Ακολουθήστε μας

Νέα

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Λαμία: Η μάχη και η προϊστορία των δύο πάγκων

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στη Λαμία και τον Απόλλων Σμύρνης, κυρίως από βαθμολογικής πλευράς αφού όποια ομάδα καταφέρει να πάρει το τρίποντο θα σκαρφαλώσει στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας ένα σημαντικό μαξιλαράκι ασφαλείας!

Στη Ριζούπολη η Λαμία ταξίδεψε με αρκετές απουσίες αλλά και δύο σημαντικές επιστροφές. Νούνιες και Ρόμανιτς μπήκαν ξανά αποστολή και βλέπουν…αρχική 11αδα. Δύο ποδοσφαιριστές στους οποίους ποντάρει πολλά ο προπονητής τους, δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν βοηθήσει αρκετά στην αρχή της φετινής σεζόν, δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έλειψαν το προηγούμενο διάστημα.

Αναφορικά με τα πλάνα των δύο για την αρχική 11αδα για τον Μιχάλη Γρηγορίου τα…κουκιά είναι μετρημένα με τους Γκαραβέλη, Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Τζανετόπουλο, Μαζουλουξή, Προβυδάκη, Μπεχαράνο, Γκέντσογλου, Ρόμανιτς και Αραμπούλι να διεκδικούν φανέλα βασικού.

Από την άλλη ο Τζιανλούκα Φέστα προσανατολίζεται στο γνώριμο 4-2-3-1 με τους Κότσαρη, Τουτουαρίμα, Άλβες, Κάστρο, Ντεντάκη, Σλίβκα, Φατιόν, Μαρτίνεθ, Τσιλούλη, Παμλίδη και Ιωαννίδη να έχουν προβάδισμα για την αρχική 11αδα.

Η προϊστορία των προπονητών


Μιχάλης Γρηγορίου και Τζιανλούκα Φέστα αναμένεται να δώσουν μια γερή μάχη στη…σκακιέρα των προπονητών. Ματς νούμερο 37 για τον Γρηγορίου στον πάγκο της Λαμίας, μόλις το 9ο παιχνίδι θα είναι το σημερινό για τον Ιταλό, ως προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης

Σε επίπεδο προπονητικής ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει τεθεί αντιμέτωπος με τον Απόλλων Σμύρνης στην καριέρα του 8 φορές έχοντας 6 νίκες και 1 ισοπαλία και μία μόλις ήττα!.

Αντίθετα ο Τζανλούκα Φέστα στην 3η θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και πρώτη στον πάγκο της Ελαφράς Ταξιαρχίας θα αντιμετωπίσει για 6η φορά στην καριέρα του την Λαμία. Μια Λαμία που δεν έχει καταφέρει να νικήσει ποτέ, αφού στα 5 προηγούμενα παιχνίδια, ο απολογισμός ήταν 4 ήττες και 1 ισοπαλία. Από τις 4 ήττες μάλιστα οι 3 είχαν το ίδιο σκορ (2-1).

Στα μεταξύ τους παιχνίδια ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι αήττητος. 2 νίκες και 1 ισοπαλία ο απολογισμός του Μιχάλη Γρηγορίου σε 3 παιχνίδια τα οποία ήταν ανάμεσα σε Λαμία και ΑΕΛ! Οι δυο τους πρώτη φορά θα αναμετρηθούν υπηρετώντας άλλη ομάδα πλην Λαμίας και ΑΕΛ!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Στουρνάρας: “Δεν υπάρχει νέα αρχή, υπάρχει συνέχεια στον ΠΑΣ Λαμία”

Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής του ΠΑΣ Λαμία πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Στουρνάρας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΟ Ελασσόνας και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός ξεκίνησε ευχόμενος «καλή φώτιση ανήμερα των Φώτων», τονίζοντας παράλληλα την επιθυμία του για καλή αρχή και ουσιαστική συνεργασία με όλους στον σύλλογο. Όπως υπογράμμισε, αυτή τη στιγμή το μοναδικό που έχει σημασία είναι ο ΠΑΣ Λαμία και η συνέχεια της ήδη πολύ καλής πορείας της ομάδας.

«Δεν υπάρχει νέα αρχή, υπάρχει συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως η ομάδα παρουσιάζει εξαιρετική αγωνιστική εικόνα και βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Τόνισε επίσης ότι ο ΠΑΣ Λαμία διαθέτει ποιότητα, εμπειρία από συνεχόμενα χρόνια στην κατηγορία και πολύ καλές εγκαταστάσεις, οι οποίες επιτρέπουν ήρεμη και συγκεντρωμένη δουλειά με μοναδικό στόχο να παραμένει η ομάδα στις υψηλές θέσεις.

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας στάθηκε στη μεγάλη διάρκεια της σεζόν, επισημαίνοντας πως απομένουν περίπου 14 αγώνες μαζί με τα play-off, κάτι που απαιτεί υπομονή, στήριξη και ενότητα από όλους: παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και κόσμο. Όπως είπε, το αποτέλεσμα είναι πολυπαραγοντικό και έρχεται μόνο μέσα από συλλογική προσπάθεια.

Αναφερόμενος στην αποχώρησή του από τον ΠΟ Ελασσόνας, ξεκαθάρισε πως οι άνθρωποι της διοίκησης του ΠΑΣ Λαμία ήταν απόλυτα κύριοι στη στάση τους, καθώς μιλούν μόνο με ελεύθερους προπονητές. Τόνισε ότι μέχρι και το Σαββατοκύριακο πριν την εξέλιξη ήταν κανονικά ενεργός στην ομάδα της Ελασσόνας και ότι η απόφασή του να αποχωρήσει βασίστηκε αποκλειστικά σε προσωπικούς λόγους.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τον ΠΟ Ελασσόνας για τη στήριξη, ειδικά στη δεύτερη θητεία του, δηλώνοντας πως διατηρεί έντονα συναισθήματα για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι πλέον τον ενδιαφέρει αποκλειστικά ο ΠΑΣ Λαμία.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες του ως προπονητής, τονίζοντας ότι στη Λαμία υπάρχουν οι σωστές βάσεις, το οργανωμένο προπονητικό τιμ και οι συνθήκες για να δουλέψει σωστά. Παράλληλα, σημείωσε πως δεν κρίνονται όλα μόνο από το μέγεθος του σταφ ή τα μέσα, αλλά και από τις στιγμές, τις συνθήκες και τις αποφάσεις που καλείται να πάρει ένας προπονητής, ειδικά όταν εργάζεται μόνος.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή