Ακολουθήστε μας

Match Center

Ηττήθηκε αλλά άφησε υποσχέσεις…






Στο ντεμπούτο του Μάκη Χάβου στον κυανόλευκο πάγκο η Λαμία εμφανίστηκε βελτιωμένη σε σχέση με τα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν στο πρωτάθλημα, είχε αρκετές ευκαιρίες όμως πλήρωσε το κακό τελευταίο οκτάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και την αποβολή του Δημούτσου νωρίς στο δεύτερο, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0.

Και λέμε για την αποβολή του Δημούτσου διότι η Λαμία παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε με τον Βάντερσον, στην πιο αξιόλογη φάση της επανάληψης να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Μέγιερι. 

 Λιγότεροι από 2000 οι φίλοι του αθλήματος στις εξέδρες του Περιστερίου. Με περίπου 60 φιλάθλους της στο πλευρό της ταξίδεψε η Λαμία στο Περιστέρι οι οποίοι για ένα ακόμη παιχνίδι βρέθηκαν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα.



Από τους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο Περιστέρι το παρόν στον πάγκο δεν έδωσε ο Χακίμ Μαστούρ ο οποίος κόπηκε από την αποστολή και το ντεμπούτο του θα καθυστερήσει τουλάχιστον για μια αγωνιστική.


Στο αγωνιστικό κομμάτι η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι με διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο. Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ωστόσο ανήκε στους γηπεδούχους όταν στο 11ο λεπτό κέρδισαν ένα φάουλ από αριστερά με την εκτέλεση του από τον Ουγκράι να διώχνει σωτήρια ο Βασιλαντωνόπουλος με το κεφάλι. Η Λαμία είχε καλή στιγμή στο 18′ με τον Καραγκούνη ο οποίος από καλή θέση λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή σούταρε ψηλά άουτ. Στο 22′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από το 0-1 με τον Μπερτόλιο να κουβαλάει τη μπάλα και να ανοίγει ωραία δεξιά για τον αφύλακτο Βασιλαντωνόπουλο ο οποίος έκανε ωραίο σουτ και τον Καρασαλίδη να σώζει σωτήρια την εστία της ομάδας του. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ήταν σειρά των γηπεδούχων να φτάσουν κοντά στο γκολ με τον Ουγκράι (ο οποίος έκανε και το ντεμπούτο του σήμερα) να σουτάρει άουτ από πλεονεκτική θέση. Στο 36ο λεπτό η Λαμία διαμαρτύρεται για εις βάρος της πέναλτι το οποίο δεν δόθηκε όταν ο Μπερτόλιο άνοιξε την μπάλα ξεπερνώντας τον Καρασαλίδη ο οποίος στην προσπάθεια του να τον σταματήσει τον σπρώχνει εντός περιοχής με τον διαιτητή Ζαχαριάδη να δείχνει παίζεται. Δύο λεπτά αργότερα ο Αναστασιάδης άφησε την θέση του στον Καρυπίδη καθώς από προηγούμενο μαρκάρισμα ένιωσε ενοχλήσεις και δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει. Στο 41ο λεπτό ο Μάντσον δοκίμασε ένα δυνατό σουτ από απόσταση 40 μέτρων περίπου με τον Σαράνοφ να εκτινάσσεται και να διώχνει σε κόρνερ. Τελικά οι γηπεδούχοι εξαργύρωσαν την πίεση των τελευταίων λεπτών σκοράροντας στο 43ο λεπτό με τον Ενσικουλού να βγάζει σέντρα στην καρδιά της κυανόλευκης άμυνας και τον Κουλούρη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του εξευδετερομένου Σαράνοφ.


To ταμείο του ημιχρόνου:


Η Λαμία για πρώτη φορά φέτος έπαιξε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο από το 1ο λεπτό. Οι κυανόλευκοι ήταν σαφώς ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου από τον Ατρόμητο και αν ήταν λίγο πιο τυχεροί θα είχαν πάρει και το προβάδισμα. Συνολικά τέσσερις τελικές είχε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους στο τελευταίο οκτάλεπτο του πρώτου 45λέπτου και βρήκαν το γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα θα λέγαμε. Από την Λαμία ο Μπερτόλιο ήταν ο κινητήριος μοχλός της επίθεσης και σε αυτό το παιχνίδι.


Στοίχισε η αποβολή…


Στην επανάληψη και στο 49′ ένα σουτ του Μπαράλες μέσα από την περιοχή δεν είχε τύχη με τους κυανόλευκους να μένουν με 10 ποδοσφαιριστές με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού λόγω αποβολής του Δημούτσου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Μάντσον.  Μια αποβολή που όπως αποδείχθηκε αργότερα κόστισε στην ομάδα καθώς της στέρησε το δικαίωμα να πιέσει επί ίσοις όροις τον Ατρόμητο για να φτάσει στην ισοφάριση. Πέντε λεπτά αργότερα η Λαμία βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση με τον Μπερτόλιο να κάνει το σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα πόδια του Επστάιν (είχε περάσει νωρίτερα στη θέση του Καραγκούνη) ο οποίος προσπάθησε να πλασάρει τον Μέγιερι με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου να του λέει όχι!  Έπρεπε να φτάσουμε στο 75ο λεπτό για να δούμε ακόμη μια καλή φάση για την Λαμία με τον Μπερτόλιο να εκτελεί ένα φάουλ και τον Μπαράλες με το κεφάλι να δυσκολεύει τον Μέγιερι ο οποίος έπεσε στην δεξιά ρίζα του δοκαριού του για να διώξει σε κόρνερ. Ο Ατρόμητος έφτασε μια ανάσα από το 2-0 με τον Ενσικουλού να ανοίγει στον Ούμπιδες ο οποίος από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ και τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι χάνουν νέα μεγάλη ευκαιρία αυτή τη φορά με τον Ενσικουλού να σουτάρει από θέση τετ-α-τετ και τον Σαράνοφ να του μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια. Η Λαμία παίζοντας το τελευταίο της χαρτί βγήκε μπροστά τα τελευταία λεπτά και έφτασε λίγα εκατοστά από την ισοφάριση αλλά η εκτέλεση φάουλ του Βάντερσον σταμάτησε στην συμβολή των δοκών του Μέγιερι…Τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων ήταν διαδικαστικού χαρκτήρα με το 1-0 να μένει μέχρι τελευταίό λεπτό



Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης, Χατζηϊσαΐας, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Μάντσον (71′ Ούμπιδες), Βασιλακάκης (78′ Κωτσόπουλος), Ουγκράϊ (59′ Μπουσούλαζιτς) , Ενσικουλού, Κουλούρης 


ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης (39΄ Καρυπίδης, Αντέτζο, Βάντερσον, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Μπερτόλιο, Καραμάνος (70′ Σκόνδρας), Καραγκούνης (62′ Επστάιν), Μπαράλες. 


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Match Center

Ματς-θρίλερ στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος»: Η Λαμία γύρισε από το 0-2 και πήρε βαθμό / ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Τρίκαλα 2-2

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” τον Α.Ο Τρικάλων.

Αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 χάρη σε δυο τέρματα του Μηλιώτη (ένα στο πρώτο και ένα στο δεύτερο ημίχρονο) η Λαμία κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 2-2 με τέρματα των Ντότη και Φυτόπουλου.

Το ματς:

Στο 9′ ένα λάθος της άμυνας της Λαμίας έδωσε τη μπάλα στον Μηλιώτη λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, αυτός έκανε μερικά βήματα σούταρε και έκανε με δυνατό σουτ το 0-1.

Κίτρινη κάρτα στο 15′ στον Aderemi.

Στο 33′ απίστευτη ατομική ενέργεια του Άνθη από τα αριστερά, πέρασε δύο αντιπάλους έβγαλε την παράλληλη σέντρα αλλά ο Τρούμπουλος πρόλαβε τον Μηλιώτη πριν προλάβει να σκοράρει.

Στο 34′ ωραία σέντρα του Ντότη η μπάλα πέρασε χωρίς κανείς να μπορεί να στην σπρωξει στα δίχτυα. Στη συνέχεια της φάσης η μπάλα έφτασε στον Ραφαήλ Μαργαρίτη, αυτός έκανε το σουτ αλλά η άμυνα των Τρικαλων έδιωξε.

Στο 40′ απευθείας εκτέλεση φάουλ της Λαμίας με τον Ντότη αλλά ο Γκέκας του είπε εντυπωσιακά όχι.

Στο 45′ αλλαγή μέσα ο Σαμαντας έξω ο Aderemi για τα Τρίκαλα.

Στο 48′ τραγικό λάθος του Τρούμπουλου ο Σαμαντάς την έκλεψε έκανε το σουτ όμως ο Στάγκος έδιωξε εντυπωσιακά και στην επαναφορά ο Μηλιώτης δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 50′ πολυ ωραια προσωπική ενέργεια του Φράγκου, έκανε την παράλληλη σέντρα αλλά ο Ντότης δεν κατάφερε μπροστά από τον Γκέκα να σκοράρει, σπαταλώντας μία τεράστια ευκαιρία.

Στο 61′ ο Μηλιώτης έφυγε στην κόντρα επίθεση, αφήνοντας τους αντιπάλους του και απέναντι στον Στάγκο έκανε εύκολα το 0-2.

Στο 64′ εκτέλεση φάουλ του Τσιάκα ο Σουλιώτης απομάκρυνε, ο Φυτόπουλος πήρε το ριμπάουντ έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 67′ η Λαμία κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Ντότη να βρίσκεται ολομόναχος στη μεγάλη περιοχή των Τρικάλων και έκανε με δυνατό σουτ το 1-2. Αυτή ήταν η πρώτη καλή συνεργασία των ποδοσφαιριστών της Λαμίας και κατέληξε σε γκολ.

Στο 69′ ο Λιοπύρης έκανε ωραίο κατέβασμα της μπάλας, είχε χώρο μπροστά του αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 73′ είχαμε συγκρουση μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ Λαμία, ο Στάγκος στην αρχή της φάσης με τον Σουλιώτη και στη συνέχεια της φάσης ο Κουφιώτης με τον Σουλιώτη. Το αποτέλεσμα ήταν να περάσει αλλαγή ο Σουλιώτης και τη θέση του πήρε ο Ορφανός.

Στο 79′ ο Φράγκος έκλεψε τη μπάλα, έφτασε απέναντι στον Γκέκα τον πέρασε με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας των Τρικάλων να τον ανατρέψει και ο διαιτητής να δώσει το πέναλτι καί την κοκκινη κάρτα στον Γκέκα. Στα δοκάρια έκατσε ο Λαζαρίνας.

Στο 81′ ο Φυτόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και με ωραίο σουτ έκανε το 2-2.
Στο 86′ Ντοτης καί Φράγκος κρυβουν τη μπάλα, την εμφανίζουν μέσα στη μεγάλη περιοχή του Λαζαρίνα αλλά λίγο πριν προλάβει ο Φράγκος να εκτελέσει ήρθε η άμυνα των Τρικάλων να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Στο 90+5′ ο Τρούμπουλος σε θέση βολής μέσα στη περιοχή των Τρικάλων, σούταρε αλλά η μπάλα κοντραρε και πέρασε κορνερ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Παπανικολάου): Στάγκος, Διαμαντής, Γιώτης, Κουφιώτης, Τρούμπουλος, Μαργαρίτης Αθ., Φράγκος, Μαργαρίτης Ρ., Ντότης, Τσιάκας, Φυτόπουλος

Α.Ο Τρικάλων (Θεοδοσιάδης): Γκέκας, Γκεπερσιώτης, Ίτσιος, Σκόνδρας, Ανθής, Μέτσε, Μποζίδης, Aderemi, Φιρινίδης, Σουλιώτης, Μηλιώτης

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή