Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

«Κυανόλευκος» και ο Γκέντσογλου!

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος επαναπατρίζεται μετά από έξι διαδοχικά χρόνια στο εξωτερικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον 30χρονο (19/9/1990) μέσο, Σάββα Γκέντσογλου.

Ο Γκέντσογλου την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα της Αλ Αντάλχ, στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Παναχαϊκή, Νέα Ιωνία, Σαμπντόρια, Λιβόρνο, Σπέτσια, Εργοτέλη, Μπάρι, Χάιντουκ Σπλιτ και ΑΠΟΕΛ.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια στο εξωτερικό. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή της Λαμίας που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία και ελπίζω όλοι μαζί να καταφέρουμε όμορφα πράγματα για την ομάδα μας και την πόλη.»

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Mεταγραφικά: “Σειρήνες” για Ντότη και Στάγκο

Το βλέμμα αρκετών ομάδων έχουν τραβήξει οι Βασίλης Ντότης και Χρυσόστομος Στάγκος, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία στη φετινή πορεία της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του monobala.gr, οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του συλλόγου βρίσκονται ήδη στο μεταγραφικό «ραντάρ» αρκετών ομάδων, έχοντας αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία τους στο πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται να συγκεντρώνει η περίπτωση του Χρυσόστομου Στάγκου, με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα να φέρεται πως απασχολεί ομάδες της Super League 2, οι οποίες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο νεαρός γκολκίπερ πραγματοποίησε σταθερές και ώριμες εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ Λαμία, δείχνοντας σημαντικά στοιχεία στο παιχνίδι του και κερδίζοντας πόντους με τις επεμβάσεις και την αγωνιστική του συνέπεια.

Από την άλλη πλευρά, ο Βασίλης Ντότης αποτέλεσε επίσης ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν για την ομάδα της Φθιώτιδας, με τις εμφανίσεις του να μην περνούν απαρατήρητες από συλλόγους που αναζητούν νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές.

Όπως όλα δείχνουν, το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα «θερμό» για τους δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία, με το ενδιαφέρον γύρω από τα ονόματά τους να αυξάνεται συνεχώς όσο πλησιάζει η έναρξη της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή