Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

Πανουργιάς και Τεννές για τις επόμενες κινήσεις….


Τον… δεύτερο γύρο μεταγραφών θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες η Λαμία και οι κινήσεις που θα κάνει θα είναι…

ιδιαίτερα σημαντικές και για το πώς θα πάει την επόμενη σεζόν, δεδομένου ότι αναζητούνται παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

Για το θέμα του τερματοφύλακα ενημερώσαμε πως θα πρέπει πρώτα να κλείσει η υπόθεση του Νίκου Παπαδόπουλου με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αλλά παράλληλα τρέχουν οι εξελίξεις και σε άλλα μέτωπα.
Ο Μπάμπης Τεννές έχει ζητήσει έναν ακόμη στόπερ (πρωτοκλασάτο να παίζει δίπλα στον Αναστασιάδη), έναν χαφ (επίσης για την ενδεκάδα), έναν φορ (να κοντράρει τον Βουό για το αρχικό σχήμα), ενώ υπό προϋποθέσεις ίσως γίνει κίνηση και για εξτρέμ.
Όλα, πάντως, θα εξαρτηθούν και από το διαθέσιμο μπάτζετ και περιμένει να μάθει ποιο θα είναι το ποσό που θα έχει στα χέρια του. Φέτος στη Λαμία αποφάσισαν να μην κάνουν μεγάλα ανοίγματα, όμως, ο Παπαϊωάννου έχει δείξει και στο παρελθόν πως εάν χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη για μία καλή περίπτωση, αυτό θα γίνει.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χωρίς κατηγορία

Vid | Ο Κοντονίκος σόκαρε την Παναχαϊκή!

Στο ντέρμπι παραμονής της Super League 2, η Παναχαϊκή των χιλίων προβλημάτων προηγήθηκε με γκολ του Τασουλή στο 89′, η ΑΕΚ Β, ωστόσο, γλίτωσε την ήττα με πέναλτι του Κοντονίκου στο 90’+10′, για το τελικό 1-1!

Ματς… ακατάλληλο για καρδιακούς στο «Σεραφείδιο», με την ΑΕΚ να σώζει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος κόντρα στην Παναχαϊκή για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League 2, με τον Κοντονίκο να ισοφαρίζει στο 90+10′ το γκολ του Τασουλή (89′) για το τελικό 1-1, στερώντας σημαντική ευκαιρία από τους Αχαιούς για να ανασάνουν βαθμολογικά.

Παρότι γλίτωσε την ήττα στο τέλος, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πλέον βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς μετά από 4 ματς σε αυτήν τη μίνι διαδικασία υποβιβασμού έχει 12 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον ουραγό Asteras B AKTOR, ενώ την επόμενη αγωνιστική (5η) έχει ρεπό, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους ανταγωνιστές της να την προσπεράσουν.

Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης, μάλιστα, παραμένει η μόνη χωρίς νίκη, καθώς την ίδια ώρα ο Παναργειακός του Βασίλη Κωστίκα έκανε «σεφτέ», επικρατώντας του Asteras B AKTOR 1-0, με το πρώτο του τρίποντο μετά από 4,5 μήνες και έβαλε φωτιά στη μάχη της παραμονής!

Ο Τασουλής στο 89′ το πέτυχε μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ωστόσο δεν έμελλε να είναι και γκολ νίκης, καθώς στο 90+10′ και αφού είχε μείνει με 10 παίκτες και η Παναχαϊκή, ο Κοντονίκος ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή