Νέα από Ελλάδα
Αναλαμβάνει τον Διαγόρα ο Πάρης Ανδράλας


Ο 44χρονος προπονητής αναλαμβάνει για πρώτη φορά ομάδα της Super League 2, επιστρέφοντας πάντως στον Διαγόρα στον οποίο είχε διατελέσει ως ποδοσφαιριστής. Μάλιστα αυτή η ομάδα ήταν που έκλεισε την καριέρα του τη σεζόν 2014-15.
Εκτός του Ανδράλα ανακοινώθηκε επίσης ότι ο Στάθης Προβατίδης αναλαμβάνει την θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΠΑΕ.
Η είδηση βέβαια είναι ότι ο Διαγόρας απ’ ό,τι φαίνεται, επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο και θα κατέβει κανονικά πλέον στο πρωτάθλημα της Super League 2. «Ξαναγράφουμε την ιστορία μας στο Διαγόρα» τονίζεται εξάλλου μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση…
Η ανακοίνωση από την ομάδα της Ρόδου έχει ως εξής:
ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΟΡΑ!
Ο Πάρης Ανδράλας ανακοινώνεται από την ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ως ο νέος προπονητής της ομάδας για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023. Το 2014 από τη θέση του έμπειρου ποδοσφαιριστή ο κ. Ανδράλας είχε φορέσει την φανέλα του “Γηραιού”. Οκτώ χρόνια μετά, ανεβαίνει και πάλι στο ίδιο σκάφος που έχει νέα πορεία! Θα είναι ο νέος καπετάνιος-προπονητής, που καλείται να οδηγήσει το Διαγόρα στο δρόμο των επιτυχιών και της υλοποίησης όλων των στόχων της νέας περιόδου.
Στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή, η διοίκηση της ΠΑΕ τοποθέτησε τον Στάθη Προβατίδη. Για πολλά χρόνια παίκτης του Διαγόρα, με ουσιαστική ηγετική παρουσία. Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 τους καλωσορίζει και πάλι στην “κυανέρυθρη οικογένεια” και τους εύχεται υγεία και επιτυχία στο έργο τους.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού


Ένα 24ωρο πριν από τον μεγάλο Φθιώτικο «εμφύλιο» στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Αστέρα Σταυρού και τον ΠΑΣ Λαμία, το γήπεδο του Αστέρα παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή εικόνα, έτοιμο να φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι κορυφής.
Με συντονισμένες παρεμβάσεις όλο αυτό το διάστημα, το συνεργείο του Βασίλη Ντούβα, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, κατάφερε να φέρει τον αγωνιστικό χώρο σε εξαιρετική κατάσταση, ίσως και στην καλύτερη των τελευταίων ετών.
Ο χλοοτάπητας είναι ομοιόμορφος, καλοσυντηρημένος και απόλυτα έτοιμος να υποστηρίξει έναν αγώνα υψηλής έντασης, όπως αυτόν που αναμένεται την Κυριακή.
Οι άνθρωποι του γηπέδου δουλεύουν αδιάκοπα όλη την εβδομάδα, με στόχο να παραδοθεί ένας αγωνιστικός χώρος αντάξιος της σημασίας της αναμέτρησης, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού της Φθιώτιδας.
Δείτε φωτογραφίες:
















Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1
















