Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Ξάνθη: Ανάλυση βίντεο για τον αγώνα με τη Λαμία


Με ανάλυση βίντεο και επισημάνσεις από το προπονητικό επιτελείο σε θέματα τακτικής ξεκίνησε η προετοιμασία των παικτών της Ξάνθης εν όψει του αγώνα απέναντι στη Λαμία το Σάββατο (23/11, 20:00, ΕΡΤ).

Η ξανθιώτικη ομάδα μετράει επιστροφές παικτών στις υποχρεώσεις της, μετά την ενσωμάτωση και των διεθνών Κασά Καμαρά, Μίκαελ Ντίρεσταμ, Κώστα Θυμιάνη και Γιάννη Φάκκη. Παράλληλα, υπάρχουν τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών (Φοσέ – Μπαξεβανίδη) καθώς κι αυτά λόγω καρτών (Στάρτζεον – Κοβάσεβιτς).

Κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης (21/11), μετά τις ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, υπήρξαν παιχνίδια έντασης σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους, τελειώματα φάσεων και τακτική στο βροχερό κλίμα της ημέρας.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο (22/11).

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lamia Polis 87.7

Aud | Διπλό Μαρκάρισμα: Τα τελευταία νέα του Παναιτωλικού πριν τη Λαμία

Τα τελευταία νέα του Παναιτωλικού μετέφερε στον αέρα του Lamia Polis 87,7 και την εκπομπή Διπλό Μαρκάρισμα ο Κωνσταντίνος Ρίγκος, δημοσιογράφος του Titormosnet.gr.

Μεταξύ άλλων εκτίμησε την αυριανή 11αδα του Παναιτωλικού, σχολίασε τη φετινή παρουσία της ομάδας στα play out ενώ αναφέρθηκε και στα διοικητικά της ομάδας του Αγρινίου.

Ακούστε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή