Ακολουθήστε μας

Play Out

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των κυανόλεκων στο φινάλε (pics)

Παίκτες, προπονητές και τα μέλη της αποστολής πανηγύρισαν έξαλλα τη μαθηματική «σωτηρία» της ομάδας

Την παραμονή της στην κατηγορία εξασφάλισε απόψε (24/4) η Λαμία, μετά τη «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Κάτι που στις αρχές της σεζόν φάνταζε ως… τρελό σενάριο, καθώς η ομάδα ξεκίνησε τη σεζόν με 8 ήττες και 2 ισοπαλίες, αλλά μετά την έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου το κλίμα άλλαξε άρδην. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης όλα τα μέλη της αποστολής έγιναν ένα «κουβάρι» και πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία τους.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Play Out

Super League: Καλύτερο γκολ του Βλαχομήτρου

Το γκολ του Ανέστη Βλαχομήτρου αναδείχτηκε κορυφαίο (Best Goal) για τις αγωνιστικές 8 έως 10 των πλέι άουτ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που ανακοίνωσε η Super League.

Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας συγκέντρωσε το 47,84% των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ζίνι και στην τρίτη τον Λάμπρου.

Η ανακοίνωση της Super League:

Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Best Goal 8ης, 9ης & 10ης αγωνιστικής Playouts:

1/ Α. Βλαχομήτρος 47,84%
2/ Ζίνι 26,49%
3/ Λ. Λάμπρου 12,16%
4/ Α. Όζμπολτ 7,03%
5/ Μ. Αλφαρέλα 4,59%
6/ Μ. Κόμπα 1,89%

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή