Match Center
Δίκαιη μοιρασιά και καλά Χριστούγεννα
Μοιράστηκαν βαθμούς… και εντυπώσεις ΠΑΣ Λαμία και ΑΕΚ!
Στο 0-0 έμειναν ΠΑΣ Λαμία και ΑΕΚ στον αγώνα της 16ης αγωνιστικής στο ΔΑΚΛ. Αμφότερες οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ χωρίς όμως να παίζουν καλό ποδόσφαιρο!
Το ματς:
Πρώτη καλή φάση στο 4΄για την ΑΕΚ. Ο Λιβάγια, ξεπεράσε το έντονο μαρκάρισμα του Σκόνδρα, έβγαλε αριστερά στον Ολιβέιρα ο οποίος πάτησε περιοχή σούταρε αλλά ο Θεοδωρόπουλος έπεσε και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.
Το δοκάρι του Ανδρέα!
Η πρώτη φάση του ΠΑΣ Λαμία στο παιχνιδι, ήταν το δοκάρι του Ανδρέα Βασιλόγιαννη. Ο Έλληνας εξτρέμ εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή που κέρδισε ο Τουράμ, όμως ο Τσιντώτας, βρήκε τη μπάλα όσο έπρεπε για να την στείλει στο δοκάρι και έπειτα να διώξουν οι αμυντικοί!
Στο 17΄και μετά από κόρνερ του Μάνταλου, οι αμυντικοί έδιωξαν με αποτέλεσμα η μπάλα να ξαναφτάσει στον αρχηγό της ΑΕΚ, ο οποίος έκανε την σέντρα-σουτ με τον Θεοδωρόπουλο να διώχνει με δυσκολία. Σουτ του Σκόνδρα από μακρινή απόσταση στο 18΄, η μπάλα κόντραρε και κατάληξε στα χέρια του Τσιντώτα…
Mετά το 20λεπτο το παιχνίδι έχασε τον ρυθμό που είχε στα πρώτα λεπτά, ο Καρέρα πραγματοποίησε την πρώτη του αλλαγή στο 44΄με το Γιακουμάκη να παίρνει τη θέση του τραυματία Ολιβέιρα.
Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Μάνταλος εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά, ο Γιακουμάκης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Το 0-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου…
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ΑΕΚ και τον Καρέρα να κάνει την 2η μεταγραφή του στο παιχνίδι με τον Αλμπάνη να περνάει στη θέση του Μπακάκη.
Ο Βάντερσον στο 48΄έκλεψε τη μπάλα από τον Παουλίνιο, πάτησε περιοχή όμως η σέντρα που επιχειρήσε πέρασε ψηλά χωρίς να βρει στόχο.
Τεράστια ευκαιρία στο 49΄για τη Λαμία!!!
Ο Ταϊρον έβαλε το πόδι του μετά από κεφαλιά παίκτη της ΑΕΚ, ο Τσιντώτας έσωσε και στην εξέλιξη της φάσης ο Βράνιες έδιωξε πάνω στη γραμμή.
Ο Ταϊρόν στο 57΄έκανε μία σέντρα, ο Βράνιες πήγε να διώξει, έκανε όμως λάθος καθώς δεν βρήκε ποτέ την μπάλα αλλά ο Ρόμανιτς που ήταν κοντά στη φάση δεν κατάλαβε έτσι ώστε να μπει στη φάση καθώς νόμιζε πως θα απομακρύνουν οι παίκτες της ΑΕΚ.
Στο 62΄ο Βάντερσον εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε ο Ρόμανιτς από τα αριστερά και λίγο κάτω από το κέντρο, ο Τουράμ πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ.
Δύο λεπτά αργότερα ο Ταϊρόν εκτέλεσε ένα κόρνερ για τη Λαμία από τα δεξιά, ο Μπεχαράνο βρισκόμενος στο πίσω δοκάρι πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα στο εξωτερικό μέρος των διχτύων.
Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ στο 78΄!
Ο Λόπες εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Γιακουμάκη, ο οποίος προ κενής εστίας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με τον Σκόνδρα να διώχνει μακριά τον κίνδυνο.
Σουτ του Λιβάγια στο 84΄μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού και πέρασε κόρνερ, το οποίο δεν εκμεταλλεύτηκε η Ένωση.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Λιβάγια εντός της περιοχής έκανε το γυριστό σουτ, όμως ο Θεοδωρόπουλος ήταν και εκεί και σταθερά έπιασε τη μπάλα.
Το 0-0 έμεινε έως το τέλος του αγώνα με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό, με την ισοπαλία να είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, έτσι όπως κύλισε το ματς!
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΣ Λαμία(Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Τουράμ, Ταϊρόν, Βασιλόγιαννης
Αναπληρωματικοί: Κάχριμαν, Μπάχανακ, Σάλιακας, Ανάκογλου, Τζανετόπουλος, Βλαχομήτρος, Μπουλούλης
ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Παουλίνιο, Κρίστισιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Λιβάγια, Ολιβέιρα
Αναπληρωματικοί: Αθανασιάδης, Οικονόμου, Σβάρνας, Βέρντε, Αλμπάνης, Σαμπανάτζοβιτς, Γιακουμάκης.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Match Center
Ήττα με υπογραφή Τσίντζα / ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Λαμία 1-0


Με γκολ στο 81ο λεπτό, τα Τρίκαλα πήραν τη νίκη με 1-0 απέναντι στον ΠΑΣ Λαμία, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, σε ένα ματς με αρκετές φάσεις και ένταση μέχρι το τέλος.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 7ο λεπτό, ο Σαμάντας εκμεταλλεύτηκε αναμπουμπούλα μέσα στη μεγάλη περιοχή και με κοντινή προσπάθεια πλασαρε με τον Στάγκο να μπλοκάρει!
Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει στην πρωτοβουλία των κινήσεων του ΑΟΤ, ο οποίος στο 25’ είχε καλή στιγμή, όταν ο Παπαδάκος έβγαλε κάθετη πάσα στον Κακαμή, εκείνος γύρισε εντός περιοχής, όμως η φάση σταμάτησε ως οφσάιντ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Βασιλιάς δοκίμασε σουτ από τα όρια της περιοχής, με τον Στάγκο να μπλοκάρει σταθερά.
Στο 36’ τα Τρίκαλα απείλησαν εκ νέου, με τον Άνθη να βγαίνει τετ-α-τετ απέναντι στον Στάγκο, όμως ο τερματοφύλακας της Λαμίας κράτησε το μηδέν με μεγάλη επέμβαση.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τη Λαμία στο πρώτο μέρος ήρθε στο 41’, όταν σε αντεπίθεση δύο εναντίον δύο, ο Φράγκος έδωσε στον Τσιάκα, αλλά ο τελευταίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Λαζαρίνα σε τετ-α-τετ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο επιθετικά. Στο 49’ ο Αλτάνης γύρισε από δεξιά προς τον Φράγκο, όμως ο Λαζαρίνας μπλόκαρε. Στο 62’ ο Άνθης έκανε επικίνδυνο γύρισμα από αριστερά, με τον Γιώτη να απομακρύνει σωτήρια.
Η Λαμία άγγιξε την ισοφάριση στο 72’, όταν ο Ντότης σούταρε από τη δεξιά γωνία της μικρής περιοχής, αλλά ο Λαζαρίνας απέκρουσε εντυπωσιακά.
Στο 78’ υπήρξε ένταση, όταν ο Ντότης μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Λαζαρίνα, όμως στην επαφή τους ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Λαμίας για θέατρο, προκαλώντας διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους.
Τελικά, στο 81ο λεπτό, ο Αντερέμι βρήκε δίχτυα και έδωσε τη νίκη στα Τρίκαλα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.
Έτσι, ο ΠΑΣ Λαμία γνώρισε την ήττα σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την ομάδα να πληρώνει την αστοχία της στις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Αποκάλυψη: Δοκιμάζει παίκτη με εμπειρία από το Conference League ο ΠΑΣ Λαμία!
-




Ποδαρικό στο 2026 με “φθιωτικό ντέρμπι” – Στις 3/1 το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού
-




Vid | Ντότης στο Διπλό Μαρκάρισμα: “Απέρριψα ομάδες Sl2 για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Βρέττας On Fire / ΠΑΣ Λαμία – Πρόοδος Ρωγών 4-0
-




ΠΑΣ Λαμία 1964 – Πρόοδος Ρωγών: Στόχος η επιστροφή στις νίκες και η διατήρηση της κορυφής
-




Μοιρασιά στο “Αθανάσιος Διάκος” / ΠΑΣ Λαμία – Τηλυκράτης 1-1
-




Vid | Λ. Παπανικολάου: “Δεν έχουμε εκμεταλλευτεί όσο θα θέλαμε την έδρα μας”
-




ΠΑΣ Λαμία: Η ανάλυση του πρώτου γύρου | Vid
-




Γυναικεία Ομάδα : Με γκολ λύτρωση της Πόλλου στο 89’ απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία!
-




Γυναικεία Ομάδα: Επιστροφή στις νίκες
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Εκτός έδρας στραβοπάτημα / Θεσπρωτός – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική: Το πανόραμα του Ομίλου και η επόμενη αγωνιστική
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία
-






Ποδαρικό στο 2026 με…αποκλεισμό / ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού 0-3




















