Ακολουθήστε μας

Αντίπαλοι

Αλλάζει προπονητή πριν τη Λαμία ο Ιωνικός – Τέλος ο Σπανός

Η νέα ήττα του Ιωνικού, αυτή τη φορά από την ΑΕΚ με ανατροπή στις καθυστερήσεις, που άφησε την ομάδα καθηλωμένη στην τελευταία θέση, με μόλις μία νίκη σε 19 αγωνιστικές, έφερε εξελίξεις στους Νικαιώτες. Ο Δημήτρης Σπανός που είχε υποβάλει την παραίτησή του τουλάχιστον δύο φορές μέσα στη σεζόν αλλά δεν έγινε αποδεκτή, αποτελεί πλέον παρελθόν, με τον Ιωνικό να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Ο Δημήτρης Σπανός κατέγραψε σπουδαία πορεία στον πάγκο της ομάδας μας και έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία σε αυτόν. Βρέθηκε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2021 και την ανέβασε στην πρώτη κατηγορία μετά από 14 χρόνια. Η σεζόν της επιστροφής ήταν άκρως επιτυχημένη με τον Ιωνικό να τερματίζει έβδομος, εντυπωσιάζοντας τον κόσμο του ποδοσφαίρου και αποτελώντας μια ομάδα παράδειγμα προς μίμηση.

Ο Δημήτρης Σπανός ήταν, είναι και θα είναι ένας από εμάς. Αποχωρεί ως φίλος, ως ένας δικός μας άνθρωπος! Αποχωρεί ως ο προπονητής με τα περισσότερα παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας μας! Η οικογένεια του Ιωνικού και η οικογένεια Τσιριγώτη τον ευχαριστεί για όλα όσα πρόσφερε και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Δήλωση οικογένειας Τσιριγώτη: «Η οικογένεια Τσιριγώτη θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Δημήτρη Σπανό για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας. Για όλες τις χαρές που ζήσαμε μαζί, για όσες φορές πανηγυρίσαμε αγκαλιά, αλλά και για όσες στεναχωρηθήκαμε. Η απόφαση αυτή δεν ήταν καθόλου εύκολη, διότι ο κόουτς Σπανός είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, εξαιρετικός προπονητής και καλός φίλος. Η φιλία μας κρατάει εδώ και 30 χρόνια, γνωρίζουμε τον Δημήτρη από τότε που έπαιζε ποδόσφαιρο. Ξέραμε και ξέρουμε πως είναι ένας αξιόλογος και ξεχωριστός άνθρωπος, με μεγάλο ήθος και αξίες. Κόουτς, ένα ευχαριστώ είναι λίγο από την οικογένεια Τσιριγώτη και την οικογένεια του Ιωνικού για όσα έδωσες για αυτή την ομάδα».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αντίπαλοι

Στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού Βόλου το Λαμία–Τρίκαλα! Παρών ο Σάκης Τζήμας

Aρκετά μεγάλο ενδιαφέρον είχε η χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τα Τρίκαλα με τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στο 2-2 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το ενδιαφέρον, ωστόσο, δεν περιορίστηκε μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, καθώς στις κερκίδες έδωσε το «παρών» και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τζήμας, με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και… ειδική αποστολή.

Για την παρουσία του εξέδωσε ανακοίνωση ο Ολυμπιακός Βόλου αναφέροντας τα κάτωθι:

Σε ένα ματς που κυριάρχησαν το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες εντός αγωνιστικού πλαισίου, ΠΑΣ Λαμία και Τρίκαλα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 για τη Γ’ Εθνική. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, αλλά από δύο λάθη βρέθηκαν να χάνουν 0-2, με τους Τρικαλινούς να “αυτοκτονούν” στη συνέχεια, αφού ισοφαρίστηκαν, ενώ στη συνέχεια λίγο έλειψε και να χάσουν το ματς.

Στις κερκίδες βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Τζήμας με ειδική αποστολή, τόσο για να δει με τους συνεργάτες του νεαρούς παίκτες της Λαμίας αλλά και το Φυτόπουλο πρώην παίκτη του Ολυμπιακού που σκόραρε μάλιστα.

Συνομίλησε με παράγοντες του ΠΑΣ Λαμία και της τοπικής ΕΠΣ δείχνοντας ενδιαφέρον για δύο παίκτες που του άρεσαν πολύ. Ο κ. Τζήμας θέλει ήδη να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά εντάσσοντας στο ρόστερ από τον Ιανουάριο παίκτες αξίας και αφήνοντας για την άνοιξη μόνο τις τελευταίες… πινελιές για την επόμενη άνοδο.

Δεν έπαψαν φυσικά και οι φωνές που μιλούσαν για διπλό σκοπό του ισχυρού άνδρα στο συγκεκριμένο ματς, με τον δεύτερο να ήθελε να λύσει τις διαφορές με κάποιους που ήθελαν τον Ολυμπιακό να διαλύσει, επηρεάζοντας παίκτες και όχι μόνο.

Δικαιωμένος σε όλα τα επίπεδα κοιτάζει την επόμενη ημέρα για την ομάδα στέλνοντας άλλη μια φορά ένα ηχηρό μήνυμα ότι με τον Ολυμπιακό Βόλου πλέον δεν μπορεί να παίζει κανείς. Άλλωστε το έχει πει πολλές φορές: “Αυτά που ήξεραν οι πολέμιοι του Ολυμπιακού να τα ξεχάσουν. Πλέον θα πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα”.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή