



Μεταγραφές
Aποκάλυψη! Τελειώνει από τον ΠΑΣ Λαμία ο Νούνιες!
Το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό φαίνεται πως ήταν το τελευταίο του Κρίστοφερ Νούνιες με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία!
Ο Κοσταρικανός μέσος, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι κανονικά, φαίνεται πως θα “σπάσει” νωρίτερα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο ίδιος ποδοσφαιριστής ζήτησε να αποχωρήσει, κάτι που είχε εκφράσει και το περασμένο καλοκαίρι. Ούτως η άλλως από 1η Ιανουαρίου είχε το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί, ωστόσο φαίνεται πως επέλεξε να “τελειώσει” τη θητεία του νωρίτερα.
Την είδηση έρχεται να επιβεβαιώσει και ο Κοσταρικανός δημοσιογράφος Κevin Jimenez, o όποιος αποκάλυψε γράφωντας νωρίτερα στο “Χ” πως ο Νούνιες έχει στα χέρια του πρόταση από την Saprissa με τριετές συμβόλαιο, την ίδια ώρα που βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της πρώην ομάδας του, Καρταχινές όσο αρκετών άλλων ομάδων της πατρίδας του, της Ελλάδας και της Κύπρου:
Ο Christopher Núñez είναι ήδη κοντά στο να γίνει ελεύθερος, είναι έτοιμος να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τη Λαμία. Λείπουν ελάχιστες λεπτομέρειες. Η Saprissa έκανε ήδη επίσημη προσφορά για 3 χρόνια, οι Alajuelense, Cartaginés και Herediano με ενδιαφέρον. Έχει επίσης προτάσεις σε Κύπρο και Ελλάδα αλλά ο παίκτης ενδιαφέρεται περισσότερο να επιστρέψει στην χώρα του και την Εθνική Ομάδα.
EXCL: Christopher Núñez ya está cerca de convertirse en agente libre, está a punto de finiquitar su contrato con Lamia. Faltan mínimos detalles.
Saprissa ya le hizo una oferta formal por 3 años, Alajuelense, Cartaginés y Herediano con interés.
También tiene una opción en… pic.twitter.com/FaAgzmUa6v
— Kevin Jiménez (@KevinJimenezCR) December 13, 2024
Συνολικά ο Κοσταρικανός με τη φανέλα της Λαμίας αγωνίστηκε 116 φορές, πετυχαίνοντας 5 γκολ και μοιράζοντας 4 ασσίστ, από το καλοκαίρι του 2021 όταν και ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό των κυανόλευκων!
Tέλος, δύο φορές αναδείχθηκε από τη Super League ως ο καλύτερος παίκτης της σεζόν για τον ΠΑΣ Λαμία!
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός


Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.
Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.
Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1
















