, ότι μπορούμε να καταφέρουμε θα το διεκδικήσουμε. Δυστυχώς τα δύο παιχνίδια στο Αγρίνιο και εδώ με τον Αστέρα, όπως εξελίχθηκαν και τα δύο, μας στέρησαν πολύτιμο έδαφος για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι πιο ψηλά. Αλλά έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα μαξ εννιά βαθμών. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας και θα δούμε τι θα καταφέρουμε».

Για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Πριν το ματς την Τετάρτη πρέπει να ξεκουραστούμε. Ότι πιθανότητες έχουμε, θα τις διεκδικήσουμε. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο, αλλά εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Με την κατάθεση του φακέλου συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σηματοδοτήθηκε το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΑΣ Λαμία, με τη διοίκηση να στρέφει πλέον την προσοχή της στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», στον Lamia Polis 87,7 ο φάκελος συμμετοχής κατατέθηκε επιτυχώς, ανοίγοντας τον δρόμο για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς σε όλα τα επίπεδα.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή διαδραμάτισε και φέτος η οικονομική στήριξη της οικογένειας Παπαϊωάννου, η οποία αναμένεται να αποτελέσει για ακόμη μία σεζόν τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε το «Διπλό Μαρκάρισμα» προηγήθηκε κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις συζητήσεις να οδηγούν στη συνέχιση της συνεργασίας και να δίνουν το «πράσινο φως» για την έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του Γιώργου Ζαχαρόπουλου έχει αρκετούς υποστηρικτές.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης των Λάκη Παπανικολάου και Βαγγέλη Στουρνάρα, καθώς και προπονητής της ομάδας Κ-16, φέρεται να έχει σημαντική υποστήριξη εντός του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει, προς το παρόν, κάποια οριστική ή προχωρημένη συμφωνία.

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς αναμένεται να δρομολογηθούν οι πρώτες ουσιαστικές αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Με την οικονομική στήριξη να θεωρείται δεδομένη, η ομάδα αποκτά ένα σημαντικό εφόδιο, πάνω στο οποίο θα επιχειρήσει να χτίσει την αγωνιστική της πορεία στη Γ’ Εθνική.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή