Ακολουθήστε μας

Νέα

Κούγιας: «Θα μιλήσω με τον Φέστα για να μείνει, τέτοια πέναλτι έπαιρνε και στις προπονήσεις ο Πίτι»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τις εξελίξεις στην ΑΕΛ μετά τα όσα έγιναν
στη Λαμία και την παραίτηση του Τζιανλούκα Φέστα, ενώ στάθηκε και στη
φάση του πέναλτι.


H  ΑΕΛ σε ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως ο Τζιανλούκα Φέστα δήλωσε
παραίτηση, με τον Αλέξη Κούγια στη συνέχεια να μιλάει στην Αθλητική
Κυριακή της ΕΡΤ και να μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Θα συναντηθώ με τον
Φέστα και θα πρέπει να του δώσω διαβεβαιώσεις ότι η ομάδα δεν θα
αδικείται. Θα προσπαθήσω να τον πείσω να μην παραιτηθεί».

Μεταξύ άλλων ο Κούγιας στάθηκε και στη διαιτησία, λέγοντας:
«Πρόθεση μου είναι να μην ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, όμως η ομάδα έχει
φτάσει σε δύσκολη θέση με τα τελευταία αποτελέσματα και δεν μπορώ να
την αφήσω. Είδατε τι έγινε σήμερα με τον Λεβαδειακό και την προηγούμενη
αγωνιστική με τον Παναιτωλικό και το πέναλτι.

Σήμερα δώσανε ένα
πέναλτι στην Λαμία που δεν υπήρχε. Τον είχαμε και εμείς παίκτη τον
συγκεκριμένο (σ.σ. Πίτι). Τέτοια πέναλτι έπαιρνε και στις προπονήσεις
κάθε μέρα. Διπλώνει το πόδι και πέφτει κάτω».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη

paslamia-giotis

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα  (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):

2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)

8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

ΠΑΣ Λαμία: Πλούσια η προϊστορία με τον ΑΟ Τρικάλων

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή