Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

Στο τραπέζι και ο Σίλβα Κλέιτον!!!

Η Λαμία θα πραγματοποιήσει την πρώτη της συμμετοχή στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας από την ίδρυση της και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα προτεινόμενα ονόματα ποδοσφαιριστών στην μεταγραφική περίοδο να πέφτουν κατά ριπάς….

Καθημερινά δεν είναι λίγα τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι αφού η Λαμία ως “πρωτάρα” στο πρωτάθλημα αναζητά ποδοσφαιριστές με εμπειρία ώστε να έχει μια αξιόλογη παρουσία στο πρωτάθλημα…

Σημερινά δημοσιεύματα λοιπόν φέρνουν στο προσκήνιο τον πρώην ποδοσφαιριστή των Παναθηναϊκού, ΑΕΛ, Ξάνθης , Ομόνοιας και αρκετών ακόμη ομαδων. Τον Σίλβα Κλέιτον!

Ο 34 Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Κάπου εκεί και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Spor time εμπλέκεται και η ομάδα μας καθώς γλυκοκοιτάζει την περίπτωση του.

Πάντως και παρότι φαίνεται να έχει γίνει ήδη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές η περίπτωση παρουσιάζει δυσκολίες μιας και υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Πάντως η ομάδα μας δεν

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χωρίς κατηγορία

Vid | Ο Κοντονίκος σόκαρε την Παναχαϊκή!

Στο ντέρμπι παραμονής της Super League 2, η Παναχαϊκή των χιλίων προβλημάτων προηγήθηκε με γκολ του Τασουλή στο 89′, η ΑΕΚ Β, ωστόσο, γλίτωσε την ήττα με πέναλτι του Κοντονίκου στο 90’+10′, για το τελικό 1-1!

Ματς… ακατάλληλο για καρδιακούς στο «Σεραφείδιο», με την ΑΕΚ να σώζει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος κόντρα στην Παναχαϊκή για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League 2, με τον Κοντονίκο να ισοφαρίζει στο 90+10′ το γκολ του Τασουλή (89′) για το τελικό 1-1, στερώντας σημαντική ευκαιρία από τους Αχαιούς για να ανασάνουν βαθμολογικά.

Παρότι γλίτωσε την ήττα στο τέλος, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πλέον βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς μετά από 4 ματς σε αυτήν τη μίνι διαδικασία υποβιβασμού έχει 12 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον ουραγό Asteras B AKTOR, ενώ την επόμενη αγωνιστική (5η) έχει ρεπό, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους ανταγωνιστές της να την προσπεράσουν.

Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης, μάλιστα, παραμένει η μόνη χωρίς νίκη, καθώς την ίδια ώρα ο Παναργειακός του Βασίλη Κωστίκα έκανε «σεφτέ», επικρατώντας του Asteras B AKTOR 1-0, με το πρώτο του τρίποντο μετά από 4,5 μήνες και έβαλε φωτιά στη μάχη της παραμονής!

Ο Τασουλής στο 89′ το πέτυχε μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ωστόσο δεν έμελλε να είναι και γκολ νίκης, καθώς στο 90+10′ και αφού είχε μείνει με 10 παίκτες και η Παναχαϊκή, ο Κοντονίκος ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή