Ακολουθήστε μας

Νέα

Απάντησε και στον Άκη Μάντζιο ο Π. Παπαϊωάννου

Μετά τις δηλώσεις του Άκη Μάντζιου εις βάρος του Πανουργιά Παπαϊωάννου σχετικά με το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, ήρθε και η απάντηση του μεγαλομετόχου της ομάδας μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

Είναι προφανές ότι ο κύριος Μάντζιος ή δεν έχει διαβάσει ή δεν έχει αντιληφθεί ποιος είναι αυτός που σπιλώνει το όνομά του κατά το τελευταίο 24ωρο, για να επιτύχει τους δικούς του σκοπούς.

Εγώ ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ στην οποία μέχρι εχθές εργαζόταν, περιορίστηκα στο να εκφράσω – όπως δικαιούμαι – τη δυσαρέσκεια και αγανάκτησή μου για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδος μου με τον ουραγό της βαθμολογίας Πανιώνιο, που αν και αποδεκατισμένος και με ελλείψεις βασικών ποδοσφαιριστών, κατόρθωσε να κερδίσει την πληρέστατη και από κάθε άποψη υπέροπλη ομάδα μου και μάλιστα εντός του ΔΑΚ Λαμίας, πράγμα που ελάχιστες πρωτοκλασάτες ομάδες έχουν κατορθώσει στα τελευταία επτά (7) χρόνια που η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ συμμετέχει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Εξάλλου αυτή μου την εύλογη δυσαρέσκεια, του την εξέφρασα και άμεσα, ζητώντας τη λύση της συνεργασίας μας, όπως επίσης δικαιούμουν.

Ο κύριος Μάντζιος θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεται στο όνομά μου, γιατί ως επιχειρηματίας έχω δώσει τα δείγματα γραφής μου και είμαι γνωστός για τη συνέπειά μου και την εντιμότητά μου στις συναλλαγές. Ο κύριος Μάντζιος φεύγοντας από τη Λαμία εξοφλήθηκε πλήρως και ολοσχερώς και με το παραπάνω και δεν έχει καμία ληξιπρόθεσμη απαίτηση, ώστε να ισχυρίζεται ότι εγώ αποφεύγω να τον πληρώσω. Τον καλώ λοιπόν να ανακαλέσει για την ψευδή του αυτή δήλωση, άλλως να αποδείξει ότι έχει ληξιπρόθεσμη αξίωση έναντι της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ που δεν του έχει καταβληθεί.

Ποτέ δεν κάλεσα τον κύριο Μάντζιο να παραιτηθεί από οικονομικές του αξιώσεις, όπως αυτός ισχυρίζεται, αλλά αντίθετα ο κύριος Μάντζιος είναι αυτός που θέλησε να υποκύψω στην παράλογη απαίτησή του και να του καταβάλω από τώρα (δηλαδή κατά τη λήξη της συνεργασίας μας) και πριν ακόμη λήξει το πρωτάθλημα το πριμ παραμονής της ομάδας στην SUPER LEAGUE 1, κόντρα στα μεταξύ μας εγγράφως συμφωνημένα.

Δεν ξέρω ποιος συμβούλεψε τον κύριο Μάντζιο να καταφερθεί και ρίξει λάσπη εναντίον μου, με τους άνω ψευδείς ισχυρισμούς του, αλλά αν κάποιος οφείλει να ανακαλέσει για τα λεγόμενά του, αυτός είναι ο κύριος Μάντζιος και όχι εγώ.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή