Ακολουθήστε μας

Ροή Ειδήσεων

A’ Φθιώτιδας: Και άλλος πρώην κυανόλευκος στον Ολυμπιακό Λαμίας!

Ο άλλοτε άσσος του ΠΑΣ Λαμία και της ομάδας Κ19 του συλλόγου, Νίκος Μανιάς, θα φορά πλέον τη φανέλα του Ολυμπιακού Λαμίας.

Συνεχίζεται η ενίσχυση για τον Ολυμπιακό Λαμίας, ο οποίος μετά την απόκτηση του Δημήτρη Κολντρέου, σήμερα προχώρησε στην μεταγραφή του Νίκου Μανιά.

Ο Μανιάς, ο οποίος αναδείχθηκε από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας, φόρεσε τη φανέλα τόσο της ομάδας Κ19 του ΠΑΣ Λαμία, όσο και της αντρικής ομάδας με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 2 παιχνίδια Κυπέλλου, ενώ έχει αγωνιστεί και στη Γ΄Εθνική με τον ΑΟ Στυλίδας.

Η ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Ο Βασίλης Φίτσας στο Άρης Φιλιατών – ΠΑΣ Λαμία

Ο Βασίλης Φίτσας από την Ένωση Πρέβεζας – Λευκάδας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη Φιλιατών και τον ΠΑΣ Λαμία, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στις 16:00, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Βοηθοί του κ. Φίτσα θα είναι οι Αλέξανδρος Ζιώγας και Νίκος Στρακαντούρας, επίσης από τον ίδιο σύνδεσμο, ενώ καθήκοντα παρατηρητή διαιτησίας θα εκτελέσει ο Δημήτρης Στυλιάρας από την Αιτωλοακαρνανία.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή