Ακολουθήστε μας

Νέα

Ο Κατσικογιάννης στο Περιστέρι

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει εκτός έδρας με τον Ατρόμητο. Δείτε ποιον διαιτητή όρισε η ΚΕΔ για να διευθύνει τον αγώνα.

Την Τετάρτη στις 19:30 ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει εκτός έδρας με τον Ατρόμητο και η ΚΕΔ όρισε διαιτητή τον Κατσικογιάννη Αλέξανδρο από την Ήπειρο.

Βοηθοί του θα είναι ο Κολοσιώνης Αθανάσιος από την Αιτ/νια ως πρώτος και ως δεύτερος ο Καλαμπόκης Κωνσταντίνος επίσης από την ίδια ΕΠΣ.

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μπακογιάννης Άγγελος από την Αθήνα ενώ στο VAR θα είναι ο Διαμαντόπουλος Αριστοτέλης από την Αρκαδία με AVAR τον Κωνσταντίνου Ηλία από την Πρέβεζα.

Πιο αναλυτικά:
Τετάρτη 18/12
17:00 Ξάνθη-Παναιτωλικός: Τσαμούρης (Δημόπουλος, Βασιλόπουλος, 4ος Γκάμαρης, VAR: Παπαπέτρου, Κοτσάνης)


17:15 ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Ευαγγέλου (Φωτόπουλος, Καρατζίκας, 4ος Κατοίκος, VAR: Παπαδόπουλος, Λ.Δημητριάδης)

17:15 Ολυμπιακός-Λάρισα: Σέζος (Μωυσιάδης, Καλύβας, 4ος Μαλούτας, VAR: Τζοβάρας, Τζιώτζιος)

19:30 ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης: Φωτιάδης (Δημόπουλος, Τζουβάρας, 4ος Βρέσκας, VAR: Γκορτσίλας, Κουρομπύλια)

19:30 Ατρόμητος-Λαμία: Κατσικογιάννης (Κολοσιώνης, Καλαμπόκης, 4ος Μπακογιάννης, VAR: Διαμαντόπουλος, Κωνσταντίνου)
Πέμπτη 19/12

17:15 Άρης-Βόλος: Τζήλος (Δίπλαρης, Χατζηνάκος, 4ος Καδδάς, VAR: Κομίνης, Μεϊντάνας)

19:30 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ: Κουμπαράκης (Μπούξμπαουμ, Μπαλτάς, 4ος Καραντώνης, VAR: Μανούχος, Ψαρρής)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Play Out

ΠΑΣ Λαμία: Επιστρέφει στην αποστολή ο Φουρτάδο! / Με αρκετές απουσίες στο Αγρίνιο

Με στόχο τη νίκη στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, ο ΠΑΣ Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (17:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Ο Θανάσης Στάικος θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Γκουστάβο Φουρτάδο, ο οποίος επιστρέφει σε αποστολή για πρώτη φορά μετά τις 23 Φεβρουαρίου, δίνοντας έτσι σημαντικές λύσεις στην επίθεση.

Αντίθετα, εκτός παραμένουν οι τραυματίες Δοϊρανλής και Σουρλής, ενώ εκτός για λόγους τακτικής αναμένεται να είναι και οι Τσάβες και Σάντσες.

Οι απουσίες αυτές δεν αλλάζουν τον στόχο της ομάδας, που θέλει να παραμείνει στο κόλπο της παραμονής μαθηματικά, για αυτό και η νίκη είναι μονόδρομος.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή