Νέα
Σαράνοφ: Πολύ κρίσιμο το ματς με τον Απόλλων Σμύρνης…
O Μπόγιαν Σαράνοφ μίλησε στο gazzetta.gr μετά το τέλος του αγώνα της Λαμίας με την ΑΕΚ, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Πρίγιοβιτς και υπογράμμισε πως η ομάδα του κοιτάζει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί απέναντι στους δυνατούς αντιπάλους και να επικεντρωθεί στα παιχνίδια που ακολουθούν.
Hρθε το καλοκαίρι, ενέπνευσε εμπιστοσύνη και πήρε τα γάντια του βασικού… σπίτι του! Ο Μπόγιαν Σαράνοφ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Λαμία και δεσπόζει κάτω από την εστία της, δείχνοντας ποιότητα κι ετοιμότητα ανά πάσα ώρα και στιγμή, προσόν σημαντικό για το «Νο.1» μιας ομάδας που εκ των πραγμάτων καλείται να αμυνθεί στην πλειοψηφία των παιχνιδιών της.
Απέναντι στην ΑΕΚ έκανε μια «γεμάτη» εμφάνιση, με τέσσερις αποκρούσεις, δυο κλεψίματα και μία επέμβαση. Μπορεί η φάση του 47’ με το… τσαφ στη μπάλα να έφερε τον Μάνταλο στην περιοχή και το αυτογκόλ του Αναστασιάδη για το 2-0 να έδωσε τεράστιο προβάδισμα στην Ένωση, όμως η προσπάθεια του Σέρβου στο ΟΑΚΑ έκανε τον Πόνσε να τραβήξει ουκ ολίγες φορές τα… μαλλιά του με τις χαμένες ευκαιρίες του.


Πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίζεις ομάδες όπως η ΑΕΚ, που επιτίθενται συνεχώς και καλείσαι να επέμβεις συχνά;
«Αυτή είναι η δουλειά μου! Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΚ έπαιξε εξαιρετικά και στο πρώτο ημίχρονο ειδικά νομίζω πως παίξαμε χειρότερα από κάθε άλλο ματς φέτος, ίσως μόνο με τον Άρη παίξαμε πιο άσχημα. Το 1-0 διατηρήθηκε και λόγω της τύχης, η ΑΕΚ άξιζε να νικήσει. Εμείς προσπαθούμε να πάρουμε πράγματα από αυτά τα δύσκολα παιχνίδια, όμως στην πραγματικότητα κοιτάμε το τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, το τελευταίο πριν τη διακοπή».


Κάνεις κάποια ειδική προετοιμασία για αγώνες απέναντι σε ομάδες όπως η ΑΕΚ, που έχει πολλούς καλούς επιθετικούς, καλύτερους από τον μέσο όρο;
«Πρέπει φυσικά να είμαι φρέσκος. Ξέρω από πριν πως έχω δύσκολο έργο. Πιο δύσκολα όμως είναι τα παιχνίδια που ένας τερματοφύλακας δέχεται πολλά σουτ. Σε αγώνες που ξέρεις ότι θα δεχθείς πίεση, μπορείς να ανταπεξέλθεις καλύτερα γενικά».
Πως βρίσκεις το επίπεδο των σέντερ φορ στο ελληνικό πρωτάθλημα;
«Νομίζω πως είναι καλοί, αλλά οι ομάδες παίζουν κλειστά. Δεν είναι όπως στο Βέλγιο ή στην Ολλανδία, είναι δύσκολη η δουλειά του επιθετικού στην Ελλάδα, γιατί οι περισσότερες ομάδες στήνουν… πούλμαν και τους κάνουν τη ζωή ζόρικη. Ο Πρίγιοβιτς πάντως για μένα είναι ο καλύτερος επιθετικός. Έχει τα πάντα, δεξί, αριστερό, είναι δυνατός. Είναι μοντέρνος φορ, ολοκληρωμένος».


Ποιος πιστεύεις ότι θα πάρει το πρωτάθλημα;
«Ο ΠΑΟΚ! Έχει 16-17 παίκτες που μπορούν να παίξουν ανά πάσα ώρα και στιγμή, είναι όλοι τους ποιοτικοί. Η ΑΕΚ είναι καλή, όμως και λόγω του Champions League, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει με 11-12-13 παίκτες, δεν έχει το βάθος που απαιτείται. Για τον ΠΑΟΚ είναι πιο εύκολο, μπορεί να παίρνει τα μικρά παιχνίδια, που στο τέλος σου δίνουν τον τίτλο».
Είσαι ικανοποιημένος από την πορεία της Λαμίας;
«Είμαστε καλή ομάδα, καλό γκρουπ. Ήρθα στην ομάδα για να τη βοηθήσω και πιστεύω πως τα καταφέρνω καλά ως τώρα.Διανύσαμε αήττητο επτά αγώνων, αυτό μας έδωσε ώθηση. Τώρα περιμένουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ώστε στη συνέχεια να επικεντρωθούμε στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λαμία. Είναι σίγουρα πολύ κρίσιμος για εμάς».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
Κυανόλευκη κινητοποίηση για τη Λαμία στην Αγιά


Ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι θα δώσει ο ΠΑΣ Λαμία, με τους φιλάθλους του να ετοιμάζονται να στηρίξουν την ομάδα και αυτή τη φορά από κοντά.
Μετά την οριστικοποίηση της έδρας του αγώνα με την Ανθούπολη, οι οργανωμένοι οπαδοί ανακοίνωσαν πως διοργανώνουν εκδρομή στην Αγιά, ώστε να βρεθούν δίπλα στους παίκτες του Λάκη Παπανικολάου και να δώσουν ώθηση για μια νέα θετική εμφάνιση.
Παράλληλα, δημοσιοποιήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τη μετακίνηση.
Η ανακοίνωση:
Καλούμε όλο το ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟ ΚΟΣΜΟ να ταξιδέψει μαζί μας, για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και τη διατήρηση μας στη κορυφή του ομίλου! Συμμετοχές στη σελίδα, ή στο κλαμπ. Κόστος ανάλογα με τις συμμετοχές που θα κυμαίνεται από 10-13 ευρώ στο άτομο!! Άνθρωποι που δυσκολεύονται οικονομικά, μπορούν να απευθυνθούν σε εμάς και πρώτα αυτοί θα έχουν θέση στο πούλμαν! Κανένας αδερφός μας έξω! Σε καμία έδρα ΔΕ θα παίξεις ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΛΑΜΙΑ!
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Λαμία για μεγάλα πράγματα / ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης 2-0
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Τετάρτη στις 14:45 το Αναγέννηση ‘Αρτας – ΠΑΣ Λαμία
-




Πλήγμα για το γυναικείο ΠΑΣ Λαμία: Ρήξη χιαστών για τη Βάσω Οικονόμου
-




Γυναικεία Ομάδα: Τρίποντο με τρόπο εμφατικό
-




Ο Παγωνόπουλος στο ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης
-




“…Περάσανε τα χρόνια και παρά τις αλλαγές είσαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει…”
-






Σέντρα στις 12:00 στο ΠΑΣ Λαμία – Λευκίμη / Τα εισιτήρια του αγώνα!
-






Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – AE Λευκίμμης
-




Vid | Λάκης Παπανικολάου μετά τον αποκλεισμό: «Το Κύπελλο τελείωσε, συνεχίζουμε δυνατά στο πρωτάθλημα»
-




ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες
-




Ο ΠΑΣ Λαμία Γυναικών στη Χαλκίδα για τη μάχη με τον Αστέρα (02/11, 15:00)
-




Η επανασπορά της ντροπής και το στημένο περιβάλλον της Αγιάς
-




Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού
-




«Η Λαμία οφείλει να πρωταγωνιστεί και επιβάλλεται να τη σεβαστούν»
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε διάθεση τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ελασσόνα (Κυριακή 2/11, 15:00)
-




Vid | Παπαινικολάου: “Κάθε παιχνίδι είναι μάχη – Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώνουμε τις κλειστές άμυνες”
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Ήττα και αποκλεισμός στην Άρτα για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Ανθούπολη: Νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο πριν τον ΠΑΣ Λαμία
-




Πένθος στη Λαμία: Απεβίωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Καρανικόλας
-




Vid | Τα highlights του Αναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία























