Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Στο στόχαστρο της Λαμίας ο Αλμπάνης

Μια εξαιρετική περίπτωση για τα άκρα της επίθεσης εξετάζει η ομάδα μας καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην ΑΕΚ σχετικά με τον δανεισμό ή όχι του Χρήστου Αλμπάνη. 




Το καλοκαίρι στο deal που έγινε μεταξύ ΑΕΚ και Απόλλων σχετικά με την πώληση του Χρήστου Αλμπάνη είχε μπει και μια σχετική ρήτρα που δίνει στην ομάδα της Ριζούπολης τον πρώτο λόγο σε περίπτωση δανεισμού του παίκτη τον Ιανουάριο. 


Όμως η τραγική πορεία της ομάδας που αν συνεχιστεί και τον Δεκέμβριο, θα την αφήσει εκτός στόχων από πολύ νωρίς και θα την αναγκάσει να πετάξει λευκή πετσέτα. Οπότε θα χάσει την δυναμική της και αυτή η ρήτρα. Κάπου εκεί εμπλέκεται και η Λαμία!

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός στάθηκε άτυχος αφού με τον σοβαρό του τραυματισμό έμεινε πάρα πολύ πίσω και έχασε σχεδόν τρεις μήνες. Η ΑΕΚ στα τέλη Αυγούστου απέκτησε και τον Γιαννιώτα για να καλύψει αυτή την θέση , ενώ μην ξεχάσουμε ότι υπάρχουν ήδη εκεί οι Μπογιέ, Μάνταλος, Μπακασέτας και αγωνίζεται περιστασιακά και ο Γκάλο. 


Αν σε όλα αυτά βάλετε ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει από την διοίκηση την απόκτηση ενός «φτερού» με διαφορετικά χαρακτηριστικά καταλαβαίνεται ότι ο Αλμπάνης το πιθανότερο είναι να περισσεύει και να μένει εκτός αποστολής.

Σε αυτή την περίπτωση θα προτιμηθεί να δοθεί δανεικός για να βρει ξανά τον ρυθμό του. Πρώτο φαβορί είναι η Λαμία, από την οποία είναι απόλυτα ικανοποιημένη η ΑΕΚ λόγω της συνεργασίας που έχουν με τον Βασιλαντωνόπουλο. Ο Χάβος αναζητά ποδοσφαιριστή με αυτά τα χαρακτηριστικά και αυτό το σενάριο θα παίξει πολύ.

Πηγή: to10.gr


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Υπογράφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Μαγκλάρας!

Την θέση κάτω από τα γκολποστ θωρακίζει ο ΠΑΣ Λαμία ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του τερματοφύλακα Νίκου Μαγκλάρα.

Ο 25χρονος πορτιέρο  έμεινε ελεύθερος από την Ένωση 2010 και υπογράφει στον ΠΑΣ Λαμία όπου έκανε τα πρώτα επαγγελματικά βήματά του. Μάλιστα έχει κάνει ήδη προπονήσεις με την ομάδα και πιθανότατα θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Πρόοδο Ρωγών.

Τέλος υπενθυμίζουμε πως ο Μαγκλάρας είχε αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα της Γ’΄Εθνικής με τον Αστέρα Σταυρού.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές κινήθηκαν μεθοδικά προκειμένου να καταφέρουν να λύσουν το πρόβλημα που είχε προκύψει και τελικά ο ποδοσφαιριστής να φορέσει τα κυανόλευκα!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή