Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

Το ρεκόρ του Ομο

΄


Ο 32χρονος είχε στα Γιάννινα διψήφιο αριθμό επεμβάσεων και αποδείχθηκε ο «κυματοθραύστης» της Λαμίας.


Πάρα πολύ καλός ήταν ο Ομο στα Γιάννινα και μαζί με τους Μελίσσα, Ασίγκμα αποδείχθηκαν οι… βασικοί λόγοι που η Λαμία δεν έχασε από τον ΠΑΣ. Παρότι πιέστηκε ιδιαίτερα. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν σε εκείνο το ματς 17 τελικές και επιχείρησαν 45 γεμίσματα. Ετσι η ανασταλτική λειτουργία των «νεοφώτιστων» είχε πάρα πολύ δουλειά να κάνει. Ο 32χρονος, κυρίως στα τελευταία λεπτά, λειτούργησε σαν «κυματοθραύστης» και πλέον κατέχει ένα ρεκόρ στην κατηγορία.
Η στατιστική υπηρεσία κατέγραψε από μέρους του 10 επεμβάσεις, δηλαδή «καθάρισε» ισάριθμες φάσεις των αντιπάλων του. Στον αέρα ή με την μπάλα κάτω. Αυτόματα έγινε ο πρώτος μη στόπερ ή πορτιέρο στη φετινή σεζόν, που σε ένα παιχνίδι είχε διψήφιο αριθμό επεμβάσεων. Μάλιστα, εξαιρουμένων των γκολκίπερ που είναι λογικό να κάνουν αρκετές, δεν είναι  πολλοί οι εντός του γηπέδου που το έχουν καταφέρει. Ο Πλιάτσικας του Πλατανιά ως κεντρικός αμυντικός όμως σε τριάδα, είχε κάνει εξαιρετική εμφάνιση στη Ριζούπολη και έβγαλε 15, ενώ από 11 μέτρησαν ο Μαυροπάνος του ΠΑΣ στην Τρίπολη και ο Ζίζιτς της Λάρισας στα Χανιά. Ετσι ο Ομο αν και μέσος, έστω και ανασταλτικός, μπήκε σε αυτό το «κλειστό κλαμπ». 

πηγή: gazzeta.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χωρίς κατηγορία

Vid | Ο Κοντονίκος σόκαρε την Παναχαϊκή!

Στο ντέρμπι παραμονής της Super League 2, η Παναχαϊκή των χιλίων προβλημάτων προηγήθηκε με γκολ του Τασουλή στο 89′, η ΑΕΚ Β, ωστόσο, γλίτωσε την ήττα με πέναλτι του Κοντονίκου στο 90’+10′, για το τελικό 1-1!

Ματς… ακατάλληλο για καρδιακούς στο «Σεραφείδιο», με την ΑΕΚ να σώζει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος κόντρα στην Παναχαϊκή για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League 2, με τον Κοντονίκο να ισοφαρίζει στο 90+10′ το γκολ του Τασουλή (89′) για το τελικό 1-1, στερώντας σημαντική ευκαιρία από τους Αχαιούς για να ανασάνουν βαθμολογικά.

Παρότι γλίτωσε την ήττα στο τέλος, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πλέον βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς μετά από 4 ματς σε αυτήν τη μίνι διαδικασία υποβιβασμού έχει 12 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον ουραγό Asteras B AKTOR, ενώ την επόμενη αγωνιστική (5η) έχει ρεπό, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους ανταγωνιστές της να την προσπεράσουν.

Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης, μάλιστα, παραμένει η μόνη χωρίς νίκη, καθώς την ίδια ώρα ο Παναργειακός του Βασίλη Κωστίκα έκανε «σεφτέ», επικρατώντας του Asteras B AKTOR 1-0, με το πρώτο του τρίποντο μετά από 4,5 μήνες και έβαλε φωτιά στη μάχη της παραμονής!

Ο Τασουλής στο 89′ το πέτυχε μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ωστόσο δεν έμελλε να είναι και γκολ νίκης, καθώς στο 90+10′ και αφού είχε μείνει με 10 παίκτες και η Παναχαϊκή, ο Κοντονίκος ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή