Ακολουθήστε μας

Νέα

Ανδράλας: “Δεν νομίζω να αλλάξει η συνταγή – Ευελπιστούμε να μείνει ο Ντέλετιτς”

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Πάρης Ανδράλας και μίλησε για τη συνεργασία που έχει με τον Μιχάλη Γρηγορίου στη Λαμία, στέλνοντας μήνυμα….παραμονής!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την παρουσία σου στη Λαμία και τη συνεργασία με τον Γρηγορίου:

«Πρώτη φορά συνεργάζομαι με τον κ. Γρηγορίου και είναι μια μεγάλη τιμή για μένα. Όταν ήταν να έρθει στη Λαμία έψαχνε συνεργάτη, ρώτησε κάποιους και ανέφεραν το όνομά μου και έτσι φτάσαμε να είμαστε μαζί στη Λαμία.

Θεωρώ η παραμονή της Λαμίας οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στον κ. Γρηγορίου, που άλλαξε τα πάντα στην ομάδα. Έδωσε αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές και καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία. Πάντα το πλάνο του προπονητή και πως το εφαρμόζει είναι το σημαντικό. Η διοίκηση ήταν κοντά μας από την αρχή.

Δεν νομίζω να αλλάξει η επιτυχημένη συνταγή ενόψει της νέας σεζόν. Είμαστε καλά αυτή τη στιγμή, έχουμε καλή χημεία όλοι οι συνεργάτες μεταξύ μας και το σημαντικό ότι ταιριάζουμε ποδοσφαιρικά. Όλοι στο ποδόσφαιρο γνωρίζουμε τον καθένα. Ο κ. Γρηγορίου είναι κύριος με Κ κεφαλαίο, έχει προσωπικότητα και δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτου αντιπάλου. Όταν έχεις περάσει από μια μεγάλη ομάδα σε βοηθάει πώς να διαχειριστείς καταστάσεις και πράγματα όταν κάνεις τα πρώτα σου βήματα προπονητικά. Ευελπιστούμε να μείνει σε εμάς ο Ντέλετιτς».

Για την αλλαγή συστήματος του ΠΑΟΚ και τη ρεβάνς με την ΑΕΚ:

«Ο ΠΑΟΚ με εμάς και στη μεγαλύτερη διάρκεια του Πρωταθλήματος έπαιζε με σύστημα 4-4-2, ενώ τώρα το άλλαξε σε 3-4-3. Ο Γκαρσία και ο Χιμένεθ προσπαθούν να περάσουν κάποια πράγματα άλλοτε τα καταφέρνουν και άλλοτε όχι. Ο ΠΑΟΚ γύρισε τον σχηματισμό και του βγήκε και το έπαιζε και με τον Φερέιρα. Ταιριάζει για κάποιους ποδοσφαιριστές, αλλά δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιείς σε κάθε ματς. Είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ ότι μπορεί να χρησιμοποιεί δυο συστήματα.

Ο Γκαρσία είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, είναι γρήγορος, έχει το γκολ και είναι απώλεια για την ΑΕΚ η απουσία του. Η ΑΕΚ θα πάρει ρίσκα γιατί έχασε στο πρώτο παιχνίδι με 1-0. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά με μια ατομική τους ενέργεια».

Για τον Τζόλη:

«Μιλάμε για ένα εξαιρετικό ταλέντο, θα κάνει μεγάλη καριέρα, δεν είναι μόνο της προσωπικής ενέργειας και να κερδίσει ένα φάουλ και να κάνει μια καλή εμφάνιση, έχει το γκολ και αυτό είναι το πιο σημαντικό παρά το νεαρό της ηλικίας του».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Κυανόλευκη κινητοποίηση για τη Λαμία στην Αγιά

Ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι θα δώσει ο ΠΑΣ Λαμία, με τους φιλάθλους του να ετοιμάζονται να στηρίξουν την ομάδα και αυτή τη φορά από κοντά.

Μετά την οριστικοποίηση της έδρας του αγώνα με την Ανθούπολη, οι οργανωμένοι οπαδοί ανακοίνωσαν πως διοργανώνουν εκδρομή στην Αγιά, ώστε να βρεθούν δίπλα στους παίκτες του Λάκη Παπανικολάου και να δώσουν ώθηση για μια νέα θετική εμφάνιση.

Παράλληλα, δημοσιοποιήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τη μετακίνηση.

Η ανακοίνωση:

Καλούμε όλο το ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟ ΚΟΣΜΟ να ταξιδέψει μαζί μας, για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και τη διατήρηση μας στη κορυφή του ομίλου! Συμμετοχές στη σελίδα, ή στο κλαμπ. Κόστος ανάλογα με τις συμμετοχές που θα κυμαίνεται από 10-13 ευρώ στο άτομο!! Άνθρωποι που δυσκολεύονται οικονομικά, μπορούν να απευθυνθούν σε εμάς και πρώτα αυτοί θα έχουν θέση στο πούλμαν! Κανένας αδερφός μας έξω! Σε καμία έδρα ΔΕ θα παίξεις ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΛΑΜΙΑ!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή