Ακολουθήστε μας

Νέα

Αντωνίου: Συνεχίζουμε την προσπάθεια για το στόχο μας… “

Ο τεχνικός της Λαμίας τόνισε πως η ομάδα άξιζε σήμερα τους τρεις βαθμούς της νίκης

Το… κάτι παραπάνω άξιζε σήμερα η Λαμία και αυτό τόνισε ο Σωτήρης Αντωνίου, μετά το 1-1 που παραχώρησε η ομάδα του στον Πανιώνιο. 


«Είναι ένα αποτέλεσμα που έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είναι άσχημο για μας διότι δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Η ομάδα μου ήταν καλύτερη έλεγχε τον ρυθμό και είχε ευκαιρίες. έφτασε στο γκολ με αξιώσεις και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Βάλαμε ένα ωραίο γκολ σε μια στιγμή που είχαμε κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο. Πετύχαμε ένα ακόμη πολύ όμορφο γκολ, όμως ο κανονισμός, που έχει μπει στο ποδόσφαιρο, θεωρώ πως είναι άδικος για την ομορφιά του ποδοσφαίρου για το πότε πρέπει να δίνεται ένα σφύριγμα κατά μιας ομάδας. Θεωρώ πως έπαιξε σημαντικό ρόλο που η ομάδα μου δεν κέρδισε το παιχνίδι. Παράπονα από τους παίκτες δεν έχω, σε ένα ματς το οποίο είχαμε χαρακτηρίσει τελικό», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Οι παίκτες μου προσπάθησαν σύμφωνα με το σχέδιο που είχαμε οργανώσει. Έπρεπε να κερδίσουμε και δεν κερδίσαμε για άλλους λόγους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι μέσα από το αποτέλεσμα αυτό να πάρουμε δύναμη γιατί είναι η αρχή του πρωταθλήματος γιατί η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και το δείχνει σε κάθε ματς».

Για την επόμενη ημέρα ανέφερε πως «συνεχίζουμε την προσπάθεια για τον στόχο μας. Η ομάδα μου ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ο αντίπαλος δημιούργησε μια στο 92. Όσον αφορά τον Σασί, είναι λυπηρό που του ακυρώθηκε ένα πανέμορφο γκολ, και δεύτερον έχει τραυματιστεί αρκετά σοβαρά. Θα περιμένουμε να δούμε το μέγεθος του τραυματισμού του. έπαιξαν σημαντικό ρόλο τα σφυρίγματα, το VAR, και στο τέλος υπάρχει μια επίμαχη φάση που έπρεπε ο διαιτητής να το κοιτάξει. Ήταν ή όχι, θα έπρεπε να το δει».




Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη

paslamia-giotis

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα  (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):

2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)

8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

ΠΑΣ Λαμία: Πλούσια η προϊστορία με τον ΑΟ Τρικάλων

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή