Ακολουθήστε μας

Νέα

Απορρίφθηκε η έφεση της Λαμίας κατά του Αντέτζο

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ ανακοίνωσε πως η έφεση κατά του Ντάνιελ Αντέτζο απορρίφθηκε και πως η ομάδα θα πρέπει να τον πληρώσει ένα σημαντικό ποσό.

Ο έμπειρος στόπερ είχε «ξεσπάσει» στο Gazzetta μιλώντας για όσα έγιναν και έφτασε μέχρι αυτό το σημείο με το κλαμπ, με τη Λαμία να κάνει έφεση.

Εν τέλει, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ αποφάσισε να απορρίψει τη συγκεκριμένη έφεση ενώ παράλληλα, ο σύλλογος θα πρέπει να πληρώσει το ποσό των 170 χιλιάδων ευρώ προς τον ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την από 01.02.2024 έφεση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 κατά του ποδοσφαιριστή Ντάνιελ Αντέτζο και της με αριθμό 125/2024 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ.

Υποχρεώνει την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 να καταβάλει στον αιτούντα ποδοσφαιριστή το συνολικό καθαρό ποσό των 169.949,85 ευρώ, όπως αναλυτικά αναφέρεται στο σκεπτικό».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Ανακοίνωσε τη μεταγραφή Φουρτάδο στη Κράσνονταρ ο ΠΑΣ Λαμία!

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Λαμία θα αποτελέσει στο τέλος της φετινής σεζόν ο Γκουστάβο Φουρτάδο, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να εξαργυρώνει την εξαιρετική του φετινή σεζόν με μία σημαντική μεταγραφή. Μια μεταγραφή που θα αποφέρει και ένα πολύ μεγάλο οικονομικό όφελος στην ομάδα η οποία θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό που σύμφωνα με πληροφορίες είναι το μεγαλύτερο που έχει μπει ποτέ από πώληση ποδοσφαιριστή!


H ανακοίνωση:

Παίκτης της Κράσνονταρ από την επόμενη σεζόν θα γίνει ο Gustavo Furtado.

Η Λαμία και η Κράσνονταρ ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή του Gustavo Furtado. Ο ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί στους μαυροπράσινους στο τέλος της σεζόν, καθώς υπέγραψε μαζί τους συμβόλαιο το οποίο θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου 2025.

Του ευχόμαστε για τη νέα αγωνιστική περίοδο καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα.

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή