Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

Πάει ο Τσάρλες, στο κάδρο ο Καπετάνος

Δεν ικανοποίησε ο Βραζιλιάνος και δεν θα υπογράψει στη Λαμία * Έφυγε από το Καρπενήσι ο Βάντερσον

Τσάρλες ήταν και πάει… Είχε φανεί από τις πρώτες προπονήσεις πως ο Βραζιλιάνος δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και απλά στη Λαμία είχαν αποφασίσει να του δώσουν μία τελευταία ευκαιρία στο φιλικό με τον Λεβαδειακό. Εκεί απογοήτευσε και αποχώρησε.
Ο Βραζιλιάνος ενημερώθηκε τη Δευτέρα (17/7) πως δεν θα υπογράψει στους Φθιώτες και έτσι αποχώρησε από το Καρπενήσι. Δεν ήταν, πάντως, ο μόνος που έφυγε, αφού το ίδιο έγινε και με τον Βάντερσον για άλλο λόγο φυσικά.
Ο τελευταίος έχει υποστεί θλάση και αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες. Έτσι κρίθηκε σκόπιμο να γυρίσει στη Λαμία και να ακολουθήσει εκεί το πρόγραμμα της αποθεραπείας του, αφού ούτως ή άλλως στις 22 Ιουλίου επιστρέφει και η αποστολή. Παρεμπιπτόντως, την Τετάρτη (18/7) κλείστηκε φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 17.15.
Τέλος, από τη στιγμή που δεν προχώρησαν οι περιπτώσεις του Αλβανού φορ και του Τσάρλες η Λαμία είναι και πάλι σε αναζήτηση επιθετικού, ενώ είναι ανοιχτό και το ενδεχόμενο απόκτησης εξτρέμ. Προτεραιότητα έχει η αγορά του εξωτερικού, αλλά όσο περνούν οι μέρες δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για πιο δοκιμασμένες λύσεις.
Μία εξ αυτών είναι ο Παντελής Καπετάνος, το όνομα του οποίου είχε πέσει στο τραπέζι και τον Ιανουάριο. Υπάρχουν άνθρωποι εντός της ομάδας που τον εκτιμούν αρκετά. Την περσινή σεζόν έπαιξε στη Βέροια και είχε έξι γκολ σε 24 ματς στη Σούπερ Λίγκα, ενώ προηγούμενη ομάδα του ήταν η Ξάνθη. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κοζάνη και στη συνέχεια πήγε σε Ηρακλή, ΑΕΚ, Στεάουα Βουκουρεστίου και Κλουζ.


Πηγη: A-SPORTS

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χωρίς κατηγορία

Vid | Ο Κοντονίκος σόκαρε την Παναχαϊκή!

Στο ντέρμπι παραμονής της Super League 2, η Παναχαϊκή των χιλίων προβλημάτων προηγήθηκε με γκολ του Τασουλή στο 89′, η ΑΕΚ Β, ωστόσο, γλίτωσε την ήττα με πέναλτι του Κοντονίκου στο 90’+10′, για το τελικό 1-1!

Ματς… ακατάλληλο για καρδιακούς στο «Σεραφείδιο», με την ΑΕΚ να σώζει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος κόντρα στην Παναχαϊκή για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League 2, με τον Κοντονίκο να ισοφαρίζει στο 90+10′ το γκολ του Τασουλή (89′) για το τελικό 1-1, στερώντας σημαντική ευκαιρία από τους Αχαιούς για να ανασάνουν βαθμολογικά.

Παρότι γλίτωσε την ήττα στο τέλος, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πλέον βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς μετά από 4 ματς σε αυτήν τη μίνι διαδικασία υποβιβασμού έχει 12 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον ουραγό Asteras B AKTOR, ενώ την επόμενη αγωνιστική (5η) έχει ρεπό, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους ανταγωνιστές της να την προσπεράσουν.

Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης, μάλιστα, παραμένει η μόνη χωρίς νίκη, καθώς την ίδια ώρα ο Παναργειακός του Βασίλη Κωστίκα έκανε «σεφτέ», επικρατώντας του Asteras B AKTOR 1-0, με το πρώτο του τρίποντο μετά από 4,5 μήνες και έβαλε φωτιά στη μάχη της παραμονής!

Ο Τασουλής στο 89′ το πέτυχε μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ωστόσο δεν έμελλε να είναι και γκολ νίκης, καθώς στο 90+10′ και αφού είχε μείνει με 10 παίκτες και η Παναχαϊκή, ο Κοντονίκος ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή