ΠΑΣ Λαμία
Απόψε (20:30) η πρόβα τζενεράλε με ΑΕΚ


Σήμερα στις 20:30 ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 θα δώσει την πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος σε ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας, καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
Το δυσκολότερο έως τώρα φιλικό του θα δώσει σήμερα η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, καθώς στις 20:30 θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σε ένα φιλικό που θα έχει παρόλο αυτά προπονητικό χαρακτήρα.
Η ομάδα της Λαμίας θα κοντραριστεί με αυτή της Ένωση, σε ματς κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς τηλεοπτική μετάδοση.
Παρόλο αυτά, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Μιχάλη Γρηγορίου να τεστάρει τη βασική του ενδεκάδα καθώς και τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για το βασικό rotation κόντρα σε μία σαφώς πιο έτοιμη ομάδα αλλά και πιο ποιοτική όπως είναι αυτή της ΑΕΚ.
Θυμίζουμε πως ο Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμη στον Ντάνι Μπεχαράνο, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές της SuperLeague 1, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας μετρά ακόμη μία απουσία στο κέντρο καθώς αποχώρησε από τον σύλλογο ο Γκούγκα Παλαβαντισβίλι.
Δεν αναμένεται να δούμε σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα του ΠΑΣ, με το 4-2-3-1 να είναι το σχήμα που θα επιλέξει και φέτος ο Γρηγορίου ενώ ήδη έχουν ξεχωρίσει οι ποδοσφαιριστές που θα «τραβήξουν το κουπί» της βασικής ενδεκάδας.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
Ο Τουλούμης ορίστηκε στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών


Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί της ΚΕΔ/ΕΠΟ για την 19η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τον ΠΑΣ Λαμία να μαθαίνει τον διαιτητή της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη Φιλιατών.
Τον αγώνα της Κυριακής (18/1, 15:00) στο «Αθανάσιος Διάκος» θα διευθύνει ο Γιώργος Τουλούμης από την Εύβοια. Βοηθοί του θα είναι ο Σπύρος Μπύρος από την Ευρυτανία και ο Σταμάτης Σφυρής από τη Θεσσαλία, ενώ παρατηρήτρια διαιτησίας ορίστηκε η Κωνσταντίνα Μπουμπούρη (Ευρυτανία).
Για τον Ευβοιώτη ρέφερι, αυτός ο ορισμός μόνο άγνωστος δεν είναι για την ομάδα μας, αφού πρόκειται για την τρίτη φετινή του παρουσία σε παιχνίδι της Λαμίας. Είχε προηγηθεί το ματς Κυπέλλου απέναντι στη Μαλεσίνα, αλλά και το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ελασσόνα.
Η Λαμία συνεχίζει την προετοιμασία της με μοναδικό στόχο τη νίκη μπροστά στον κόσμο της, σε ένα παιχνίδι που δεν χωρά απώλειες.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Αποκάλυψη: Δοκιμάζει παίκτη με εμπειρία από το Conference League ο ΠΑΣ Λαμία!
-




Ποδαρικό στο 2026 με “φθιωτικό ντέρμπι” – Στις 3/1 το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού
-




Vid | Ντότης στο Διπλό Μαρκάρισμα: “Απέρριψα ομάδες Sl2 για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Βρέττας On Fire / ΠΑΣ Λαμία – Πρόοδος Ρωγών 4-0
-




ΠΑΣ Λαμία 1964 – Πρόοδος Ρωγών: Στόχος η επιστροφή στις νίκες και η διατήρηση της κορυφής
-




Μοιρασιά στο “Αθανάσιος Διάκος” / ΠΑΣ Λαμία – Τηλυκράτης 1-1
-




Vid | Λ. Παπανικολάου: “Δεν έχουμε εκμεταλλευτεί όσο θα θέλαμε την έδρα μας”
-




ΠΑΣ Λαμία: Η ανάλυση του πρώτου γύρου | Vid
-




Γυναικεία Ομάδα : Με γκολ λύτρωση της Πόλλου στο 89’ απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία!
-




Γυναικεία Ομάδα: Επιστροφή στις νίκες
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Εκτός έδρας στραβοπάτημα / Θεσπρωτός – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική: Το πανόραμα του Ομίλου και η επόμενη αγωνιστική
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία
-




Ποδαρικό στο 2026 με…αποκλεισμό / ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού 0-3



















