Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

Για την κορυφή….



Ολοκληρώθηκε εχθές η προετοιμασία της ομάδας μας για τον σημερινό αγώνα.

Εκτός αποστολής ο Τζενάμο και ο Βαλλιός.
Ο Λουίτζι αισθάνθηκε ενοχλήσεις και ο Βαλλιός  είναι τραυματίας.Επίσης ο Μπάμπης Τεννές για λόγους τακτικής δεν πήρε τους Ποζατζίδη, Πεταυράκη και Φερφελή. Κανονικά στην 19αδα ο Βάντερσον, όπως δηλαδή αναμενόταν, αφού δεν είχε κάτι ανησυχητικό.

Υπενθυμίζουμε οτι ο αγώνας ξεκινάει στις 15:00  και τηλεοπτικά θα μεταδοθεί απο την ΕΡΤ3
Το οτι όμως θα μεταδοθεί τηλεοπτικά δεν σημαίνει οτι το γήπεδο θα πρέπει να ειναι άδειο…

ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ  ΣΗΜΕΡΑ !




Αναλυτικά η αποστολή: 

Πίτκας, Βορύλλας, Βάντερσον, Βασιλόγιαννης, Τσούκαλος, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Παπαργυρίου, Μπλάζιτς, Τζόκιτς, Όμο, Ντουρμισάι, Μπουλούλης, Χριστοφιλέας, Ματσούκας, Ρότσα, Καραγιάννης, Αυγενικού.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χωρίς κατηγορία

Vid | Ο Κοντονίκος σόκαρε την Παναχαϊκή!

Στο ντέρμπι παραμονής της Super League 2, η Παναχαϊκή των χιλίων προβλημάτων προηγήθηκε με γκολ του Τασουλή στο 89′, η ΑΕΚ Β, ωστόσο, γλίτωσε την ήττα με πέναλτι του Κοντονίκου στο 90’+10′, για το τελικό 1-1!

Ματς… ακατάλληλο για καρδιακούς στο «Σεραφείδιο», με την ΑΕΚ να σώζει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος κόντρα στην Παναχαϊκή για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League 2, με τον Κοντονίκο να ισοφαρίζει στο 90+10′ το γκολ του Τασουλή (89′) για το τελικό 1-1, στερώντας σημαντική ευκαιρία από τους Αχαιούς για να ανασάνουν βαθμολογικά.

Παρότι γλίτωσε την ήττα στο τέλος, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πλέον βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς μετά από 4 ματς σε αυτήν τη μίνι διαδικασία υποβιβασμού έχει 12 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον ουραγό Asteras B AKTOR, ενώ την επόμενη αγωνιστική (5η) έχει ρεπό, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους ανταγωνιστές της να την προσπεράσουν.

Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης, μάλιστα, παραμένει η μόνη χωρίς νίκη, καθώς την ίδια ώρα ο Παναργειακός του Βασίλη Κωστίκα έκανε «σεφτέ», επικρατώντας του Asteras B AKTOR 1-0, με το πρώτο του τρίποντο μετά από 4,5 μήνες και έβαλε φωτιά στη μάχη της παραμονής!

Ο Τασουλής στο 89′ το πέτυχε μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ωστόσο δεν έμελλε να είναι και γκολ νίκης, καθώς στο 90+10′ και αφού είχε μείνει με 10 παίκτες και η Παναχαϊκή, ο Κοντονίκος ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή