Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Οι πρωτάρηδες της Super League 1, και ο νεότερος όλων Γιώργος Πετράκης

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η SuperLeague 1 παρουσιάζει τους 14 προπονητές της κατηγορίας και για τον κόουτς του ΠΑΣ Λαμία, Γιώργο Πετράκη γίνεται ειδική αναφορά.

Οκτώ ξένοι και έξι Έλληνες προπονητές είναι αυτοί που θα κάθονται στους πάγκους των 14 ομάδων του πρωταθλήματος Super League Interwetten. Οι τρεις από αυτούς, Άνχελ Λόπεθ, Πογιάτος και Γιαννίκης είναι πρωτάρηδες στην κατηγορία, με τους δύο πρώτους να είναι πρωτάρηδες και στη χώρα.

Δέκα ομάδες, μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα, από τις 14 διατήρησαν τον προπονητή, που ολοκλήρωσαν μαζί του την προηγούμενη σεζόν. Ωστόσο μόνο τέσσερις από αυτούς, οι Γρηγορίου, Πέδρο Μαρτίνς, Σίμος και Άμπελ Φερέιρα, ήταν στις ομάδες τους και στη σέντρα του περσινού πρωταθλήματος. Και ο Γιαννίκης βέβαια, στη Super League 2 όμως.

Φυσικά ο Γιώργος Παράσχος είναι μακράν ο μεγαλύτερος σε ηλικία και πιο έμπειρος από όλους, καθώς έχει 569 αγώνες, ενώ και οι 13 άλλοι μαζί, ίσα που τον ξεπερνούν, έχοντας όλοι μαζί 660 αγώνες! Για τον Παράσχο μάλιστα είναι η 24η διαφορετική σεζόν, που θα καθίσει σε πάγκο ομάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ο μοναδικός από τους 14, που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα, το περσινό.

Ο 32χρονος Γιώργος Πετράκης, υιός του Γιάννη Πετράκη, που δούλευε στον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι ο νεότερος όλων.

Ανάμεσα στους 14 είναι δύο Πορτογάλοι, δύο Ισπανοί (τέσσερις Ίβηρες δηλαδή), ένας Ιταλός, ένας Γερμανός, ένας Αυστριακός και ένας Σέρβος.

Οι 14 προπονητές

ΑΕΚ
Μάσιμο Καρέρα (56 ετών, Ιταλός)

2η σεζόν στο πρωτάθλημα
Αγώνες 23, νίκες 14, ισοπαλίες 6 ήττες 3

ΑΕΛ
Μιχάλης Γρηγορίου (47 ετών)

6η σεζόν στο πρωτάθλημα
Αγώνες 133, νίκες 39, ισοπαλίες 37, ήττες 57
Προηγούμενες ομάδες: Κέρκυρα (δύο φορές), Ατρόμητος, Πανιώνιος.

Απόλλων
Γιώργος Παράσχος (68 ετών)

24η σεζόν στο πρωτάθλημα
Αγώνες 569, νίκες 199, ισοπαλίες 152, ήττες 216
Προηγούμενες ομάδες: Καβάλα (δύο φορές), Ηρακλής (δύο φορές), Άρης, ΠΑΣ Γιάννινα (δύο φορές), Πανηλειακός, Ακράτητος, Χαλκηδόνα, Ατρόμητος (δύο φορές), ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Ξάνθη (τρεις φορές), Πανιώνιος (δύο φορές), Λεβαδειακός, Πλατανιάς, Απόλλων, Αστέρας Τρίπολης

Άρης
Μίκαελ Ένινγκ (55 ετών, Γερμανός)

2η σεζόν στο πρωτάθλημα
Αγώνες 30, νίκες 9, ισοπαλίες 10, ήττες 11

Αστέρας Τρίπολης
Μίλαν Ράσταβατς (47 ετών, Σέρβος)

4η σεζόν στο πρωτάθλημα
Αγώνες 81, νίκες 27, ισοπαλίες 28, ήττες 26
Προηγούμενες ομάδες: Ξάνθη

Ατρόμητος
Νταμίρ Κάναντι (50 ετών, Αυστριακός)

3η σεζόν στο πρωτάθλημα
Αγώνες 60, νίκες 30, ισοπαλίες 18, ήττες 12

Βόλος
Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ (37 ετών, Ισπανός)

1η σεζόν στο πρωτάθλημα

Λαμία
Γιώργος Πετράκης (32 ετών)

2η σεζόν στο πρωτάθλημα
Αγώνες 4, νίκες 0, ισοπαλίες 0, ήττες 0

Ολυμπιακός
Ρουί Πέδρο Μαρτίνς (50 ετών, Πορτογάλος)
3η σεζόν στο πρωτάθλημα
Αγώνες 66, νίκες 52, ισοπαλίες 10, ήττες 4
Τίτλοι: Πρωτάθλημα 2020

ΟΦΗ
Γιώργος Σίμος (42 ετών)

2η σεζόν στο πρωτάθλημα
Αγώνες 36, νίκες 10, ισοπαλίες 6, ήττες 20

Παναθηναϊκός
Ντανιέλ Πογιάτος (42 ετών, Ισπανός)

1η σεζόν στο πρωτάθλημα

Παναιτωλικός
Μάκης  Χάβος (51 ετών)

10η σεζόν στο πρωτάθλημα
Αγώνες 191, νίκες 63, ισοπαλίες 54, ήττες 74

ΠΑΟΚ
Φερνάντο Αμπέλ Φερέιρα (42 ετών, Πορτογαλία)

2η σεζόν στο πρωτάθλημα
Αγώνες 36, νίκες 21, ισοπαλίες 10, ήττες 5.

ΠΑΣ Γιάννινα
Αργύρης Γιαννίκης (40 ετών)

1η σεζόν στο πρωτάθλημα

Σημείωση: Τα στατιστικά των προπονητών είναι πριν το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος.

Πηγή: lamiasports

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Αντίπαλοι

Αντίπαλοι: Ημέρα φιλικών η Τετάρτη για τους αντιπάλους του ΠΑΣ Λαμία!

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
📖 ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ:
  1. Αναλυτικά το πρόγραμμα

Με δυνατές φιλικές αναμετρήσεις συνεχίζεται την Τετάρτη 26 Αυγούστου η προετοιμασία επτά ομάδων που θα βρεθούν στον δρόμο του ΠΑΣ Λαμία τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ’ Εθνική.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενδιαφέροντα παιχνίδια, με αρκετές αναμετρήσεις να έχουν χαρακτήρα «στερεοελλαδίτικου ντέρμπι», καθώς οι ομάδες ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Στις 18:00, στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου «Ευάγγελος Δεπάστας», η Αναγέννηση Σχηματαρίου θα υποδεχθεί τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας, σε ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας.

Την ίδια ώρα, στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος», ο Αστέρας Σταυρού θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Ανθούπολης Λάρισας, ενώ στο Δημοτικό Γήπεδο Νεοχωρίου ο Ταμυναϊκός Αλιβερίου θα φιλοξενήσει τον ΑΟ Χαλκίς.

Στις 18:30, στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας, ο Φωκικός θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Θήβα, σε μία ακόμη ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ομάδων της ευρύτερης περιοχής.

Το πρόγραμμα των φιλικών ολοκληρώνεται στη Χαλκίδα, όπου ο ΑΟ Νέας Αρτάκης θα δώσει δύο παιχνίδια στο πλαίσιο του τουρνουά «Αλύτρωτες Πατρίδες». Στις 18:45 θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Προποντίδας, ενώ στις 19:45 θα αγωνιστεί απέναντι στον Ελλήσποντο Νέας Λαμψάκου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα


18:00 | Αναγέννηση Σχηματαρίου – Κηφισσός Κάτω Τιθορέας
Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου «Ευάγγελος Δεπάστας»

18:00 | Αστέρας Σταυρού – ΑΟ Ανθούπολης Λάρισας
ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος»

18:00 | Ταμυναϊκός Αλιβερίου – ΑΟ Χαλκίς
Δημοτικό Γήπεδο Νεοχωρίου

18:30 | Φωκικός – Θήβα
Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας

18:45 | ΑΟ Νέας Αρτάκης – ΑΕ Προποντίδας
Δημοτικό Γήπεδο Βούρκου «Δημάρχου Σκούρα», Χαλκίδα

19:45 | Ελλήσποντος Νέας Λαμψάκου – ΑΟ Νέας Αρτάκης
Δημοτικό Γήπεδο Βούρκου «Δημάρχου Σκούρα», Χαλκίδα

Οι δύο αναμετρήσεις στη Χαλκίδα διεξάγονται στο πλαίσιο του τουρνουά «Αλύτρωτες Πατρίδες».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες μεταδόσεις.

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή