Match Center
Στο ΔΑΚ μπορεί να το γυρίσει…
Η Λαμία δεν κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Κυπέλλου, δέχθηκε δύο από ισάριθμα λάθη της άμυνας και πλέον η Λαμία ψάχνει ένα..”θαύμα” σε δύο εβδομάδες από σήμερα στο ΔΑΚ.
ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ
Ο Μάκης Χάβος άλλαξε το σχηματισμό του σε 4-3-2-1 γεμίζοντας το κέντρο με τρεις επιτελικούς. Ξεκίνησε με τον Μελίσσα κάτω από τα δοκάρια, τους Βάντερσον, Αντέτζο, Καρυπίδη και Πλιάτσικα στην τετράδα της άμυνας, τους Μπεχαράνο, Δημούτσο και Μπλάζιτς στο κέντρο και τους Τομάς και Καραμάνο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Χερόνιμο Μπαράλες..
ΑΝΩΤΕΡΗ Η ΑΕΚ, ΕΙΧΕ ΔΟΚΑΡΙ, ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕ Η ΛΑΜΙΑ
Η γηπεδούχος ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε για πρώτη φορά στο 4′ με τον Γκάλο να επιχειρεί μια σέντρα σουτ η οποία πέρασε ανεκμετάλλευτη. Πέντε λεπτά αρργότερα ο Γκάλο δοκίμασε ένα δυνατό σουτ με τη μπάλα να καταλήγει αρκετά άουτ. Πέρασαν περίπου 20 λεπτά στο παιχνίδι για να δούμε την επόμενη καλή στιγμή στο 30′ με τον Πόνσε να σουτάρει και τον Μελίσσα να μπλοκάρει εύκολα. Τέσσερα λεπτά αργότερα η ΑΕΚ έχασε καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Μπακάκη να βρίσκεται μόνος του (από θέση οφσάιντ) στην περιοχή, αλλά το γυριστό σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο. Στο 38′ η ΑΕΚ είχε και δοκάρι με τον Μάνταλο ο οποίος έκανε κάτι μεταξύ σέντρας και σουτ με την Λαμία μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου να ανεβάζει την απόδοσή της χάνοντας δύο καλές στιγμές. Μία με σουτ εντός περιοχής του Δημούτσου το οποίο μπλόκαρε ο Μπάρκας και μία τρία λεπτά πιο μετά με τον Τομάς με κεφαλιά-πάσα να σημαδεύει τον Μπαράλες, ο οποίος δεν πρόλαβε να βρεθεί στη τροχιά της μπάλας.
ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΓΚΟΛ Η ΑΕΚ,
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο (46′ Κλωναρίδης), Κριστισιτς (91′ Άλεφ) , Σιμόες, Μάνταλος, Χουλτ, Λιβάϊα (74′ Μπογιέ), Πόνσε.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Match Center
Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1


Για την 25η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, η ΠΑΣ Λαμία ταξίδεψε στην Άρτα για να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Άρτας, στο τελευταίο της παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει προγραμματισμένο ματς με τον Θεσπρωτό που θα πάρει το 0-3 α.α
Οι «κυανόλευκοι» πήραν το προβάδισμα, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν στο δεύτερο μέρος, με το τελικό 1-1 να σφραγίζει μια δυνατή και ισορροπημένη αναμέτρηση.
Το φιλμ του αγώνα



Η Λαμία μπήκε πιο δραστήρια και μόλις στο 7’ απείλησε, όταν ο Τρουμπουλος πήρε την κεφαλιά, με τον Μπαλαούρα να διώχνει δύσκολα.
Η πρώτη καλή στιγμή για την Αναγέννηση ήρθε στο 14’, με τον Κατσαβάκη να δοκιμάζει σουτ και τον Στάγκο να μπλοκάρει σταθερά.
Στο 24’ η Λαμία έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, με βαθιά μπαλιά προς τον Βρέττα, όμως ο Μπαλαούρας πρόλαβε και απομάκρυνε με τα πόδια.
Η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς στο 34’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, ο Τρουμπουλος πήρε δυνατή κεφαλιά και έκανε το 0-1 για τη Λαμία. Μέχρι το ημίχρονο, η Αναγέννηση παρουσίασε αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Η αντίδραση της Αναγέννησης



Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό. Στο 58’ ο Σκουτελιάς σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Στάγκο.
Η ισοφάριση ήρθε στο 81’: ο Κατσαβάκης εκτέλεσε φάουλ σαν κοντινό κόρνερ και ο Γαϊτανίδης στο δεύτερο δοκάρι, με δύσκολο τελείωμα, έγραψε το 1-1.
Τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης δοκίμασε γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Στάγκου. Στις καθυστερήσεις, η Αναγέννηση έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τζουμάκα.
Οι συνθέσεις
Αναγέννηση Άρτας:
Μπαλαούρας, Γαϊτανίδης, Μίγγος, Μιτακίδης, Κατσαβάκης, Σκουτελιάς, Τζουμάκας, Ράικος, Χρήστου, Μανιώτης, Δρόσος.
ΠΑΣ Λαμία:
Στάγκος, Διαμάντης, Γιώτης, Σέντης, Τρουμπουλος, Μαργαρίτης Ρ (65’ Φυτόπουλος), Λάππας, Αλτάνης, Βρέττας, Τσιάκας, Τσόφλιος.
Φώτο: Κωνσταντίνος Κολιός




















Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-






Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-






Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-





Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1













