Ακολουθήστε μας
 

Νέα

Βασιλόγιαννης: Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα τις ΕΡΤ ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης για τη νίκη της Λαμίας επί του ΟΦΗ: 





logo-3048532acb3a6c1c0403e9a4d84a7c27


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lamia Polis 87.7

Vid | “Άκρως εξελίξιμος προπονητής ο Σατσιάς – Έτοιμος για το επόμενο βήμα”

Το όνομα του Μαρίνου Σατσιά ήρθε απρόσμενα στο προσκήνιο για τον διάδοχο του Λεωνίδα Βόκολου στην άκρη του πάγκου του ΠΑΣ Λαμία, ωστόσο αποτελεί μία πολύ αξιόλογη περίπτωση, με τα φετινά του κατορθώματα να μην παιρνούν απαρατήρητα!

Στο “Διπλό Μαρκάρισμα” και τον Lamia Polis οι Λάμπρος Αρναούτογλου και Νίκος Μώκος συνομίλησαν με την Κύπρο και τον αρχισυντάκτη του kerkida.net  Στέλιο Αναστασίου ο οποίος ανέλυσε το προφίλ του 46χρονου προπονητή ενώ μίλησε και για τα δεδομένα της υπόθεσης του Ανδρέα Μακρή.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Είναι ένας προπονητής που αύξησε τη μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αυτή την περίοδο που ολοκληρώθηκε πήγε στον Εθνικό Άχνας σε μία δύσκολη κατάσταση όταν είχε πάει εκεί, εντούτοις με τον ερχομό του άλλαξαν τα πάντα, έπαιξε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ολοκλήρωσε τη σεζόν ως η κορυφαία επίθεση (έδωσαν 4 παιχνίδια περισσότερο στο δεύτερο γκρουπ) όμως δεν παύει να εχει το εύκολο γκολ, καλές εμφανίσεις, επιθετικό ποδόσφαιρο. Στο ξεκίνημα επέλεξε τριάδα στην άμυνα, είδαμε την ομάδα στη συνέχεια να παίζει με τετράδα.”

Για το σύστημα που προτιμά:

Δεν κολλάει σε συστήματα, του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, να παίζει για το αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα θα δούμε αν τελικά όντως πάρει τον δρόμο προς την Λαμία οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι όντως εξετάζεται….”

Για την προπονητική του καριέρα και τα χαρακτηριστικά του: 

Από τον Εθνικό Άχνας αποχώρησε λίγο πριν το φινάλε του πρωταθλήματος γιατί είχε διαφορετική φιλοσοφία σε κάποια θέματα, ο ιδιος είχε ανακοινώσει ότι έχει συζητήσεις με ομάδες από το εξωτερικό και να που προέκυψε η περίπτωση της Λαμίας.

Ήταν ηγέτης ως ποδοσφαιριστής, με προσωπικότητα και χαρακτήρα που όσα χρόνια αγωνιζόταν στο ΑΠΟΕΛ οδηγούσε την ομάδα από όλες τις απόψεις. Από εκεί ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός προπονητή.

Προπόνησε μικρές ομάδες, είχε ένα πέρασμα από τη Σπάρτη, προπόνησε την Εθνική Νέων Κ-16, τον Ερμή, τη Δόξα, την Ενωση Νέων Παραλιμνίου, επίσης εκεί μπορεί να τον αδίκησαν τα αποτελέσματα ωστόσο ήταν εξαιρετική η δουλειά του, και στη Καρμιώτισσα για πολύ πολύ μικρό χρονικό διάστημα και εσχάτως ο Εθνικός Άχνας! 

Οι αριθμοί του νομίζω τα λένε όλα. Σε 26 αγώνες είχε 10 νίκες 7 ισοπαλίες και 9 ήττες, 47 γκολ είχε πετύχει , 43 είχε δεχθεί υπό τις οδηγίες του.

Ψάχνει το επόμενο βήμα στη καριέρα του, είναι πολύ φιλόδοξος θέλει να προχωρήσει και νομίζω ότι θα είναι μία ιδανική περίπτωση η Λαμία για να προχωρήσει. Να έχει τύχη να βοηθήσουν και τα αποτέλεσμα για να ανελιχθεί η προπονητική του καριέρα .

 Είναι νέος για προπονητής, μόλις 46 ετών, εξαιρετικός χαρακτήρας, τον γνωρίζω προσωπικά. Πάρα πολύ σημαντικό για έναν προπονητή, εκτός από τις προπονητικές ικανότητες να μπορεί να κερδίσει και τα αποδυτήρια. Αν ένας προπονητής δεν μπορεί να κερδίσει τα αποδυτήρια έχει ημερομηνία λήξης.

Αν έχει ενδιαφερθεί άλλη ομάδα εκτός από Λαμία: 

Όχι δεν υπήρχε κάτι. Γνωρίζω ότι υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες εκτός Κύπρου, αλλά δεν διέρρευσε κάτι περισσότερο.

Για τον Ανδρέα Μακρή:

Ήταν ο Κυριάκος παίκτης της ΑΕΛ σε μια ταλαιπωρημένη σεζόν για την ομάδα της Λεμεσού, έμεινε μακριά από τους στόχους, τερμάτισε στο δεύτερο γκρουπ που δεν την τιμά. Ξεχώρισε σίγουρα και θα ξεκαθαρίσει άμεσα το μέλλον του, η Λαμία δεδομένα ενδιαφέρεται αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες και από την Κύπρο και από το εξωτερικό. Τις προσεχείς ημέρες θα ξέρουμε το μέλλον του. 

Δεν έχει συνεργαστεί με τον Σατσιά ο Μακρής. Ο κοουτς δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει δικούς του ποδοσφαιριστές αλλά στον Εθνικό Άχνας ξεχώρισαν αρκετοί φέτος οπότε δεν θα μου κάνει εντύπωση να πάρει κάποιους μαζί του. Όπως ο Μάριος Ηλία έκανε 20 γκολ φέτος και 10 ασσίστ φέτος, ήταν εντυπωσιακός. Δοκίμασε τη τύχη του σε μεγάλες ομάδες, δεν του βγήκε και θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρει ξανά μια μεταγραφή γιατί έχει φοβερές ικανότητες.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή