Ακολουθήστε μας

Νέα

Μάντζιος: “Μας στοίχισαν οι στατικές φάσεις”






Διαβάστε το πρώτο σχόλιο του Άκη Μάντζιου μετά την ήττα της ομάδας μας με 4-1.


“Να χωρίσουμε το παιχνίδι σε δύο μέρη. Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι μας προδώσανε οι στατικές φάσεις. Στην ουσία τα δύο γκολ ήρθαν από στατικές φάσεις. Κατά τα άλλα ο Αστέρας δεν μας απείλησε σε καμία άλλη φάση, εμείς είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και η ομάδα στάθηκε καλά. Στο δεύτερο κομμάτι και στη στιγμή που ο Ρόμανιτς στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι, σε ένα σημείο που θα μπορούσε να γίνει το 3-2 και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, κατευθείαν έγινε η κόκκινη του Δημούτσου και τα πράγματα για εμάς έγιναν πολύ πιο δύσκολα. 


Γενικά αν απομονώσουμε κάποια αδυναμία που δείξαμε στις στατικές φάσεις σήμερα, εγώ είμαι ευχαριστημένος από τη προσπάθεια των παιδιών, η ομάδα έχει αρκετή ποιότητα.  Δυστυχώς σήμερα και οι λεπτομέρειες στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας μας κόστισαν.

Νομίζω ότι μετά το 3-1 ο Αστέρας ήταν αρκετά καλός, μέχρι τότε δεν μας δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Είναι μια καλή ομάδα αλλά δεν δεχθήκαμε καθόλου πίεση. Μετά το 3-1 και την αποβολή  ήταν τα πράγματα πιο δύσκολα για εμάς.


Κρατάμε την καλή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και με αυτό θα πορευτούμε για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.”


Για τη συνέχεια:


“Είμαι ευχαριστημένος από όσα είδα σήμερα και με την επιστροφή κάποιων βασικών παικτών νομίζω θα είμαστε ακόμα καλύτερα. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα θα γίνει ο αγώνας  που πρέπει ώστε η Λαμία να εκπληρώσει το στόχο της.”


Απομαγνητοφώνηση: Νίκος Μώκος / Lamiaragate3.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν

Με την κατάθεση του φακέλου συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σηματοδοτήθηκε το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΑΣ Λαμία, με τη διοίκηση να στρέφει πλέον την προσοχή της στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», στον Lamia Polis 87,7 ο φάκελος συμμετοχής κατατέθηκε επιτυχώς, ανοίγοντας τον δρόμο για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς σε όλα τα επίπεδα.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή διαδραμάτισε και φέτος η οικονομική στήριξη της οικογένειας Παπαϊωάννου, η οποία αναμένεται να αποτελέσει για ακόμη μία σεζόν τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε το «Διπλό Μαρκάρισμα» προηγήθηκε κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις συζητήσεις να οδηγούν στη συνέχιση της συνεργασίας και να δίνουν το «πράσινο φως» για την έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του Γιώργου Ζαχαρόπουλου έχει αρκετούς υποστηρικτές.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης των Λάκη Παπανικολάου και Βαγγέλη Στουρνάρα, καθώς και προπονητής της ομάδας Κ-16, φέρεται να έχει σημαντική υποστήριξη εντός του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει, προς το παρόν, κάποια οριστική ή προχωρημένη συμφωνία.

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς αναμένεται να δρομολογηθούν οι πρώτες ουσιαστικές αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Με την οικονομική στήριξη να θεωρείται δεδομένη, η ομάδα αποκτά ένα σημαντικό εφόδιο, πάνω στο οποίο θα επιχειρήσει να χτίσει την αγωνιστική της πορεία στη Γ’ Εθνική.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή