Νέα
Αποθέωνουν Μπεχαράνο και Ρόμανιτς σε Βολιβία και Σερβία (Pics)


Aντικείμενο συζήτησης στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες οι Λάζαρ Ρόμανιτς και Ντάνι Μπεχαράνο, αναφορικά με τις φετινές τους εμφανίσεις με την φανέλα της Λαμίας.
Ο Ντάνι Μπεχαράνο αναδείχθηκε χθες στην ψηφοφορία της Super League, ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Λαμίας γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τα μέσα της χώρας του, ενώ ο Λάζαρ Ρόμανιτς από την άλλη που πραγματοποιεί την καλύτερή του σεζόν φέτος, στρέφει αρκετά βλέμματα πάνω του.
ELDEBER.COM: “Η ελληνική Super League επιλέγει τον Ντάνι Μπεχαράνο ως καλύτερο ποδοσφαιριστή της ομάδας του!”
Η ιστοσελίδα elbeder.com αποθεώνει τον Ντάνι Μπεχαράνο για την ανάδειξή του από το κόσμο ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της φετινής Λαμίας, γράφοντας χαρακτηριστικά:
“Σπουδαία νέα για το ποδόσφαιρο της Βολιβίας. Η ελληνική λίγκα επέλεξε τον Βολιβιανό Ντάνι Μπεχαράνο ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της ομάδας του, της Λαμίας, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο πέρυσι.
Ο μέσος από το Σάντα Κρουζ κέρδισε το βραβείο ύστερα από την εξαιρετική του απόδοση από τότε που ανανέωσε με την Λαμία, η οποία, από τις 6 Ιουνίου όταν και ξαναρχίζει το πρωτάθλημα, θα παλέψει για να εξασφαλίσει την παραμονή, αν και πρέπει να σημειωθεί ότι έφτασε πολύ κοντά στo να διεκδικήσει την έξοδο της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ο Bejarano δείχνει ότι είναι προσαρμοσμένος στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας, στην οποίο έφτασε το 2015 , όταν υπέγραψε με την Παναιτωλικό και αφού έπαιξε πριν στην Oriente Petrolero μεταξύ 2011 και 2014.
Το 2016 επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Bolivar και ένα χρόνο μετά έπαιξε για την Sport Boys de Warnes.
Την επόμενη χρονιά επέστρεψε για ένα εξάμηνο στην Ελλάδα και τον Παναιτωλικό αλλά το δεύτερο μισό της σεζόν γύρισε και πάλι στην αγαπημένη του Oriente Petrolero.
Οι καλές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Βολιβίας τον έκαναν να επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα, όπου σήμερα το διασκεδάζει και ζει, μαζί με την Ελληνίδα σύζυγό του και τον τεσσάρων μηνών γιο τους.
Ο Μπεχαράνο είναι ένας από τους “Λεγεωνάριους” που αποτελούν μέρους των εκλεκτών του Σέζαρ Φαριάς με τους οποίους θα συνεχίσει την δουλειά στην Εθνική Ομάδα. Εάν διατηρήσει το επίπεδό του στην Ευρώπη, είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει μέλος της εθνικής ομάδας που θα παίξει στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.”
Srpskifudbal.rs : “Σπουδαία χρονιά για τον Λάζαρ Ρόμανιτς
Αναφορά στη φετινή παρουσία του Λάζαρ Ρόμανιτς στον ΠΑΣ Λαμία, έκανε το σερβικό αθλητικό σάιτ, «Srpski fudbal».
Μπορεί τα τρία τελευταία χρόνια να αγωνίζεται στην Ελλάδα, όμως οι Σέρβοι δεν ξεχνούν τον Λάζαρ Ρόμανιτς και αρκετά συχνά ασχολούνται με τον ποδοσφαιριστή της Λαμίας!
Όπως βλέπετε και στην ανάρτηση, το Srpski fudbal, έκανε αναφορά στην φετινή παρουσία του 21χρονου στον ΠΑΣ Λαμία και τη SuperLeague 1, τονίζοντας τα στατιστικά του.
26 συμμετόχες / 2039 λεπτά συμμετοχής / 1 γκολ / 6 ασσίστ / 58 πάσες ανά αγώνα / 53 κερδισμένα φάουλ / 3 κίτρινες / 5ος ασσίστμαν στο πρωτάθλημα / 1ος ασσίστμαν της ομάδας
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη


Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.
Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):
2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)
8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)
Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
ΠΑΣ Λαμία: Επιστροφή στη Γ΄ Εθνική έπειτα από 11 χρόνια – Ο παλιός γνώριμος που θα συναντήσει!
-
Pics | Βρέττας και Φράγκος υπέγραψαν τη νίκη πρεμιέρας για τη Λαμία στη Λευκάδα / Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία 0-2
-
Πήρε τη νίκη σε ματς ροντέο και έμεινε στο ρετιρέ / Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5!
-
Vid | Tα highlights του Μαλεσίνα – ΠΑΣ Λαμία
-
Vid | Tα highlights του Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία
-
Νίκησε ξανά με ανατροπή και παρέμεινε μόνος πρώτος / ΠΑΣ Λαμία – Νέα Σελεύκεια 2-1
-
Κληρώσεις Γ΄ Κατηγορίας και Κυπέλλου Γυναικών από την ΕΠΟ
-
Vid | Nίκος Ίσσαρης: Από τη Λαμία γράφει ιστορία στον Πανάμα / O ρόλος του Χόρχε Αλβιάλ και η συμβουλή στους Έλληνες προπονητές
-
Vid | Τα Highlights του Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5
-
ΠΑΣ Λαμία: Με επιστροφές ενόψει Τηλυκράτη – Μπήκε ο Φυτόπουλος
-
Μεταγραφικά: Στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ ο Καψαλιάρης – Συνεχίζει στη Ζάκυνθο ο Γυφτομήτρος!
-
Πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική για τον ΠΑΣ Λαμία / Σέντρα στις 16:00 – Μετάδοση Lamia Polis 87,7
-
Vid | Παπανικολάου: “Σημαντική για τον χαρακτήρα της ομάδας η ανατροπή”
-
Κατηφόρης: “Να δείξουμε τις δυνατότητες μας κόντρα στην Λαμία που έπαιζε Super League”
-
Γυναικεία Ομάδα: Αυτός θα είναι ο όμιλος του ΠΑΣ Λαμία
-
Φράγκος: “Να ξανακάνουμε το γήπεδό μας κάστρο – Παλεύουμε για το όνομα της Λαμίας”
-
Vid | Φράγκος: “Δεν μπορείς να είσαι αδιάφορες όταν φοράς τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία – Θέλω να μείνω και μετά τη καριέρα μου στην ομάδα”
-
Γ’ Εθνική (3ος όμιλος): Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία
-
Pics & Vids | To photostory και η αποθέωση από την εξέδρα
-
ΑΕ Νέας Σελεύκειας: Με οδηγό τον Καρύδη και στόχο την ανάκαμψη απέναντι στη Λαμία