Γ' Εθνική
Ορίστηκε η πρεμιέρα του ΠΑΣ Λαμία στη Γ’ Εθνική!


Η πρώτη σέντρα για τον ΠΑΣ Λαμία στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι πλέον γεγονός. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της πρεμιέρας, με την ομάδα της Φθιώτιδας να ξεκινά τις υποχρεώσεις της εκτός έδρας ως ήταν γνωστό απέναντι στον Τηλυκράτη Λευκάδας.
Συγκεκριμένα, ο ΠΑΣ Λαμία θα φιλοξενηθεί από τον Τηλυκράτη στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00, , σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να σημάνει και επίσημα πια την νέα εποχή.
Η αναμέτρηση αυτή θα αποτελέσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη φετινή σεζόν, με τον ΠΑΣ Λαμία να στοχεύει σε μια θετική εκκίνηση, που θα δώσει ώθηση στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Από την άλλη, ο Τηλυκράτης θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την έδρα του, προκειμένου να ξεκινήσει με το δεξί τη δική του πορεία στη Γ’ Εθνική.


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
Γ’ Εθνική 2026-2027: Στα χέρια των ομάδων η νέα προκήρυξη


Στάλθηκε στις ομάδες η προκήρυξη της Γ’ Εθνικής για τη σεζόν 2026-2027
Στα χέρια των ομάδων βρίσκεται πλέον η προκήρυξη της Γ’ Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027, με την ΕΠΟ να γνωστοποιεί όλες τις βασικές λεπτομέρειες που αφορούν τη νέα μορφή του πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με όσα προβλέπονται, οι δηλώσεις συμμετοχής των συλλόγων θα πρέπει να κατατεθούν έως και τις 3 Ιουλίου, ημερομηνία που αναμένεται να ξεκαθαρίσει και ο τελικός αριθμός των ομάδων που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση.
Το αρχικό πλάνο της Ομοσπονδίας κάνει λόγο για τη δημιουργία 10 ομίλων των 12 ομάδων, ωστόσο η οριστική μορφή του πρωταθλήματος θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές που θα δηλωθούν το επόμενο διάστημα.
Παράλληλα, η προκήρυξη προβλέπει πως συνολικά τέσσερις ομάδες θα εξασφαλίσουν την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ 30 σύλλογοι θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα.
Αλλαγή υπάρχει και στο κομμάτι των νεαρών ποδοσφαιριστών, καθώς καθιερώνεται η υποχρεωτική συμμετοχή δύο μικρών στην ενδεκάδα καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων. Συγκεκριμένα, κάθε ομάδα θα πρέπει να χρησιμοποιεί έναν ποδοσφαιριστή γεννημένο το 2007 και έναν γεννημένο το 2008.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά τον αγωνιστικό σχεδιασμό των ομάδων, οι οποίες καλούνται πλέον να επενδύσουν ακόμη περισσότερο σε νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν.
Η προκήρυξη:
Prokirixi_G (1)
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Κ-16: Τη Κυριακή στις 17:30 η απονομή στους πρωταθλητές
-




Pics | Φιέστα τίτλου για την αήττητη Κ16 του ΠΑΣ Λαμία
-






Αποκάλυψη! Ο Πιτσιόλο επιστρέφει στην Ελλάδα 20 χρόνια μετά!
-






Mεταγραφικά: “Σειρήνες” για Ντότη και Στάγκο
-






Γ’ Εθνική 2026-2027: Στα χέρια των ομάδων η νέα προκήρυξη
-




Ανακοίνωση με αιχμές από τους οργανωμένους φιλάθλους της Λαμίας – Ζητούν δημόσιες απαντήσεις από τη διοίκηση
-




Ποδοσφαιρική νοσταλγία και θέαμα στο φιλικό των Βετεράνων Άρη Αγίου Κωνσταντίνου – Α.Σ. Λαμία
-




62 χρόνια ΠΑΣ Λαμία: Μια ζωή γεμάτη ιστορία, πάθος και περηφάνια









