Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Αμπαντά: Ο ΠΑΣ Λαμία τον θέλει, ο ΟΦΗ τον κοιτάζει ο ίδιος δεν βιάζεται….

Ο Λερόι Αμπαντά είναι στα πλάνα του ΠΑΣ Λαμία και για την επόμενη σεζόν, όμως ο Γάλλος αριστερός μπακ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο κι΄άλλων ομάδων της SuperLeague 1. #stoiximan_slgr #lamiafc #LeroyAbanda #renewal #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Οι εμφανίσεις του Λερόι Αμπαντά έχουν κάνει ομάδες από τη Stoiximan Superleague να κοιτούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωσή του, με τον ίδιο να έχει πρόταση από τη Λαμία στα χέρια του.

Αν και ήρθε στη Λαμία τον περασμένο Γενάρη και σε μία δύσκολη περίοδο της σεζόν, ο Λερόι Αμπαντά ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε και βοήθησε για να σωθεί η ομάδα.

Ο 22χρονος φουλ μπακ είχε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό δύο ασίστ αλλά και αρκετά καλούς αριθμούς σε αμυντικό και επιθετικό σκέλος. Ωστόσο ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες από τη βελγική Σερένγκ, η οποία υποβιβάστηκε στο Βέλγιο.

Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 όμως η Λαμία θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ καθώς έχει μείνει ευχαριστημένη από τις επιδόσεις του. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, η ομάδα της Φθιώτιδας έχει καταθέσει πρόταση στον ποδοσφαιριστή για να παραμείνει μόνιμα στο κλαμπ.

Βέβαια, η Λαμία δεν «παίζει» μόνη της καθώς ο Γάλλος αμυντικός έχει συλλέξει το ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Stoiximan Superleague, οι οποίες παρακολουθούν την περίπτωσή του στο εξάμηνο που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα.

Ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το αν θα παραμείνει στη Λαμία ή όχι καθώς θέλει να δει όλες τις επιλογές που έχει στα χέρια του και να επιλέξει την καλύτερη επιλογή για εκείνον.

πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή