Ακολουθήστε μας

Νέα

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Λαμία: Η μάχη και η προϊστορία των δύο πάγκων

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στη Λαμία και τον Απόλλων Σμύρνης, κυρίως από βαθμολογικής πλευράς αφού όποια ομάδα καταφέρει να πάρει το τρίποντο θα σκαρφαλώσει στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας ένα σημαντικό μαξιλαράκι ασφαλείας!

Στη Ριζούπολη η Λαμία ταξίδεψε με αρκετές απουσίες αλλά και δύο σημαντικές επιστροφές. Νούνιες και Ρόμανιτς μπήκαν ξανά αποστολή και βλέπουν…αρχική 11αδα. Δύο ποδοσφαιριστές στους οποίους ποντάρει πολλά ο προπονητής τους, δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν βοηθήσει αρκετά στην αρχή της φετινής σεζόν, δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έλειψαν το προηγούμενο διάστημα.

Αναφορικά με τα πλάνα των δύο για την αρχική 11αδα για τον Μιχάλη Γρηγορίου τα…κουκιά είναι μετρημένα με τους Γκαραβέλη, Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Τζανετόπουλο, Μαζουλουξή, Προβυδάκη, Μπεχαράνο, Γκέντσογλου, Ρόμανιτς και Αραμπούλι να διεκδικούν φανέλα βασικού.

Από την άλλη ο Τζιανλούκα Φέστα προσανατολίζεται στο γνώριμο 4-2-3-1 με τους Κότσαρη, Τουτουαρίμα, Άλβες, Κάστρο, Ντεντάκη, Σλίβκα, Φατιόν, Μαρτίνεθ, Τσιλούλη, Παμλίδη και Ιωαννίδη να έχουν προβάδισμα για την αρχική 11αδα.

Η προϊστορία των προπονητών


Μιχάλης Γρηγορίου και Τζιανλούκα Φέστα αναμένεται να δώσουν μια γερή μάχη στη…σκακιέρα των προπονητών. Ματς νούμερο 37 για τον Γρηγορίου στον πάγκο της Λαμίας, μόλις το 9ο παιχνίδι θα είναι το σημερινό για τον Ιταλό, ως προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης

Σε επίπεδο προπονητικής ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει τεθεί αντιμέτωπος με τον Απόλλων Σμύρνης στην καριέρα του 8 φορές έχοντας 6 νίκες και 1 ισοπαλία και μία μόλις ήττα!.

Αντίθετα ο Τζανλούκα Φέστα στην 3η θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και πρώτη στον πάγκο της Ελαφράς Ταξιαρχίας θα αντιμετωπίσει για 6η φορά στην καριέρα του την Λαμία. Μια Λαμία που δεν έχει καταφέρει να νικήσει ποτέ, αφού στα 5 προηγούμενα παιχνίδια, ο απολογισμός ήταν 4 ήττες και 1 ισοπαλία. Από τις 4 ήττες μάλιστα οι 3 είχαν το ίδιο σκορ (2-1).

Στα μεταξύ τους παιχνίδια ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι αήττητος. 2 νίκες και 1 ισοπαλία ο απολογισμός του Μιχάλη Γρηγορίου σε 3 παιχνίδια τα οποία ήταν ανάμεσα σε Λαμία και ΑΕΛ! Οι δυο τους πρώτη φορά θα αναμετρηθούν υπηρετώντας άλλη ομάδα πλην Λαμίας και ΑΕΛ!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή